Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dediğin tarz vajinamı tekmeleme hiç olmadı canım, hiç korkma bebeğin pozisyonundan kaynaklıdır. Normal bir durumdur gönlünü ferah tutjulican canım birsey sorucam. Benim bebekler ara ara vajinama vuruyordu ama dün geceden beri sürekli vajinada tekmeler var hiç geçmiyor başka agrım sancım yok sadece tekmeledikçe vajinam sızlayıp geçiyor. Erken Doğum belirtisi değildir dimi sende olmuş muydu böyle birsey. Kontrolümde yarın inşllh normaldir bu durum
Amin canim insallahh gece uykusuzlugu faha zor geliyor insanaBende pek uyuyamıyorum gündüz kızım sürekli uyuyor fırsat olursa bende uyuyorum ama geceleri biraz uykusuz geçiyor suyu bol içmeye çalışıyorum insallah sütüm kesilmez zaten yeni yeni emmeyi öğreniyor kızım bu arada Esin’e de geçmiş olsun insallah biran önce iyileşir de sana yardımcı olur
Canım dr a geldik yine yatırdılar beni hastaneye. Bebeklerin durumu iyi ama rahim ağız yıne açık hala önlem olsun diye tekrardan yatırdılar hayırlısı ile 28i atlatıp senin gibi 30u görebilseydim cok durmazlar diyorlar sürekli ya nasip artıkBende dediğin tarz vajinamı tekmeleme hiç olmadı canım, hiç korkma bebeğin pozisyonundan kaynaklıdır. Normal bir durumdur gönlünü ferah tut
Canım hastanede gözetim tedavi altında olman şuan için en iyisi, serumla ilaçla em azından önlem alınması evde endişe içinde beklenenden iyidir. Allah ım değil 30 u 34 36 ları görmeyi nasip etsin inşallah. Ciğer geliştirici vurulacak mı. İyi şeyler düşün. Allah ın takdiri herşey.Canım dr a geldik yine yatırdılar beni hastaneye. Bebeklerin durumu iyi ama rahim ağız yıne açık hala önlem olsun diye tekrardan yatırdılar hayırlısı ile 28i atlatıp senin gibi 30u görebilseydim cok durmazlar diyorlar sürekli ya nasip artık
Allah yardımcın olsun... herşey yolunda gider inşallah. Hastanede olman seni rahatlatır. İyi düşün iyi olsun canım.Canım dr a geldik yine yatırdılar beni hastaneye. Bebeklerin durumu iyi ama rahim ağız yıne açık hala önlem olsun diye tekrardan yatırdılar hayırlısı ile 28i atlatıp senin gibi 30u görebilseydim cok durmazlar diyorlar sürekli ya nasip artık
Evet canım yine hemen ciğer geliştirici yaptılar serum bağladılar adalatı bıraktırdı yerine nidilact verdiler ama o da cok çarpıntı yaptı bende. Amin canımm amin daha 26+3Canım hastanede gözetim tedavi altında olman şuan için en iyisi, serumla ilaçla em azından önlem alınması evde endişe içinde beklenenden iyidir. Allah ım değil 30 u 34 36 ları görmeyi nasip etsin inşallah. Ciğer geliştirici vurulacak mı. İyi şeyler düşün. Allah ın takdiri herşey.
Amin cok teşekkürler. Rabbim tüm hamilelere vakti saatinde sağlıklı doğum nasip etsın canımAllah yardımcın olsun... herşey yolunda gider inşallah. Hastanede olman seni rahatlatır. İyi düşün iyi olsun canım.
İnşallah yapılan tedaviler seni risksiz haftalara kadar ulaştırır. Rabbim güç sabır versin, ciğer geliştirici olman çok iyi şuanlık. Bana zamanında iyiki olmuşsun demişti bebeklerin doktoru.Evet canım yine hemen ciğer geliştirici yaptılar serum bağladılar adalatı bıraktırdı yerine nidilact verdiler ama o da cok çarpıntı yaptı bende. Amin canımm amin daha 26+3
Amin canım cok sagol. Tabi tabi önemli inşllh fayda verirde 30.haftayı görsem sonra korkma diyor dr dayanırlar inşllh Allah büyüktür .Rabbim de sana de tez zamanda yavrularınla beraber olmayı nasıp etsin .İnşallah yapılan tedaviler seni risksiz haftalara kadar ulaştırır. Rabbim güç sabır versin, ciğer geliştirici olman çok iyi şuanlık. Bana zamanında iyiki olmuşsun demişti bebeklerin doktoru.
Amin inşallah her ikisi de sağlıkla ilerlesin küvezde kaldıkları süre ister 30 ister 40 gün olsun yeter ki sağlıklı olsunlarAmin canım cok sagol. Tabi tabi önemli inşllh fayda verirde 30.haftayı görsem sonra korkma diyor dr dayanırlar inşllh Allah büyüktür .Rabbim de sana de tez zamanda yavrularınla beraber olmayı nasıp etsin .❤❤❤
Ben oglumda beurer marka almıştım. Hem kulaktan hem alından ölçüyor. Gayet memnunum. Tabi koltuk altı da bulunduruyorum evde :)Kızlar ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz?
Bi bakayım canım sağolBen oglumda beurer marka almıştım. Hem kulaktan hem alından ölçüyor. Gayet memnunum. Tabi koltuk altı da bulunduruyorum evde :)
Canım Allahın izni ile korkma hastanede kontrol altında olman inan ki evde olmandan çok daha iyi 28 i değil daha uzun haftaları göreceksin nasipseCanım dr a geldik yine yatırdılar beni hastaneye. Bebeklerin durumu iyi ama rahim ağız yıne açık hala önlem olsun diye tekrardan yatırdılar hayırlısı ile 28i atlatıp senin gibi 30u görebilseydim cok durmazlar diyorlar sürekli ya nasip artık
Haklsoın canım bol hurma ve kuru incir diye duydum ve dereotu çok süt yapıyormuşSagol canim. Sut arttiran uyku harici ne varsa deniyorum bende
Lohusalıkla birlikte zor bebek olunca buhranlar kaçınılmaz zaten canım. En azından iyi olduğu günler oluyormuş bak o da güzel seninki maceraya ne gerek var evde kucağında tut işte beni diyor demekkiKızlar buralar tenhalasmis ne durumdasınz???
ben bı ara buhranlardaydim şimdi biraz daha iyiym bebiş bı günü bı gününü tutmuyor bazen bakiyorm çok güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor günler böyle böyle geçti bugün kanguruyla gezelim dedim 10 dk sürmemistr heralde benim kızın hic biseyi sevmemesi çok ilginç günlerimiz evde geçiyor antibiyotik alıyor ishal oldu bu seferde ilaçtan dolayı salı günü doktora gidicz tekrar inşaallah geçmiştr enfeksiyonu.
Sorma vallahi ne bebek arabasi ne kanguru hak getire bitek pusette duruyor asla sıkıya gelmiyor kanguruda beni çıkarın der gibi paraladi kendini bı büyüsün eve sokmayacm onu hep geziczLohusalıkla birlikte zor bebek olunca buhranlar kaçınılmaz zaten canım. En azından iyi olduğu günler oluyormuş bak o da güzel seninki maceraya ne gerek var evde kucağında tut işte beni diyor demekki
Gecmis olsun canim insallah enfeksiyon kalmamistir. Bizde ayniyiz evdeyiz tum gun. Okullar acilacak buyuk oglani nereye yazdiricaz napicaz diye dusunuyorum kara kara. Esim 2 aylik is kaldi kalmadi buraya mi yazdiricaz diyo ikametgah al kiyafet al gidicemiz yerde yeniden almak gerekecek falan napicami sasirdim anneme soyledim aksam ararim konusuruz bu konuyu koye gelirsin yari yila kadar burda okusun esininde isi belli olsun o arada tasinicanda gider evini toplariz dediKızlar buralar tenhalasmis ne durumdasınz???
ben bı ara buhranlardaydim şimdi biraz daha iyiym bebiş bı günü bı gününü tutmuyor bazen bakiyorm çok güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor günler böyle böyle geçti bugün kanguruyla gezelim dedim 10 dk sürmemistr heralde benim kızın hic biseyi sevmemesi çok ilginç günlerimiz evde geçiyor antibiyotik alıyor ishal oldu bu seferde ilaçtan dolayı salı günü doktora gidicz tekrar inşaallah geçmiştr enfeksiyonu.