Aslında annen mantıklı düşünuyor canım hem yardımı olur iyi kötü sana diğer türlü oğlan bı okula başlayacak sonra başka bı yere çocuk içinde zor olacak bu aralar koşuşturmacali olursn sen Allah kolaylık versin canımGecmis olsun canim insallah enfeksiyon kalmamistir. Bizde ayniyiz evdeyiz tum gun. Okullar acilacak buyuk oglani nereye yazdiricaz napicaz diye dusunuyorum kara kara. Esim 2 aylik is kaldi kalmadi buraya mi yazdiricaz diyo ikametgah al kiyafet al gidicemiz yerde yeniden almak gerekecek falan napicami sasirdim anneme soyledim aksam ararim konusuruz bu konuyu koye gelirsin yari yila kadar burda okusun esininde isi belli olsun o arada tasinicanda gider evini toplariz dedi
Kızlar buralar tenhalasmis ne durumdasınz???
ben bı ara buhranlardaydim şimdi biraz daha iyiym bebiş bı günü bı gününü tutmuyor bazen bakiyorm çok güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor günler böyle böyle geçti bugün kanguruyla gezelim dedim 10 dk sürmemistr heralde benim kızın hic biseyi sevmemesi çok ilginç günlerimiz evde geçiyor antibiyotik alıyor ishal oldu bu seferde ilaçtan dolayı salı günü doktora gidicz tekrar inşaallah geçmiştr enfeksiyonu.
Vallahi aynı durumdayım gündüz yapışık gibi ben hep başında olacm beşiğe koyuyorum uyuyunca anında gözlerini açıp bana bakıyor gülüyorGeçmiş olsun canım minigin insallah atlatır cabucak
Benimkide hic kucaktan inmiyo gece zaten uyumuyo
Dün bende hastaydım bütün heryerim sızlıyodu
Gece de sürekli atesim cikti ter icinde kaldım kac atlet degistirdim hatırlamıyorum
Şükür bu gece bebek biraz uyudu dinlenebildim
Ama gündüz hic bisey yapamıyorum benden ayrılmadığı icin yemek pisiremiyorum camasır yıkıyorum asamıyorum agladıgından
Esim en sonunda bu böyle olmayacak bi yardımcı bulalım dedi bakalım haftasonu biriyle görüsücem artık insallah kafama göre birini bulurum
Oyy maşallah ne.neguzel anlatmışsin canm darısı bize ya Rabbim o güzel günleri bi an once yaşatsın vallahi arrk diyorum dogsan ne güzel olur ama bi yandan da korkuyorum haftamz daha erken 37 38 sezeryan olsa sııkıntı olurmu acebaVallahi aynı durumdayım gündüz yapışık gibi ben hep başında olacm beşiğe koyuyorum uyuyunca anında gözlerini açıp bana bakıyor gülüyorhey nereye gidiyorsun anne seni rahat birakirmym sandın diyor resmen bırakıp gidiyorm belki uyur diye basıyor ağlamayı nereye kadar devam edeck bilmiyorum Allah'tan yemekleri kv yapıyor getiriyor yoksa ben hayatta yapamazdm temizlik hafta sonu esimle yapıyorm başkada bişey yapamıyorum zaten inşallah büyüyup beyinleri geliştikçe bu uyku sorunumuz çözülür.
Vallahi aynı durumdayım gündüz yapışık gibi ben hep başında olacm beşiğe koyuyorum uyuyunca anında gözlerini açıp bana bakıyor gülüyorhey nereye gidiyorsun anne seni rahat birakirmym sandın diyor resmen bırakıp gidiyorm belki uyur diye basıyor ağlamayı nereye kadar devam edeck bilmiyorum Allah'tan yemekleri kv yapıyor getiriyor yoksa ben hayatta yapamazdm temizlik hafta sonu esimle yapıyorm başkada bişey yapamıyorum zaten inşallah büyüyup beyinleri geliştikçe bu uyku sorunumuz çözülür.
Canım herşey yolunda gibi Allah a şükür. Kilo vermeleri devam ettiği için son kiloları küçük 1155, büyük 1265 ti, toparlar kiloları Allah ın izniyle. Miniğimin böbrek çapı 3 olması gerekiyorken 6 çıkmış usg de ama düzelebilir takibini yapıcaz dedi doktor, ben kötü düşünmüyorum çokça güçlü benim iki oğlum. Allah her yavruya bolca şifa versinjulican canım oğluşların nasıllar herşey yolunda mı kilo durumlar nasıl
İnşallah her geçen gün daha iyi olurlar canımCanım herşey yolunda gibi Allah a şükür. Kilo vermeleri devam ettiği için son kiloları küçük 1155, büyük 1265 ti, toparlar kiloları Allah ın izniyle. Miniğimin böbrek çapı 3 olması gerekiyorken 6 çıkmış usg de ama düzelebilir takibini yapıcaz dedi doktor, ben kötü düşünmüyorum çokça güçlü benim iki oğlum. Allah her yavruya bolca şifa versin
Senin nasıl gidiyor canım
Amin çokça Aminİnşallah her geçen gün daha iyi olurlar canım
Allah şifa versn canımCanım herşey yolunda gibi Allah a şükür. Kilo vermeleri devam ettiği için son kiloları küçük 1155, büyük 1265 ti, toparlar kiloları Allah ın izniyle. Miniğimin böbrek çapı 3 olması gerekiyorken 6 çıkmış usg de ama düzelebilir takibini yapıcaz dedi doktor, ben kötü düşünmüyorum çokça güçlü benim iki oğlum. Allah her yavruya bolca şifa versin
Oyy maşallah ne.neguzel anlatmışsin canm darısı bize ya Rabbim o güzel günleri bi an once yaşatsın vallahi arrk diyorum dogsan ne güzel olur ama bi yandan da korkuyorum haftamz daha erken 37 38 sezeryan olsa sııkıntı olurmu aceba
Benim kızda bitek annemde uyuyor ben sadece anneme gidince dinlenip uyudum vallahi o masum bakışları yok mu zaten tam bitik hissettign anda yüzüne gülüveriyor eriyosn zaten sesli gülmeler var bide özellikle gaz çıkarınca yapıyor nasil rahatliyosa artıkAnnemler falan o uyuyunca gündüz sende uyu dinlen diyolar ama bizimkide ne zaman kafayı koysam uyanıp aglamaya baslıyo ben yanına gidincede hic bisey olmamış gibi masum masum bakıyo bana
Herşey daha güzel olacak inşallah annesi iki kuzunda ana kavuşacak özveri ve sabır bide rabbimin izni ile inşallahCanım herşey yolunda gibi Allah a şükür. Kilo vermeleri devam ettiği için son kiloları küçük 1155, büyük 1265 ti, toparlar kiloları Allah ın izniyle. Miniğimin böbrek çapı 3 olması gerekiyorken 6 çıkmış usg de ama düzelebilir takibini yapıcaz dedi doktor, ben kötü düşünmüyorum çokça güçlü benim iki oğlum. Allah her yavruya bolca şifa versin
Geçmiş olsun canımKızlar buralar tenhalasmis ne durumdasınz???
ben bı ara buhranlardaydim şimdi biraz daha iyiym bebiş bı günü bı gününü tutmuyor bazen bakiyorm çok güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor günler böyle böyle geçti bugün kanguruyla gezelim dedim 10 dk sürmemistr heralde benim kızın hic biseyi sevmemesi çok ilginç günlerimiz evde geçiyor antibiyotik alıyor ishal oldu bu seferde ilaçtan dolayı salı günü doktora gidicz tekrar inşaallah geçmiştr enfeksiyonu.
Allah sizinde yardımcınız olsun. Herşey istediğimiz gibi olur inşallahGecmis olsun canim insallah enfeksiyon kalmamistir. Bizde ayniyiz evdeyiz tum gun. Okullar acilacak buyuk oglani nereye yazdiricaz napicaz diye dusunuyorum kara kara. Esim 2 aylik is kaldi kalmadi buraya mi yazdiricaz diyo ikametgah al kiyafet al gidicemiz yerde yeniden almak gerekecek falan napicami sasirdim anneme soyledim aksam ararim konusuruz bu konuyu koye gelirsin yari yila kadar burda okusun esininde isi belli olsun o arada tasinicanda gider evini toplariz dedi
Amin canımm aminnn. Rabbim nasıp eder inşllh bebekler makat geliş duruyormuş o yüzden sürekli vajinama tekme attıkça rahim açılmasını daha da tetikliyormuş öyle dediler. Hepimiz vakti saatinde Doğum yapalım inşllh canımCanım Allahın izni ile korkma hastanede kontrol altında olman inan ki evde olmandan çok daha iyi 28 i değil daha uzun haftaları göreceksin nasipse
Her gün daha da güçlenecekler canım masallah kuzucuklaraCanım herşey yolunda gibi Allah a şükür. Kilo vermeleri devam ettiği için son kiloları küçük 1155, büyük 1265 ti, toparlar kiloları Allah ın izniyle. Miniğimin böbrek çapı 3 olması gerekiyorken 6 çıkmış usg de ama düzelebilir takibini yapıcaz dedi doktor, ben kötü düşünmüyorum çokça güçlü benim iki oğlum. Allah her yavruya bolca şifa versin
İnşallah vanm Allah razı olsunAminn canim sağlıkla sihhatle inşallah kucağına alacaksın sende olmaz bence 35 olmussn zaten pek bişey kalmamış seninde 37 38 normal haftalar doğum için çoğu kadın bu haftalarda doğum yapıyor zaten.
Amin canim. Evet kosturmacali olacak aksam konustuk. Yarin gidip burdaki okulda servis varsa ve kiyafet konusunu dert etmezlerse 2 aylikta olsa yazdiricaz gibi duruyo yoksa bana köyün yollari gorunurAslında annen mantıklı düşünuyor canım hem yardımı olur iyi kötü sana diğer türlü oğlan bı okula başlayacak sonra başka bı yere çocuk içinde zor olacak bu aralar koşuşturmacali olursn sen Allah kolaylık versin canım
Ben şeftalinin kabuğunu soydum. Blender dan geçirip cezveyle poşete yavaş yavaş doldurdum. Doluyor püre şeklinde deC A N O canimm ben dun buz poseti aldim nettende bi tarif buldum meyveleri soyup biraz suyla haslayip ezip doldurun diyor da bu cozulunce cok sivi olmuyomudur? Pure halinde de dolmaz poset gibi geliyor