2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Cok şükür şimdilik sütüm var canım bugün taburcu olduk şükür biraz düşmüş sarılığı hala tam ememiyor ama dünden beri bi nebze emmeye başladı emdiği kadar emiyor arkasından mama yada sagdıgım sütümü biberonla veriyorum insallahh en kısa zamanda toparlanır

Ohhh çok sevindim, geçmiş olsun canım. Mama takviyesi yapıyor musunuz? Biz bugünü de atlattık bugünkü nst iyi çıktı çok şükür. Ahhh kıyamam kuzulara ya daha anne karnında keyif çatacakları haftalarda dünya denen kaosa geliveriyorlar onlarda şaşkın oluyor tabi ama napalım yeterki sağlıklı olsunlar

Canım sen hastaneye biberon götürmüş müydün? Lazım olur mu bilemedim. Çok küçükler silikon uçlu küçük kaşık koydum hastane çantasına, küçük cam kavanoz sterilize edip koydum

Evet canım mama takviyesi yapıyoruz

Canım sen hastaneye biberon götürmüş müydün? Lazım olur mu bilemedim. Çok küçükler silikon uçlu küçük kaşık koydum hastane çantasına, küçük cam kavanoz sterilize edip koydum
Evet 30 cc ilk en küçük biberondan koydum bir tane ne olur ne olmaz lazım olur diye ki öyle de oldu lazım oldu ilk başta sütüm gelmedi biberonla mama verdik sende koy mutlaka

Benimkide olmuştu düşen sarılık bidaha yükselmiyor diye biliyorum ben su içiriyordum mama fln öyle attı suyu doktor söylemişti 5-10 cc içiyordu belli aralıklarla geçmiş olsun

Kızlar plt degerim düşük çıktı ben siirte yasiyorum burda hastane olanakları sınırlı olduğu icn doktorlar biz burda doğum yaptramayiz sarı kan yüklenmesi lazm size dedi hem doğum öncesi hem doğum sonrası iste oyüzden ailemin yanina istanbula gidecegm ne yapabilrm aceba aranızda bu durumu yaşayan varmi

Oh masallah canim sevindimm. İnsallah cok cok artar sutunn. Sık sık emzirmeye bak canim sutun devamliligi onemli olan. Bizimkide guclu degil ememiyor emzik vermeye basladik cenesi guclensin diye. Damakli vermeye calisiyorum kabul etmedi. Yuvarlak olanlari aliyo cok cok da emiyo damakliyi alsin istiyordum olmadi.

Keşke benimki de emse ama emmiyor malesef

Gecicek canim merak etme sen bunlari surekli yap zaman herseyi ilaci gercktn. Bebegi emzirecegin zaman once sag oyle emzir serti tutamiyor ememiyorlarmis bebek hemsiresi diyordu bana ondn ogrendim. Kuvozdeki bebek cikmadn once bikackere emzirmeye cagrmslardi evde sagip cikiyordum. Vala insan o sertlik agriyo ozluyor ne yalan soliym keske olsada ceksem diyorum suan dua edin bana bebeklerime zatn ytmiyor ama alacaklari anne sutinden cok az aliyorlar ne sgck zaman kaliyo az emzirebiliyorm hep mama olncada cok sancililar tam bi kolikler gecn lavman yapildi yine kuzuma fitille bile yapamadi cocuk

Kızlar benim büyük ihtimal sezeryan olacak. Hastane in yanıma rezene, papatya çayı gibi bişeyler alayım mı? Başka tavsiyeniz var mı? Bi de nescafe lazım oluyormuş dimi?
Hayorli dogmlar olsn canim spinal oldum bnde. Nescafe icmemi solemslerdi hemdireler sut katmadan birde bol su sut gelsn die. Bnde sade hic icemem icmemstm kayisi komposto serbet onlara yognlasmstm. Zarari olmz rezene flaan alabilirsn hem sutu tetkler hmde seni rahatlatir gazi atmana yardmci olur Gazi hizli atanlar gelin gibi dolasti hastanede ben 2 gun kvrandim oldm sancidan dikis acisini unuttum inan o cok fena bisi sonunda lavman yapilmsti

Abisi de emmemişti, buda ona çekmiş. Bugun dışarı çıkalım dedik. Bebek arabasında hiç durmuyor. Yarı kucakta gitti, yarı arabada
Emzik emse iyi olurdu :)
Yav bu emzige formul var mi canim ya sen deneymlisin ikinci cocuk naptysak yok atiyor biri birs alsti biri hic tutmuyor. Iyi emzik aldm anne gogsu gibi biberon ucu gibi olanlardn onu birz canlari isterse tutuyolar asil kriz anlarinda tutmalari lazim halbuki ama nafile sekrli su bile dneedim yani asla yapmayacagm biseleri yaptm hicbiseklde bebeler durmaynca bilim herzaman care olmuyo malesef bunu anladim yani

Ay bunuda smdi gordum kesnlkle al canim sut sak die gelmeyebilir genelde ole oluyo sezrynda gelsede 1 2 dmla doyurmaz kan sekero dusmesin die mama verirler biberon isterler senden

Ayt gecms olsn canim foto terapi mi aldiniz bnimde bi kizim almsti kaldk bi gece 6 yadsmstu deger. Bu yaptiklarini yaparsn cok iyi zatn o islemdn sora tekrar artmiyor etkili bir cozum allah tekrsr yasatmasn icin rahatlasn die yazmak istedimislemden sora resmen bebison yuzu beyazlamsti ya

Kizlar iyi geceler butungun uyumayn bebsleri uyutmaya calisiyorz hala esimle neseki aglamiyorlar suan buna sukur kolik bebegi olan var mi suan veya ilk cocugunda yasayan allah askina bir yontem vrsa soleyin deneyeyim. Cok zor gercekten birde ikizde bunu yasiyorum bittim resmen. Bazn saknlestrmek cok zor oluyor otomobilde bile agliyordu bugun aykta sallamayla birz susuyor. Cingene salncagini duydum ama kiradayiz yapamiyorm onu da. Rezene cayina basladik bugun dr soledi artik rahatlatir uyurlr die henuz bi rahatlama gormedim blki zamanla olur blmiyorm duydugumu deniyorm artik yetrki cocuklara iyi gelsn saknlessnler huzurlu olsnlar iyi gelsn ytr ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…