2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Spinal ve epidural arasındaki fark ne oluyor canım? Belden aşağı uyuşsun istersen ikisini birden mi yapıyorlar?
Canım ben kombine oldum sana anlatayım istersen spinalde belden aşağısıni uyuştuyorlar epidural ise yine belden bı iğne ile katater takılıyor bı ilaç var sen doğumdan sonra yanına bı makina veriyolar küçük bişey ona basıp doz doz ilaç gönderiyorsun belden aşağıya böylece normal ağrı kesici yerine sadece belden aşağına ağrı kesici etkisi veriliyor doğumdan sonrası için epidural aslnda iyi bı uzmanın yapması gerekir ama daha önce çok kez yapmia birisi.

Daha önce böbrek ameliyatı olmuştum belden aşağısı uyuşturulmuştu ama öyle basma etme vs yoktu demekki spinalmiş o. Doktorumla konuşacağım bugün bakalım ne tavsiye edicek. Doktorum hasta konforunu da gözeten biri, boşu boşuna ağrı çektirmeye ne gerek var bu kadar imkan varken der hep.

O zaman kombine önerebilir sonrasnda çok konforluydu fotoğraf çekiminde falan insanın ağrısı varken gülmek ne mümkün

ShinSeGi epiduralin giriş yeri kalın oluyormuş o sebeple iyi bir anestesi uzmanı eli gerek
Taburcudan sonra bel agrısı ve bagırsak problemi yasayan olabiliyormuş
Ben sadece spinal yaptırdım sanırım 3 defa agrı kesici serum istedim. Bana verilen serumlar bebegi etkilemesin diye çok kuvvetli degildi agrının % 60 ını alıp % 40 ını bırakıyodu misal

Kadın dogum doktorun ve anestesi uzmanı aynı öneride bulunuyorsa onu secmen en guzeli gibi

Yaptıkları işlem sonrası hasta hangi işlemde rahat gözlemlemişlerdir

Kızlar bugun kızımı hastaneye yatırdık sarılığı yukselmiş baya 19 olmuş hala emmiyor ne ışık tedavisi uygulanıyor yapacağımı bilmiyorum onu orda görmek beni cok üzüyor bebeğim ağlıyor ama her aglayınca alma diyorlar ağlamakta istemiyorum güçlü olmak istiyorum ama onu öyle görünce dayanamıyorum cok moralim bozuk

Allah acil şifa versin canım

Çok geçmiş olsun canım. Erken dogdugu için ve beslenemediği için olmuştur. Bizimkiler de zamanında dogmasına ragmen sarılık oldu. İlk oglumda 16 ya çıkmıştı. Geçer, sen gönlünü ferah tut. Saglıkla cabucak iyileşir inşallah

Kızlar elhamdulillah bebegimin suyu 600 ml.iken 700 ml olmuş bu hafta bende bunu Hindistan cevizi ve suyuna bağlıyorm gerçekten çok işe yaradı inşallah 39u görürüm
Canım benim bebeğinde suyu çık azalmış bu hafta alacaklar 37yi doldura diyordum ama bekleyemicez herhalde. Sen hindistan cevizini nasıl uyguladın nerden duydun?

Benim kombine olacak gibi. Doktorum zaten epidural yanlısı, seçtiğimiz hastane ikisini birlikte yapıyormuş. İnşallah sıkıntısız geçer benim de

Çok geçmiş olsun canım, yeğenim de sarılıktan ötürü bi kaç gün hastanede yatmıştı ama çabuk toparlamıştı. Senim bebiş de çabuk toparlar inşallah

Ayy inşallah ben de baş ağrısı vs yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…