2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Orkide_sever Orkide_sever nasılsın canım, Bayadır yoksun. Tatile gittin galiba? :)
Evet canim tatildeydik cok sukur yollarda bi sorun yasamadik.(donuste kizin sirtina kadar gecen kaka suprizi haric) Tatilde cok guzeldi bayram pilavi yedik gezdik dolastik dogum gunumu kutladik kirkimizi cikardik falan cok guzel gecti. Tek sorun ilk gun gelenler oldu ev kalabaliti. bebekler kalabalik yuzunden ve surekli minciklanmaktan rahatsiz oldular hic durmadilar uyuyamadilar surekli agladilar herkes gidince yikadim o zaman uyuyabildiler. Havada harikaydi dogum gunumde deniz kenarina attim hemen kendimi deniz havasini oturup sahilde cay icmesini ozlemisim. konya sicagindan sonra karadenizin soguk geceleri superdi. Battaniyelerle yatiyoduk. Kurkcu dukkanina geri donduk maalesef. Lahana gibi giyinirken burda yine zibinlarla cocuklarin suyu cikar oldu

Evet canim tatildeydik cok sukur yollarda bi sorun yasamadik.(donuste kizin sirtina kadar gecen kaka suprizi haric) Tatilde cok guzeldi bayram pilavi yedik gezdik dolastik dogum gunumu kutladik kirkimizi cikardik falan cok guzel gecti. Tek sorun ilk gun gelenler oldu ev kalabaliti. bebekler kalabalik yuzunden ve surekli minciklanmaktan rahatsiz oldular hic durmadilar uyuyamadilar surekli agladilar herkes gidince yikadim o zaman uyuyabildiler. Havada harikaydi dogum gunumde deniz kenarina attim hemen kendimi deniz havasini oturup sahilde cay icmesini ozlemisim. konya sicagindan sonra karadenizin soguk geceleri superdi. Battaniyelerle yatiyoduk. Kurkcu dukkanina geri donduk maalesef. Lahana gibi giyinirken burda yine zibinlarla cocuklarin suyu cikar oldu
Harika yaaa, benimde çok ihtiyacım var gerçekten bir tatile. :)

İyi olmanıza da çok sevindim. Sana da iyi gelmiştir, güzel bir değişiklik olmuştur. :)

Kızlar bugun kızımı hastaneye yatırdık sarılığı yukselmiş baya 19 olmuş hala emmiyor ne ışık tedavisi uygulanıyor yapacağımı bilmiyorum onu orda görmek beni cok üzüyor bebeğim ağlıyor ama her aglayınca alma diyorlar ağlamakta istemiyorum güçlü olmak istiyorum ama onu öyle görünce dayanamıyorum cok moralim bozuk
ilk dogdugumuzda solunum sorunu vardi 8 gun yogunbakimda kuvozde kaldik canim ciktik iki gunde sarilik yukselmis Bu yuzden tekrar hastaneye yattik isik tedavisi aldik. Minik sutumu alamiyormus ac kalmis ondan oldu. Mama basladilar ve isikla 1 gunde dusurduler sariligini. İkinci gunde takip icin kaldik. Ama mamaya devam ediyoruz sutum yok denecek kadar az. Sagip olani vermeye calisiyorum ama yeniden dolmuyor goguslerim ne denediysem olmadi. Size de mama takviyesi yaparlar. İnsallah sutun coktur.
Ya kızlar bizde kimler 35-36 da doğum yapmıştı. Kuveze ya da yoğun bakıma girmiş miydi bebişleri?
Solunum sorunu olmazsa yanina veriyorlar canim.

Harika yaaa, benimde çok ihtiyacım var gerçekten bir tatile. :)

İyi olmanıza da çok sevindim. Sana da iyi gelmiştir, güzel bir değişiklik olmuştur. :)
Evet canim cok guzel bi degisiklik oldu. Bebekleri anneme esime ablama kardesime verdim durdum derken kendime zaman ayirabildim bi nefes aldim. Bence sende cikmalisin degisiklik harika oluyo

Canım benim bebeğinde suyu çık azalmış bu hafta alacaklar :KK43: 37yi doldura diyordum ama bekleyemicez herhalde. Sen hindistan cevizini nasıl uyguladın nerden duydun?
Canm şuanki ml ne kadr bebisin ? Benim bi arkadaşım var onunda bebeğinin suyu azalmıştı ona bahsettim kesinlikle Hindistan cevizi ye içindeki suyunu da iç dedi ona da bi akrabasi tavsiye etmid hakikaten onu yaptm tabi bol su da ictm 3 günde 100 ml artış oldu

ShinSeGi ShinSeGi canm Hindistan çevirinin 3 deliği var orayı bir çubukla yumuşak olan deliği bul biraz oy sonra bardağa oyle damlat suyu öyle geliyor sonra ortasina cekicle hafif vuruşlar yap yan yan o şekilde kırılıyor yada internetten nasıl kirildigini kolayca izleyebilrsn

Canm şuanki ml ne kadr bebisin ? Benim bi arkadaşım var onunda bebeğinin suyu azalmıştı ona bahsettim kesinlikle Hindistan cevizi ye içindeki suyunu da iç dedi ona da bi akrabasi tavsiye etmid hakikaten onu yaptm tabi bol su da ictm 3 günde 100 ml artış oldu
Doktor bana ml söylemedi çok azalmış dedi direk. Zaten benim 2-3 haftadır yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. Dur bulabilirsem bende alayım. Bi de onu deneyelim bakalım. Gerçi benim bebiş zaten en geç 37-38 gibi alınacak ama salıyı görsek de 36 yı doldursak diye dua ediyorum.

Doktor bana ml söylemedi çok azalmış dedi direk. Zaten benim 2-3 haftadır yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. Dur bulabilirsem bende alayım. Bi de onu deneyelim bakalım. Gerçi benim bebiş zaten en geç 37-38 gibi alınacak ama salıyı görsek de 36 yı doldursak diye dua ediyorum.
38 olursa güzel olur doğum Allahın izniylr sıkıntı olmaz canm.. benmde sınıra yakındı doktor 35 36yı bulsam dua et dedi Hindistan cevizi ve suyu ise yaradi ama bakalm gelecek hafta yine artacakmi Migrosta kolayca bulablrsn canm

Ohhh ne güzel, inşallah benimki de direk yanıma gelir sağlıkla. Ama küçük oldukları için bakımı çok zor dimi :KK43: sarılığı nasıl oldu bi gelişme var mı?
Evet bakımı cok zor ememiyor sürekli uyuyor uyandıramıyorum cok şükür bugün taburcu olduk sarılığı 9 a düşmüş insallah tekrar yükselmez insallah senin bebeğin de biraz daha dayanır da fazla sıkıntı yaşamazsınız

X