2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Amin 🤲🏻 Allah ım hepimizin şifacısı olsun. Canım benim ikizler tek plesantadan besleniyorlarlar geçen haftalar 2 sinin suyu fazla idi son hafta birinin azaldı birinin çoğaldı. Havuç suyu vs. İçsem yada şekerli şeyleri fazla kaçırsam fazla suyu olanıda riske atmak istemem. Az daha aynı şekilde devam etseler suyu fazla olan normal kilosuna gelse,suyu az olanda sıvsı bitmese, doğum olur ve biri girebilir küveze belki diye düşünüyoruz, yeterki hayati tehlikesi olmasın ikisininde 🤲🏻
Aminnn canım inşaşşah hayırlısı ile dayanacaklar inanıyorum🤲🏻

Bu arada kızlar ben ufak ufak dışarı hava almalara kaçmaya başladım psikolojik olarak ilaç gibi geliyor
Sağdığım sütü anne memesini taklit eden biberonla annem veriyor
Ben de medela var ama başka markalarda da varmış
Çekimi kolay biberona alışınca meme almak istemeyen bebekler için yapmışlar sütü almak için çekmesi lazım biraz
Canım biberonun markası mı medela sağma pompasının adı mı

Canım benim 15 gündür böyle 40 ondan sonra böyle böyle oldu çocuk gecede gunduzde ben baktm eşim yatıp uyuyor gece ağlamiyor ama 2 saatte bir uyaniyor 3 4 kere kalkıyordu emzirip yatıriyorum ama uyku bolununce ne anlamı var biberonla da almıyor eşimde veremiyor mecbur ben emziriyorm gazini çıkarıp yatıriyorum gündüz de öyle dün eşim baktı 1 saat kucagmda ağlamış seni şimdi anladım diyor şimdide anneme götürüyor beni cumartesiye kadar ordayım yoksa düşüp bayilacam bi yere çocuğuma olan olacak kvm var üst katmda bayramdi etti derken oda gelemedi hiç yardıma ben 3 4 gundur ne su icebiliyorm ne yemek yiyebildm bunye gitti resmen cumartesi doktoruna randevu aldk ne var ne yok heryerine bakacaklar belki bı yeri ağrıyor bilmiyorum 40 indja sonra oluncada diyorm huy değiştirdi böyle gidecek heralde 😶😢😢
Anladım canım bilmez miyim su bile içememe durumunu bu kızlar nazlı iyi düşünmüşsünüz annen de dinlenirsin biraz olsun
3 saat uyku bizim için buyuk dinlenmeye giriyor 😂
Bence degişecek 🙏 merak etme
Canım biberonun markası mı medela sağma pompasının adı mı
Biberonun canım sagma makinası başka marka bende

İşin içeriğimi bilmeden konuşuyolar işte he de geçsin 😉
Bir çocuk için hata bile yapsa en iyisini düşünmeye çalışan kendi annesidir 👍

Canım doktoruna sorman seni rahatlatır kesin
Bi de senin gibi beceremese bile eşinden veya başkasından da destek almayı dene istersen

Ne yapması gerektiğini tane tane adım adım soyle senin dinlenmen de önemli
Nasıl birşey olduğunu biliyorum gündüz uyumadı dedigim 6 gun boyunca
sabah 7 ile gece yarım arası uyanıktı benim cimcime
Ya emiyor ya aglıyordu. Gündüz toplasan 1-1,5 saat uyumuştur o da emzirme yastıgında
Gece de gene 2 defa kalkıyoduk
Tek başıma asla yapamazdım
Ben emzirdim eşim gezdirdi annem gaz cıkardı vs
Ona ragmen kac defa şekerim düştü
Daha yeni 2-3 gun oldu biraz düzeldi eskisi gibi degiliz hala

Taş gibi memeyi verme alması daha zorlaşır
Hemşire anlatmıştı
birazını sag memeyi hafif yumuşat oyle ver
Sütün zaten sonu yağlı besleyici

Ben turk kahvesi içtim tek sıvı hakkımı sudan yana kullandım valla ilk idrara çıkman zor oluyor mesanen karnında bası yapıyor sıkışınca da
İdrar çıkmak için serum almıştım
Rezene ilk hastane gunu için cok da lazım degil gibi
Agız sütünün milimi çok düşük oyle pek bi gaz cıkarmadıgını hatırlamıyorum benim kızın
Saglıklı dogumların olsun 🙏
Öyle yapıyorum zaten canım biraz sagıyorum göğüs ucu yumuşayınca veriyorum

Cnm cocuk doktoru bize de digustan sunnetli olabilir gibi bisey siyledi ama baska bir cicuk doktiru da 1 yasina kadar sunneti yaptirun dedi.napsam cocuk cerrahina gitsemmi bugun 37vgunkuguz. Bi de dil alti var
Çocuk cerrahi gördün canım en güzel bilgiyi o verir sana. Bende henüz gidemedim haftaya gideceğim nasipse bakalım be diyecek yarım sünnet için
Gecmis olsun canim operasyon pipisi icin mi? Bayramda kuranini da okuttururum diyodum da kaldi maalesef sunnet isi 😕
Evet canım pipisi için operasyon gerekecekmiş. Bizim de kaldı sünnet durum böyle olunca
Bugün evladım saat 11 den beri 2 saat uyudu ve ben yorgunluktan ölmek üzereyim sanırım 1 saattrde hiç durmadan ağlıyor memeyi almıyor çırpınıyor bense çaresizim cumartesi gününe randevu aldk doktorundan o ağladı ben ağladım sonra eşim geldi çocuğu aldı elimden çünkü sinir boşalması yaşamıştım ağlamam dinmedi asla acile götürelim dedik bulundugmz yerde bı tane acil doktoru var oda hastanın yüzüne bile bakmıyor bebeğe ne yapacak sütüm yettiği halde mamaya başlayacağız sanırım çünkü asla emdiginde tatmin olmuyor yarım saat emdi bugün sütler agzndan fışkırıyor yatağa koydum elini emiyor 😔😔 çaresiz kaldık esimle çok kötüyüz ben stres olup gerildkce ona catiyorm yaptığı her hareket batıyor çok sinirli bı haldeyim çünkü 54 gündür en fazla 3 saat deliksiz uyumusumdr evladımı çok seviyorum ama onunla daha iyi ilgilenmem için biraz olsun dinlenmem lazım ama olmuyor ne zaman geçecek diye bekliyorum gecermi onuda bilmiyorum bana dua edin kizlar.🙏 Çok üzgünüm
😞 seni o kadar iyi anlıyorum ki. Artık çokdırmak üzereyim çocuk akşam oldu mu çoldırmıl gibi memeyi emmek istemiyor. Sinir harbi yaşıyorum resmen. Mama veriyorum mecburen şaşırdım kaldım artık

Kızlar herkesler iyidir inşallah uzun zamandır giremedim bebeklerimden biri kolik sanırım 😞
Beni biliyosn canm iyi diyelim de iyi olalım emmeme bizdede var işte doktora diyecm mama başka derse başlayacam en azndan kriz anlarında veririm belki geçecek inşallah bu günler anneme geldim bugün bebekte bende biraz uyumusz 🙏😔

Beni biliyosn canm iyi diyelim de iyi olalım emmeme bizdede var işte doktora diyecm mama başka derse başlayacam en azndan kriz anlarında veririm belki geçecek inşallah bu günler anneme geldim bugün bebekte bende biraz uyumusz 🙏😔
Ben iki haftadan fazladır annemdeyim canım çok iyi geldi bana. Kriz anında mama bizde işe yarıyor inşallah bir çözümü vardır

X