2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Aminnn canım inşaşşah hayırlısı ile dayanacaklar inanıyorum

Canım biberonun markası mı medela sağma pompasının adı mı

Anladım canım bilmez miyim su bile içememe durumunu bu kızlar nazlı iyi düşünmüşsünüz annen de dinlenirsin biraz olsun
3 saat uyku bizim için buyuk dinlenmeye giriyor
Bence degişecek merak etme
Canım biberonun markası mı medela sağma pompasının adı mı
Biberonun canım sagma makinası başka marka bende

Öyle yapıyorum zaten canım biraz sagıyorum göğüs ucu yumuşayınca veriyorum

Cnm cocuk doktoru bize de digustan sunnetli olabilir gibi bisey siyledi ama baska bir cicuk doktiru da 1 yasina kadar sunneti yaptirun dedi.napsam cocuk cerrahina gitsemmi bugun 37vgunkuguz. Bi de dil alti var
Çocuk cerrahi gördün canım en güzel bilgiyi o verir sana. Bende henüz gidemedim haftaya gideceğim nasipse bakalım be diyecek yarım sünnet için
Gecmis olsun canim operasyon pipisi icin mi? Bayramda kuranini da okuttururum diyodum da kaldi maalesef sunnet isi
Evet canım pipisi için operasyon gerekecekmiş. Bizim de kaldı sünnet durum böyle olunca
seni o kadar iyi anlıyorum ki. Artık çokdırmak üzereyim çocuk akşam oldu mu çoldırmıl gibi memeyi emmek istemiyor. Sinir harbi yaşıyorum resmen. Mama veriyorum mecburen şaşırdım kaldım artık

Kızlar herkesler iyidir inşallah uzun zamandır giremedim bebeklerimden biri kolik sanırım
Beni biliyosn canm iyi diyelim de iyi olalım emmeme bizdede var işte doktora diyecm mama başka derse başlayacam en azndan kriz anlarında veririm belki geçecek inşallah bu günler anneme geldim bugün bebekte bende biraz uyumusz

Ben iki haftadan fazladır annemdeyim canım çok iyi geldi bana. Kriz anında mama bizde işe yarıyor inşallah bir çözümü vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…