Benimki 2 saatte bi emiyor bıraksam hep emecek zaten ben bi şekilde oyalıyorm artk fazlasını kusuyor çünkü kustukça emmek istiyor.Evet canim ben alparslana keciboynuzu pekmezi almistim istahi acilsin kilo alsin diye masallah 28 kilo oldu simitleri cikti cocuguninsallah kizimda az toparlar. istahindaki acilmayi hemen farkettim cunki 3 saatten fazla durabiliyodu ve 60 ml bitirmiyodu bile
günaydın canım kıyamam yaa.. nasıl çekiyorsa artık:/ kimyonun işe yaradığını duydum bebeklerde de, kaşığın ucuyla, bizde sıkıntı olsa denerim ben de.Günaydın
Yine gazlı bir gece geçirdik. Ağlayıp kendini kasmaktan ememiyor yavrum
Gaz damlası da işe yaramıyor. Kimyon çayını deneyeceğimgünaydın canım kıyamam yaa.. nasıl çekiyorsa artık:/ kimyonun işe yaradığını duydum bebeklerde de, kaşığın ucuyla, bizde sıkıntı olsa denerim ben de.
Canım kafayı yemek üzereyim gaZdan. Em ıkın kus em bu döngüdeyiz sürekli. Dün biogaiaya başladım bakalım fayda edecek mi? Sen ne kullanıyordun damla?Günaydın
Yine gazlı bir gece geçirdik. Ağlayıp kendini kasmaktan ememiyor yavrum
Hatırladığım kadarıyla kullanan annelerde çarpıntı ve baş ağrısı yapmıştı, onun harici yan etki yoktu. Bence yan etkisine rağmen kullanmakta fayda var ikiz anneleri o ilaçla 35 haftanın üstünü gördülerArkadaşlar merhaba.bayadır yazmıyordum ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.yarın Allah nasip ederse 32.hafta olacak.1 haftadır karnımda çok fazla sertleşme,bebeğin kendini toplaması sorunu oluyordu.doktorum 3dk 1 olursa mutlaka söyle dedi ve sancı da eşlik ederse önemli demişti.şükür ki sancı yok.ama günde 10 a kadar normalse bu,daha çok hissediyordum.kendi doktorum uzakta.başka doktora gittim.nstye bağlattı,sancı yok.ama idrara sıkışık rahimağzına baktı 31 mm sınır kabul ediyorum hafif açılma oluyor vs birşeyler söyledi,ultrason fotosu verdi.kendi doktoruma attım bunu.dedim bana progestan verdi.ne yapmalıyım.o da rahimağzı kapalı fakat konikleşme başlamış,magnezyuma devam.bir de adalat chrone başla günde 2.bir sonraki kontrolümüze kadar endişelenme dedi.bu adalat ı hep görüyordum kullananları da yan etkisi oluyor mu? Korkmaya başladım erken doğumdan da.kaç gündür pek iş yapmamaya çalışıyorum ama yanımda kimse de yok mecbur ufak tefek iş yapılıyor.bayram sonu kontrolüm var bir sorun olmaz değil mi o zamana kadar?
Bebek kendini toplayıp karnımı sert şekilde şişirdikçe kalbim çarpıyor o an zaten.kullanmayı istiyorum da korktum bir yandan.yüksek tansiyon içinmiş.benim de düşüktür tansiyonum.doktorumu bilgilendirdim bu konuda.bu hap kasılmalarınızı önleyecek,çok düşerse tansiyon,bol su alın ve tuzlu yiyin demiş.zor işlermiş.inşallah ben de son haftalara kadar gelirimCanım kafayı yemek üzereyim gaZdan. Em ıkın kus em bu döngüdeyiz sürekli. Dün biogaiaya başladım bakalım fayda edecek mi? Sen ne kullanıyordun damla?
Hatırladığım kadarıyla kullanan annelerde çarpıntı ve baş ağrısı yapmıştı, onun harici yan etki yoktu. Bence yan etkisine rağmen kullanmakta fayda var ikiz anneleri o ilaçla 35 haftanın üstünü gördüler
Doğum sancısıyla hastaneye yattığımda 2 tane aynı anda içtim birde her 6 saatte 1 ilacı aldım. Çok bi yan etki hatırlamıyorum. Bol su önemliBebek kendini toplayıp karnımı sert şekilde şişirdikçe kalbim çarpıyor o an zaten.kullanmayı istiyorum da korktum bir yandan.yüksek tansiyon içinmiş.benim de düşüktür tansiyonum.doktorumu bilgilendirdim bu konuda.bu hap kasılmalarınızı önleyecek,çok düşerse tansiyon,bol su alın ve tuzlu yiyin demiş.zor işlermiş.inşallah ben de son haftalara kadar gelirim
Çok teşekkürler canım.kullanacağım mecburen.Allah yavrularını sana bağışlasın.inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım :)Doğum sancısıyla hastaneye yattığımda 2 tane aynı anda içtim birde her 6 saatte 1 ilacı aldım. Çok bi yan etki hatırlamıyorum. Bol su önemli
Biogaia kullanıyoruz günde 5 damla. Yinede gaz yüzünden kıvranıyor oglum. Dereotunun fayda ettiğini duydum. Yogurda doğrayıp yiyeceğim hergün. Hem süt yapıyormuş, hemde gazı önlüyormuş.Canım kafayı yemek üzereyim gaZdan. Em ıkın kus em bu döngüdeyiz sürekli. Dün biogaiaya başladım bakalım fayda edecek mi? Sen ne kullanıyordun damla?
Hatırladığım kadarıyla kullanan annelerde çarpıntı ve baş ağrısı yapmıştı, onun harici yan etki yoktu. Bence yan etkisine rağmen kullanmakta fayda var ikiz anneleri o ilaçla 35 haftanın üstünü gördüler
Kalçayı 2 kez çektirdim 4 ve 6. Haftada ilk baktırdığımda sorunluydu sonra normale döndğ kalça. Ben yoğurt yemiyorum bana gaz yapıyo büyük ihtimalle bebeğede yapoyordur laktozsuz süt içiyorum. Göz ve testis için birsey demediler ama elle testis muayenesi olmuştuBiogaia kullanıyoruz günde 5 damla. Yinede gaz yüzünden kıvranıyor oglum. Dereotunun fayda ettiğini duydum. Yogurda doğrayıp yiyeceğim hergün. Hem süt yapıyormuş, hemde gazı önlüyormuş.
Bizde bugun göz kontrolüne gittik. İyi çıktı şükür. Yarın sabah da kalça ultrasonu ve testis kontrolu yaptıracağız. Sen yaptırdın mı?
Dolapta saklıyorum evet ama aynı saatte veremiyorum tabi. İnşallah size fayda eder. Yogurt ve süt ürünleri reflü ye yol açıyor. Laktosuz süt içmen iyi olmuş. Göz muayenesi istiyorlar ve testis muayenesi de istiyorlar. Oglumda da istemişlerdi. Rotavirüs yaptıracak mısın?Kalçayı 2 kez çektirdim 4 ve 6. Haftada ilk baktırdığımda sorunluydu sonra normale döndğ kalça. Ben yoğurt yemiyorum bana gaz yapıyo büyük ihtimalle bebeğede yapoyordur laktozsuz süt içiyorum. Göz ve testis için birsey demediler ama elle testis muayenesi olmuştu
Biogaia soğuk zincirmiş dolapta durması gerekiyormuş ve hergün aynı saatte düzenli verilmeliymiş. Dikkat ettin mi buna? Bizim daha ilk günümüz yotumlar genelde 10günde etki ettiğiyle ilgili
Dolapta saklıyorum evet ama aynı saatte veremiyorum tabi. İnşallah size fayda eder. Yogurt ve süt ürünleri reflü ye yol açıyor. Laktosuz süt içmen iyi olmuş. Göz muayenesi istiyorlar ve testis muayenesi de istiyorlar. Oglumda da istemişlerdi. Rotavirüs yaptıracak mısın?
Aşılar çok pahalıymış ama doktor bi engel görmezse yaptıracağım. Kardeşim 2500 civarı demişti. Bende karın ultrasonu istedi sanırım uzamış sarılığı var diye gözlerinin beyazı sapsarı.
Çocuğuma yalnız kısa kollu body giydiriyordum dünden beri basırdım çocuğu bakalım bugünde feryat figan ağlayacakmı? Gece 22:30a alarm kurdum ama genelde sancı başlamadan 30dk önce vermişler.
Yardımcı olmak isterdim ama o jelden kullanmadım. Saglıkla kucagına alırsın inşallah :)Kizlar hepinize merhaba. Engin tecrübelerinize ve de sayfanın aktifligine dayanarak size bisey sormak istiyorum size. 15 +0 dayım bugün tek yumurta ikizlerine hamileyim. 12inci hafta da Crinone jeli bıraktım. Ama crinone jeli kullanırken geri geliyordu ya. Yine onun gibi bazen beyazımsı bazen kahverengiyle karisik tortu şeklinde geliyo. Etkisi hala geçmemiş olabilirmi Kizlar.
Oyyy maşallah prenseslere. 4 kız annesi olacaksın. Saglıkla sıhhatle kucagına alırsın inşallahMaşallah kuzucuklara büyüyorlar
Rabbim gaz sancısı çeken yavrulara şifa versin bende kızımda üç ay çekmiştim bize iyi gelen tek ilaç sapsimbleks ti
Bu arada bizde büyüyoruz rabbim bana üç melek vermiş yavrularımın üçüde kız
Cumartesi gece kanamayla uyandım iki gün hastanede tedavi altına alındım çok şükür rahim ağzı kapalı yavrularım iyi sağ kasık bölgemde kana alanı oluşmuş şu an aktif kanama yok peçeteye geliyor inşallah oda biter progestan iğneye başladık evde yatıyorum bundan sonra da böyle yatıcakmışım
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanıma bile evlat acısı vermesin inşallah
Canım geçmiş olsun. Kasilmalar bende de var yarın kontrol var bakalım ne diyecekler. Magnezyum beni rahatlatıyor ve ben hiç dinlenmiyorum. Tüm günüm ayakta koşturmacayla geçiyor.Arkadaşlar merhaba.bayadır yazmıyordum ama bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.yarın Allah nasip ederse 32.hafta olacak.1 haftadır karnımda çok fazla sertleşme,bebeğin kendini toplaması sorunu oluyordu.doktorum 3dk 1 olursa mutlaka söyle dedi ve sancı da eşlik ederse önemli demişti.şükür ki sancı yok.ama günde 10 a kadar normalse bu,daha çok hissediyordum.kendi doktorum uzakta.başka doktora gittim.nstye bağlattı,sancı yok.ama idrara sıkışık rahimağzına baktı 31 mm sınır kabul ediyorum hafif açılma oluyor vs birşeyler söyledi,ultrason fotosu verdi.kendi doktoruma attım bunu.dedim bana progestan verdi.ne yapmalıyım.o da rahimağzı kapalı fakat konikleşme başlamış,magnezyuma devam.bir de adalat chrone başla günde 2.bir sonraki kontrolümüze kadar endişelenme dedi.bu adalat ı hep görüyordum kullananları da yan etkisi oluyor mu? Korkmaya başladım erken doğumdan da.kaç gündür pek iş yapmamaya çalışıyorum ama yanımda kimse de yok mecbur ufak tefek iş yapılıyor.bayram sonu kontrolüm var bir sorun olmaz değil mi o zamana kadar?
Maşallah 3 kız bide evde 4 kız Rabbim evlatlarını bağışlasın canım sağlıkla al kucağına inşallahMaşallah kuzucuklara büyüyorlar
Rabbim gaz sancısı çeken yavrulara şifa versin bende kızımda üç ay çekmiştim bize iyi gelen tek ilaç sapsimbleks ti
Bu arada bizde büyüyoruz rabbim bana üç melek vermiş yavrularımın üçüde kız
Cumartesi gece kanamayla uyandım iki gün hastanede tedavi altına alındım çok şükür rahim ağzı kapalı yavrularım iyi sağ kasık bölgemde kana alanı oluşmuş şu an aktif kanama yok peçeteye geliyor inşallah oda biter progestan iğneye başladık evde yatıyorum bundan sonra da böyle yatıcakmışım
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanıma bile evlat acısı vermesin inşallah