2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kizlar hepinize merhaba. Engin tecrübelerinize ve de sayfanın aktifligine dayanarak size bisey sormak istiyorum size. 15 +0 dayım bugün tek yumurta ikizlerine hamileyim. 12inci hafta da Crinone jeli bıraktım. Ama crinone jeli kullanırken geri geliyordu ya. Yine onun gibi bazen beyazımsı bazen kahverengiyle karisik tortu şeklinde geliyo. Etkisi hala geçmemiş olabilirmi Kizlar.
Merhaba ben de kullandım jeli ve kahve akıntım olmuştu. Yine de doktoruna danış canım biz ne desek boş, yanlış yönlendirmiş olmayalım

İkiz anneleri sizlere bir sorum olacak şiödi nasip olursa yarın 26. Haftaya girmiş bulunucaz yavaş yavaş artık hazırlık yapayım diyorum prematüre hastane çıkışı kaç takım aldınız gerek var mı 0-3 aylıklar yeterli mi yoksa prematüre çıkıilara mı yönleneyim 3 takım 0-3 ay hastane çıkışı almış kayınvalidem bende ikişer takım prematüre aldım nasip olursa birde isimli tulum yaptırmak istiyorum hastane için kıyafeti bol mu almalıyım ne yapmalıyım sizce

Maşallah kuzucuklara büyüyorlar
Rabbim gaz sancısı çeken yavrulara şifa versin bende kızımda üç ay çekmiştim bize iyi gelen tek ilaç sapsimbleks ti
Bu arada bizde büyüyoruz rabbim bana üç melek vermiş yavrularımın üçüde kız
Cumartesi gece kanamayla uyandım iki gün hastanede tedavi altına alındım çok şükür rahim ağzı kapalı yavrularım iyi sağ kasık bölgemde kana alanı oluşmuş şu an aktif kanama yok peçeteye geliyor inşallah oda biter progestan iğneye başladık evde yatıyorum bundan sonra da böyle yatıcakmışım
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanıma bile evlat acısı vermesin inşallah
Maşallah canım :) Allah şifa versin zaman su gibi aksın inşallah. Sağlıkla kavuş kuzucuklarına

Canım geçmiş olsun. Kasilmalar bende de var yarın kontrol var bakalım ne diyecekler. Magnezyum beni rahatlatıyor ve ben hiç dinlenmiyorum. Tüm günüm ayakta koşturmacayla geçiyor.
İlaçlarını iç aksatma, Allahın izniyle birşey olmadan son zamanlara kadar bekler bebiş:)
Kendini çok yorma son düzlükteyiz artık
Sağol arkadaşım.ağrım,sancım yok.sadece çokca kendini toplayıp o kısmı öne doğru çıkarttırıyo,sepsert yapıyo işte.dün nst ye girdim.aksi gibi orda sertleşmedi.hatta doktora dedim böyle böyle diye.o önemli değil sancı olsa sertleşme olmadan da o sürede çıkardı dedi.kendi doktorum değil bu arada.o uzakta diye yakında bir doktora gözüktüm.iyi oldu gitmem tabi.kendi doktoruma rahimağzının ultrason fotosunu atınca da adalat kullan dedi.hiç duymamıştım konikleşme.baş aşağı diye zorluyor heralde rahimağzını.neyse adalat a başlayayım.umarım iyi gelir canım :)

Kizlar hepinize merhaba. Engin tecrübelerinize ve de sayfanın aktifligine dayanarak size bisey sormak istiyorum size. 15 +0 dayım bugün tek yumurta ikizlerine hamileyim. 12inci hafta da Crinone jeli bıraktım. Ama crinone jeli kullanırken geri geliyordu ya. Yine onun gibi bazen beyazımsı bazen kahverengiyle karisik tortu şeklinde geliyo. Etkisi hala geçmemiş olabilirmi Kizlar.
Jeli kullanırkenoluyordu ama sonrasında olmadı diye hatırlıyorum.

Maşallah kuzucuklara büyüyorlar
Rabbim gaz sancısı çeken yavrulara şifa versin bende kızımda üç ay çekmiştim bize iyi gelen tek ilaç sapsimbleks ti
Bu arada bizde büyüyoruz rabbim bana üç melek vermiş yavrularımın üçüde kız
Cumartesi gece kanamayla uyandım iki gün hastanede tedavi altına alındım çok şükür rahim ağzı kapalı yavrularım iyi sağ kasık bölgemde kana alanı oluşmuş şu an aktif kanama yok peçeteye geliyor inşallah oda biter progestan iğneye başladık evde yatıyorum bundan sonra da böyle yatıcakmışım
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanıma bile evlat acısı vermesin inşallah
Maşallah 18 hafta oldu bile bundan sonrasıda hersy yolunda gidecek sen evde ilgi bekleyen bi prenses daha var ama bol bol dinlen

Merhaba kizlar biz 1.ay asimizi olduk ama kiz cok huzursuz oldu uyuyamadi dalamadi surekli agladi simdi bayramlik aldik kuzularima eve donuyoruz. Onun disinda oglus 4 kiloyu buldu bile kiz kardesi de hemen pesinde. Kizin yuzundeki kizarikliklar hic gecmedi saglikocagindaki hemsire sut urunleri yumurta domates baharati yasakladi 3 gun yeme eger yuzu gevmezse cocuk doktoruna mutlaka git biseye alerjisi var belli dedi. 😕

Merhaba kizlar biz 1.ay asimizi olduk ama kiz cok huzursuz oldu uyuyamadi dalamadi surekli agladi simdi bayramlik aldik kuzularima eve donuyoruz. Onun disinda oglus 4 kiloyu buldu bile kiz kardesi de hemen pesinde. Kizin yuzundeki kizarikliklar hic gecmedi saglikocagindaki hemsire sut urunleri yumurta domates baharati yasakladi 3 gun yeme eger yuzu gevmezse cocuk doktoruna mutlaka git biseye alerjisi var belli dedi. 😕
Canım mesajlara bakarmısın

İkiz anneleri sizlere bir sorum olacak şiödi nasip olursa yarın 26. Haftaya girmiş bulunucaz yavaş yavaş artık hazırlık yapayım diyorum prematüre hastane çıkışı kaç takım aldınız gerek var mı 0-3 aylıklar yeterli mi yoksa prematüre çıkıilara mı yönleneyim 3 takım 0-3 ay hastane çıkışı almış kayınvalidem bende ikişer takım prematüre aldım nasip olursa birde isimli tulum yaptırmak istiyorum hastane için kıyafeti bol mu almalıyım ne yapmalıyım sizce
Canım benim kız 2800 doğdu 2 takım prematüre aldım eve gelince 0-3 aylar yeni tam oldu bence prematüre almalısn kesinlikle diğerlerinin içinde kayboluyolar. Sende rahat edemzsn bebişlerde.

Canım masaallah kuzularına benim kuzenimin bebeğinde de yüzünde kızarıklıklar çıkmıştı bir türlü geçmedi en son doktor alerji testi yapmıştı ve süt ürünlerine alerjisi çıktı bebeği şimdi bir yaşına girmek üzere ve hala kuzenim emdirdigi icin kendisi ve bebeği süt ürünleri yumurta falan yiyemiyorlar insallahh senin kızında yoktur öyle bisey ama kızarıklık geçmezse bi alerji testi yaptır istersen

Kızlar bugün öğleden beri benim kız doğru düzgün hiç uyumadı en son deliksiz uykusu 11:30 13:30 arası idi ondan beri yarım saat uyuyor 3 saat uyanık 1 saat uyuyor 2 saat uyanık şimdi uyudu yeni bakalım uyuyackmı?
Bide kızlar ben bebek arabasına koyupta kızı geZdiremiyorum siz uyutup mu dışarı çıkıyosnz yoksa uyanıkken duruyolrmı benimki basıyor yaygarayı bebek arabasında 15 dk sessiz duruyor sonra meme arıyor ağlıyor koşa koşa eve kaçıyorm çok bunaldm anneme geldim vallahi korkarak koydum arababç koltuğuna ağlayack diye aventn Emziğini aldm onu bekliyorum netten gelsn inşallah alır onu bari :KK43:

Teyzeleri merhaba
Bugun kontrolumuz vardi 3400gram olmusuz doktorumuz guzel kilo almis dedi
Sariligi hala devam ediyor anne sutu sariligi dedi ama
Bayramdan sonraki kontrolde hala devam ediyor olursa kan tahlili yapacaklar
Gaz sancilarimiz basladi gece aglamaktan hic uyumadi yavrum. Sesi kisildi aglamaktan :KK43:
Kv surekli niye agliyo bu cocuk modunda
Istiyo ki giki cikmasin cocugun
Cok sukur persembe gunu gidiyo gun saymaya basladim 😂😂

Jeli kullanırkenoluyordu ama sonrasında olmadı diye hatırlıyorum.

Maşallah 18 hafta oldu bile bundan sonrasıda hersy yolunda gidecek sen evde ilgi bekleyen bi prenses daha var ama bol bol dinlen
Amin canım inşallah sorunsuz atlatırız
Çok şükür kuzum 9 yaşında olduğu için anlıyor durumumu üzmüyor beni hatta kardeşlerinin kız olduğunu duyunca dünyalar onun oldu

Canım benim kız 2800 doğdu 2 takım prematüre aldım eve gelince 0-3 aylar yeni tam oldu bence prematüre almalısn kesinlikle diğerlerinin içinde kayboluyolar. Sende rahat edemzsn bebişlerde.
Öyle yapayım o zaman canım ya şiödilik ikisine de birer takım aldım ama 0-3 leri görünce onlar minnacık geliyor gözüme birkaç takm daha almalıyım 🥰

Teyzeleri merhaba
Bugun kontrolumuz vardi 3400gram olmusuz doktorumuz guzel kilo almis dedi
Sariligi hala devam ediyor anne sutu sariligi dedi ama
Bayramdan sonraki kontrolde hala devam ediyor olursa kan tahlili yapacaklar
Gaz sancilarimiz basladi gece aglamaktan hic uyumadi yavrum. Sesi kisildi aglamaktan :KK43:
Kv surekli niye agliyo bu cocuk modunda
Istiyo ki giki cikmasin cocugun
Cok sukur persembe gunu gidiyo gun saymaya basladim 😂😂
BiZde baktılar kan ve idrara temiz çıktı şükür sarılığını anne sütüne bağladılar.
Bugğn gazdan acile gidiyorduk nerdeyse

3 kiloya yakın olursa yine de prematüre mi almak lazım ki? Benim de erken doğum riskim çok yüksek 😩 bugün 2670 gramdı 1 hafta daha dayansa 3 kg civarı olur belki.

X