2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar sizinkilern gece emmeleri nasıl bizim çok az mesela gece 2 de uyandı 10 dk emdi zar zor gözleri kapalı şak uyudu geri şimdide 10 dk zor emdi yine toplasan geceleri en fazla tek göğsümu 15 dk emiyor gündüz daha uzun ama yarım saati buluyor bazen gece bu kadar kısa emmesi normalmi ?

Tecrübeli annişler benim kızım 14 mayis da doğdu yani şuan 2 buçuk aylık. Iki gündür köpürte köpürte tükürüyor diş için erken ama salyasi bu kadar erken başlamış olabilir mi.
Tam hatırlamıyorum canım. Diş etleri kaşınıyor olabilir. Elini agzına getiriyor mu? Benimki de aynı canım, sıkıntı yok

Canım benim bu salı kontrol vardı 28+1dik,,sancılar geri geldi, sertleşme vardı zaten son 2 gecedir, muayene olduk, bebeklerin suyu fazlalaşmış.. Adalat ı kestik, endol tablet (6 saatte bir) endol fitil verdi, bu ilaç bebeklerin suyunu azaltıyormuş, yarın kontrol e çağırdı tekrar. Karın ağrım oluyor arada bir benimde, havalar çok sıcak diye cam açık ve kendimde açık yatıyorum herhalde üsütüyorum, sabah şekerlerim yüksek ti birde 2 gün ölçüm yapmıştım. Doğuma kadar şekeri kestim, oda suyu etkiler dedi doktor. Meyve yi azalttım. Pilav ı kestim, ekmek günde 2 dilim anca yiyiyorum.
İnşallah senin kontrolün güzel geçer, ölçümde hiiiiiç sıkıntı çıkmaz

35 gün oldu canim.arada arada kanama hep devam etmisti ama dünden beri surekli adet gibi parcalarda geliyor bilemedim ne oldugumu
Adet ağrın varsa adettir canım laiykada erken oldu regli olabiliyor böyle arada gelen lekelenmeler lohusalktan bende hala tık yok bakalım ne zaman gormeye başlayacam umarım ağrılı olmaz çikolata kisti vardı tekrarlamaz umarm

Canım benim şu sancılı süreci sağlıkla atlat inşallah 34 leri bi görsek hayırlısı ile celeston yapıldı mı peki canım kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba

Merhaba canım tüm risklere rağmen serklaj oldum hastanede yatıyorum 1 haftadır. Dikiş duruyor bebeklerde iyi fakat rahim agzım hala açılmaya devam ediyormuş sürekli yatıyorum ama bilmiyorum nasıl olacak. Bebekler cok hareketli sürekli vajinamdan tekme atıyorlar aklım çıkıyor paronayak bişey oldum stresten, haftada 1 pruloton, her gün 2 tane adalat , her gün 1 magnezyum alıyorum. 1haftadır her gün serum takıyorlardı artık takmayacaklarmış durumun hep aynı o yüzden Pazartesi taburcu edicez dedi. Yani iyileşme yok ama kötüleşmede yok. Keşke cok önceden hiç kalkmadan hep yatsaymışım 4.aydan sonra. Bilemedim zaten tüp bebek hiç dikkat etmedim bu sıradaysa rahim ağzımbitti tükendi inşllh senin muayenen cok güzel gecer

Ben göğüs ağrılarım için ultrasona girdim 2 gün oluyor doktor yanlış emziriyorsun bebek memeyi max 6 dk da boşaltır gerisi oynuyor eğleniyor dedi
Çocuk doktoruda kilo alımı olduğu için gece artık uyandırma sabah 6 ya kadar uyusun dedi en son saat 12-1 gibi besleniyor kendi kalkmazsa kaldırmıyorum

Olabilirmi canim korkuyorum biraz ya ama tam adet agrilarim var ve basim cok agriyo

Zaten 5 dkda göğsüm iniyor hemen güzel emerse sonrası yine devam ediyor emmeye canım benimki uyanıyor Max 3 saat uyuyor şuan uyanıp emiyor mutlaka gündüz daha az uyuyor zaten 2 saat oda yarm yamalak yani iyi bari demek normal

Canım benim şu sancılı süreci sağlıkla atlat inşallah 34 leri bi görsek hayırlısı ile celeston yapıldı mı peki canım kaçıncı haftalarda yapılıyor acaba
Amin inşallah 34 yada 36 lara gelirim Canım, celeston ilk yatışım yapıldığı zaman 25+1de yapıldı ilk dozlar. İkincisi risk durumuma göre yapacak ya önümüzdeki hafta iyi gidersem sonraki haftalar,

Canım bende hastanede iken uygulanan tedavi aynı idi adalat günde 3, magnezyumda 2 idi. Herşey aynı evde de hep yat taburcu olunca ben arada balkona filan çıkıyorum hava almaya. İnşallah sabit kalır canım

Canım bende hastanede iken uygulanan tedavi aynı idi adalat günde 3, magnezyumda 2 idi. Herşey aynı evde de hep yat taburcu olunca ben arada balkona filan çıkıyorum hava almaya. İnşallah sabit kalır canım
Amin canım, Allahım sana da bana da 30lu haftalardansonra Doğum nasıp eder inşllh Beni nst ye bağladılar hiç sancım çıkmıyor ama sessiz sedasız sancısız rahim açılmış . Yinede önlem olsun diye heralde adalat verdiler. Allah’ın izniyle yasayabilecek kadar süreleri dolsaydı. Birde sürekli yatmama rağmen sürekli bebekler vajınama tekme atıyor cok korkuyorum sanki cıkıverecekler gibi. WC ye bile kalktığımda oturuyorum ya vicdanım sızlıyor ya doguverirlerse diyeDr normal dedi alttan vurmalarına ama yinede onlar vurdukça cok stres oluyorumcok hareketliler hiç durmuyorlar

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…