Rica ederim canım :) inşallah seninde yüzün gülercevabiniz icin tesekürler, insallah daha cok paylasanlar olur
İnşallah canm insalah çok korktm alttan iki kere muayene gibi birsey oldu yani hem ellr hemde çamaşırım arada islaniyor diye akıntı aldılar bebeğin suyu mu sızıntı yapıyor diye o sıkıntı değil de kahve rengi ilk defa leke gördüm ondan korktm ama çok şükür bugün leke yok.. normal doğum mu hiç belli degl burdaki doktorlar çok pimpirikli bakıyorlar tup bebek ondanldugu için zannetmiyorum o riske girecekleriniUzulme canim insallah vaktinde saglikla dogar. Benide 30.haftalarda alttan muayene ettiler bisey olmuyo hem normal dogum dusunuyosan alisaman takiplerini ihmal etme moralini de bozma Allahin izniyle bisey olmaz
Suyum sınıra yakın ya 10 günde 1 takibe gel dediler bebeğe sakıncası yokmu sence bu kadar fazla ultrasona girmeninUzulme canim insallah vaktinde saglikla dogar. Benide 30.haftalarda alttan muayene ettiler bisey olmuyo hem normal dogum dusunuyosan alisaman takiplerini ihmal etme moralini de bozma Allahin izniyle bisey olmaz
Yok canim ne zarari olacak ki olsa doktor cagirir miydiSuyum sınıra yakın ya 10 günde 1 takibe gel dediler bebeğe sakıncası yokmu sence bu kadar fazla ultrasona girmenin
Ayyy canimmm hadi hayrli ugurlu olsun sağlıkla kuvozden kucağına alirsn anaammm korkmaya basladm bende dogumlar başladı normal mi doğdu canm neden erken doğumun gerçekleşti? Hayrlisiyla büyüt insallahhKizlar dun sabaha karsi dogurdumm minik acele etti. suyum geldi cumartesi gunu. Biraz kuvozde kalicakmis 2 kilo 20 gr
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Biran evvel toparlayacak miniğin ve kucağına gelecek :)Kizlar dun sabaha karsi dogurdumm minik acele etti. suyum geldi cumartesi gunu. Biraz kuvozde kalicakmis 2 kilo 20 gr
İnşallah canm . Ayy aceba suyum sınıra yakın ya erken doğum olur mu benimde doktor bu suyla 34e gelsen iyi dedi hani ciğeri anne karnında gelişiyor ya insalalh 36yi görür öyle doğum yaparm. Suyum normalde 10 olması gerekiyorsa sinir 5 senin ise 7 dedi sınıra yakınYok canim ne zarari olacak ki olsa doktor cagirir miydi
Sagol canım
Ben son 3 ay 10 günde 1 gittim ultrason ses dalgasıymış bebeğe bir zararı yokSuyum sınıra yakın ya 10 günde 1 takibe gel dediler bebeğe sakıncası yokmu sence bu kadar fazla ultrasona girmenin
Hmm anladm canm çok teşekkür ederm Rabbim sağlıkla kucağımıza Almayi nasip etsin insallahBen son 3 ay 10 günde 1 gittim ultrason ses dalgasıymış bebeğe bir zararı yok
Renkli ultrasonda ısı gidiyormuş o yüzden doktorum renkli olanı 20 saniye anca açık tutuyor hemen kapatıyordu
Oh Şükür. Sende ailenle başbaşa huzurlu günler geçirirsin artık inşallah.Günaydın hayırlı sabahlar
An itibariyle kaynanamlar gitti
Aaa iyi iyi kuvezden çabuk çıkar o zaman inşallah yaa. Bu tüp bebek sıpaları aceleci oluyor biraz sanırımtesekkur ederimm.
Kilosu iyi dediler cnm yanina gonderebiliriz dediler basta ama solunum destegi almasi lazimmis biraz onun icin vermediler. Riskin varsa ciger gelistiriciyi vuraunlar bekletmesinler bari. Benimkini suyum gelince vurdular ikinciyi de 24 saat sonra dediler ilacla beklettiler ikinciyi vurundum 1,5 saat sonra geldi minik.
amin canimm cok tesekkur ederim yok uzmuyorum onun icin faydali beklesin biraz da sutum gelse keske sagdim falan ama gelmedi. Ac kaliyo diye kiyamiyorumm. İlk 24 saat senden sut beklicez bisi vermicez dediler. Cikmadi yok. Bu gun taburcu olcam dus al gelir dediler inermis sut kanallara. Bos bos saginca da canimi cok yakti makina. Yara olcak diye korkuyorum.
tesekkur ederim canimm amin insallahh
tesekkur ederim canim amin insallah dedigin gibi saglikla ciksin da uykusuz gecelerin kadini da olurumm
tesekkur ederim canimm amin insallahhgaz cikartmalarina bayiliyorumm. Minik magandalarr
tesekkur ederim canimm. Kavusalim bi de ben beslerim onu guzelcee
korkma canim bi sekilde oluveriyo. 35 haftadan sonra hic korkma artik kendi nefes alabiliyomus kilosu da iyi oluyomus. Bi hafta daha bekleseydi dayanamadi sipam.
Sagol canım, inşallahOh Şükür. Sende ailenle başbaşa huzurlu günler geçirirsin artık inşallah.
Ben 5 kere tüp bebek denedim. İlk ikisi aynı, 3.de farklı, 4-5. De daha farklı gidişat yaptık. Deneme yanılma oldu desem yeri var. 3 kere de doktor-merkez değiştirdim tabi bu süreçte. Benim çikolata kistlerim vardı son 2 tedavide yumurta toplamadan sonra transfere kadar geçici menapoza sokuldum, intralipid serum tedavisi kullandım, tedaviden önce 3 ay antioksidan kullandık eşimle, transfer sonrası ksn sulandırıcılar kullandım artık ne fayda etti bilmiyorum son denemede oldu. Ama son denemede psikoloğa da gittimKizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
Benim de suyum sınıra yaklaşmış. Bu haftalarda oluyor sanırım. Doktor bol su iç istirahat et dedi. Yok ya bi zararı olmaz, benim mesela ince 15 te biridi şimdi her hafta kontrolSuyum sınıra yakın ya 10 günde 1 takibe gel dediler bebeğe sakıncası yokmu sence bu kadar fazla ultrasona girmenin
İnşallah canim insallah.. bende bol istirahat ediyorum. Zaten dün alttan muayene falan oldum ya kasiklarda agri var yani ayağa kalkcak halim bile yok bugün yine iyiyim lekelenmede bitmiş coksukurBenim de suyum sınıra yaklaşmış. Bu haftalarda oluyor sanırım. Doktor bol su iç istirahat et dedi. Yok ya bi zararı olmaz, benim mesela ince 15 te biridi şimdi her hafta kontrol
Intralipidi nasil kullandirdi doktorunuz? Ve o denemde hamile kaldinizmi?Ben 5 kere tüp bebek denedim. İlk ikisi aynı, 3.de farklı, 4-5. De daha farklı gidişat yaptık. Deneme yanılma oldu desem yeri var. 3 kere de doktor-merkez değiştirdim tabi bu süreçte. Benim çikolata kistlerim vardı son 2 tedavide yumurta toplamadan sonra transfere kadar geçici menapoza sokuldum, intralipid serum tedavisi kullandım, tedaviden önce 3 ay antioksidan kullandık eşimle, transfer sonrası ksn sulandırıcılar kullandım artık ne fayda etti bilmiyorum son denemede oldu. Ama son denemede psikoloğa da gittim
4.deneme de ve 5.deneme de kullandık. Hiç tahlil vs yapmadık bu arada, doktor faydası olur zararı olmaz dedi. Transferden 2-3 gün önce serumu alıp hastaneye yattım yaklaşık 10-12 saat sürdü. Pozitif sonuç aldıktan sonra hemen ertesi gün bir serum daha verildi.Intralipidi nasil kullandirdi doktorunuz? Ve o denemde hamile kaldinizmi?