2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Uzulme canim insallah vaktinde saglikla dogar. Benide 30.haftalarda alttan muayene ettiler bisey olmuyo hem normal dogum dusunuyosan alis aman takiplerini ihmal etme moralini de bozma Allahin izniyle bisey olmaz
İnşallah canm insalah çok korktm alttan iki kere muayene gibi birsey oldu yani hem ellr hemde çamaşırım arada islaniyor diye akıntı aldılar bebeğin suyu mu sızıntı yapıyor diye o sıkıntı değil de kahve rengi ilk defa leke gördüm ondan korktm ama çok şükür bugün leke yok.. normal doğum mu hiç belli degl burdaki doktorlar çok pimpirikli bakıyorlar tup bebek ondanldugu için zannetmiyorum o riske gireceklerini

Uzulme canim insallah vaktinde saglikla dogar. Benide 30.haftalarda alttan muayene ettiler bisey olmuyo hem normal dogum dusunuyosan alis aman takiplerini ihmal etme moralini de bozma Allahin izniyle bisey olmaz
Suyum sınıra yakın ya 10 günde 1 takibe gel dediler bebeğe sakıncası yokmu sence bu kadar fazla ultrasona girmenin

Kizlar dun sabaha karsi dogurdumm minik acele etti. suyum geldi cumartesi gunu. Biraz kuvozde kalicakmis 2 kilo 20 gr
Ayyy canimmm hadi hayrli ugurlu olsun sağlıkla kuvozden kucağına alirsn anaammm korkmaya basladm bende dogumlar başladı normal mi doğdu canm neden erken doğumun gerçekleşti? Hayrlisiyla büyüt insallahh

Yok canim ne zarari olacak ki olsa doktor cagirir miydi
İnşallah canm . Ayy aceba suyum sınıra yakın ya erken doğum olur mu benimde doktor bu suyla 34e gelsen iyi dedi hani ciğeri anne karnında gelişiyor ya insalalh 36yi görür öyle doğum yaparm. Suyum normalde 10 olması gerekiyorsa sinir 5 senin ise 7 dedi sınıra yakın

Suyum sınıra yakın ya 10 günde 1 takibe gel dediler bebeğe sakıncası yokmu sence bu kadar fazla ultrasona girmenin
Ben son 3 ay 10 günde 1 gittim ultrason ses dalgasıymış bebeğe bir zararı yok
Renkli ultrasonda ısı gidiyormuş o yüzden doktorum renkli olanı 20 saniye anca açık tutuyor hemen kapatıyordu

Aaa iyi iyi kuvezden çabuk çıkar o zaman inşallah yaa. Bu tüp bebek sıpaları aceleci oluyor biraz sanırım aman sağlıkla doğdu ya gerisi kolay artık, sayarsın sütü mamayı bi anda büyür benim karaciğer enzimleri takip edilecek yükselme olursa sezeryan, inşallah benimki de 3 hafta daha sabreder 3 hafta sonra doğarsa 37de normal doğum zamanı gibi olacak zaten inşallah

Ben 5 kere tüp bebek denedim. İlk ikisi aynı, 3.de farklı, 4-5. De daha farklı gidişat yaptık. Deneme yanılma oldu desem yeri var. 3 kere de doktor-merkez değiştirdim tabi bu süreçte. Benim çikolata kistlerim vardı son 2 tedavide yumurta toplamadan sonra transfere kadar geçici menapoza sokuldum, intralipid serum tedavisi kullandım, tedaviden önce 3 ay antioksidan kullandık eşimle, transfer sonrası ksn sulandırıcılar kullandım artık ne fayda etti bilmiyorum son denemede oldu. Ama son denemede psikoloğa da gittim

Benim de suyum sınıra yaklaşmış. Bu haftalarda oluyor sanırım. Doktor bol su iç istirahat et dedi. Yok ya bi zararı olmaz, benim mesela ince 15 te biridi şimdi her hafta kontrol

Benim de suyum sınıra yaklaşmış. Bu haftalarda oluyor sanırım. Doktor bol su iç istirahat et dedi. Yok ya bi zararı olmaz, benim mesela ince 15 te biridi şimdi her hafta kontrol
İnşallah canim insallah.. bende bol istirahat ediyorum. Zaten dün alttan muayene falan oldum ya kasiklarda agri var yani ayağa kalkcak halim bile yok bugün yine iyiyim lekelenmede bitmiş coksukur

Intralipidi nasil kullandirdi doktorunuz? Ve o denemde hamile kaldinizmi?

Intralipidi nasil kullandirdi doktorunuz? Ve o denemde hamile kaldinizmi?
4.deneme de ve 5.deneme de kullandık. Hiç tahlil vs yapmadık bu arada, doktor faydası olur zararı olmaz dedi. Transferden 2-3 gün önce serumu alıp hastaneye yattım yaklaşık 10-12 saat sürdü. Pozitif sonuç aldıktan sonra hemen ertesi gün bir serum daha verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…