- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
Canım benim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın haftamız aynı sanırım 4 5 hafta daha dayansalar küvöz süreci ile atlatırlar inşallah benimde ağrılarım oluyor canım kasıklarımda bi doluluk hissediyorum rahim ağzımla mı alakalı bilmiyorum rapor aldım evde dinleniyorum pazartesi bakalım ne çıkacak aonuç zor bulduk rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinMerhaba canım tüm risklere rağmen serklaj oldum hastanede yatıyorum 1 haftadır. Dikiş duruyor bebeklerde iyi fakat rahim agzım hala açılmaya devam ediyormuş sürekli yatıyorum ama bilmiyorum nasıl olacak. Bebekler cok hareketli sürekli vajinamdan tekme atıyorlar aklım çıkıyor paronayak bişey oldum stresten, haftada 1 pruloton, her gün 2 tane adalat , her gün 1 magnezyum alıyorum. 1haftadır her gün serum takıyorlardı artık takmayacaklarmış durumun hep aynı o yüzden Pazartesi taburcu edicez dedi. Yani iyileşme yok ama kötüleşmede yok. Keşke cok önceden hiç kalkmadan hep yatsaymışım 4.aydan sonra. Bilemedim zaten tüp bebek hiç dikkat etmedim bu sıradaysa rahim ağzımbitti tükendi inşllh senin muayenen cok güzel gecer