2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

kac ml intralipid kullandiniz? 12 saat sürmesi gercekten baya uzunmus

Kızlar bugün benimy kız kalabalıktan aşırı bunaldi uyumadı emmedi sürekli ağladı ev boşaldı emdi uyudu çocuk günlerdir yalnz bı anacigi vardı şimdi dolunca ev bunalıma girdi resmen
Bebeler kalabalıktan hoşlanmıyor gerçekten. Benim oglan bile kaynanamla kayınpeder gidince bi rahatladı, uyudu bugun maşallah

Orkide_sever napyosun canım, bebeler nasıl?
Iyiler cok sukur canimmm tam 5 saat deliksiz uyumusummm esim sagolsun aksam uyutuyorum bebeleri aliyo acikana veriyo mamayi bende oglanin odasinda mabadibi devirip yatiyorum suan asirir enerjigim. Gun icinde de cok sukur uyuma firsati bulmustum cok cok iyi geldiii. Sen nasilsin ÖZGÜR KUŞŞŞ

Oo maşallah, baya dinlenmişsindir Bende iyiyim, yatak odasında durmaktan kurtuldum ogalanla salona geçtik.

tebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin
Çok şükür 40 imz çıktı bugünleride gördük herkeslerin başına darısı kızlar bugünu de hayirlisyla atlatsaydik tmmdr
masallah canım amin
Aylık aşımızı da olduk, geldik. 4.150gr olmuşuz diger aşı 4 eylülde. Sırada kalça ultrasonu var
gecmiş olsun canım masallah aynı gidiyoz. biz kalca ultrasonunu gectik çok şükür bizim doktor aynı anda organlarına da baktırdı ultrasonda

Kv için de gözünaydın

Kızlar bugün benimy kız kalabalıktan aşırı bunaldi uyumadı emmedi sürekli ağladı ev boşaldı emdi uyudu çocuk günlerdir yalnz bı anacigi vardı şimdi dolunca ev bunalıma girdi resmen
Yazık yavrum benimki de şaşırıyor
Bu kalabalık teraneye büyük anneler bayılıyor sanki seyir panayırı dönüyor evde hic anlamıyorum
Tabi guzel sevinecek gururlanacak bisey evde bebek ama bebege yazık
Bebekler sakinliği ve rutinlerini severler

Size de maşallah canım. Bende önümüzdeki hafta da çektiririm heralde kalça ultrasonunu.

Sagolasın

Kızlar kalça ultrasonu için cuma gününe randevu aldım en yakın devlet hastanesinden ilk defa yalnz gidicem kızımla hastaneye inşaallah uslu durur.
Çok kısa sürdü bizim kalça usg. Doktora sonucu göstereceğim zaman 10dk falan bekledim. Ben de tek gitmiştim. Sorunsuz atlattik. Inşallah sizde kısa surede halledip hemen donersiniz evinize güzel sonuçlarla

Tecrübeli annişler benim kızım 14 mayis da doğdu yani şuan 2 buçuk aylık. Iki gündür köpürte köpürte tükürüyor diş için erken ama salyasi bu kadar erken başlamış olabilir mi.

Aynen öyle canım hastaneye gidip gelince bile düzeni bozuluyor çocuğun kaldiki 15 kisi ile 36 derece sıcakta çocuğum perişan oldu neyseki geldi geçti

Çok kısa sürdü bizim kalça usg. Doktora sonucu göstereceğim zaman 10dk falan bekledim. Ben de tek gitmiştim. Sorunsuz atlattik. Inşallah sizde kısa surede halledip hemen donersiniz evinize güzel sonuçlarla
Vallahi canım aldığım hastaneyi aradık ertesi güne randevu veriyolarmis uzak bide otobüsten inip yürümek lazm o yüzden özele götürecem sanırım

zameboz julican kızlar ne yaptınız zameboz serklaj oldun mu canım benimde dün alt kasıklarıöa şiddetli ağrı girdi yğrğyemedim merdivem çıkamadım doktorumla görüştüm hemen nst istedi şükür sancı değil evde dinleniyoeum pzartesi komtrolüm var rahim ağzı ölçümü yapılacak kasıklarım dolu dolu hissediyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…