kac ml intralipid kullandiniz? 12 saat sürmesi gercekten baya uzunmus4.deneme de ve 5.deneme de kullandık. Hiç tahlil vs yapmadık bu arada, doktor faydası olur zararı olmaz dedi. Transferden 2-3 gün önce serumu alıp hastaneye yattım yaklaşık 10-12 saat sürdü. Pozitif sonuç aldıktan sonra hemen ertesi gün bir serum daha verildi.
Benimkinin gündüz uykusu 15-20dk bırakamıyorum hiç birde çok ıkınmaları oluyor allah yardımcımızolsun o böyle olunca evden çıkmak istemiyorum
Saol canım
Kıyamam kuzuya ya :)Kızlar bugün benimy kız kalabalıktan aşırı bunaldi uyumadı emmedi sürekli ağladı ev boşaldı emdi uyuduçocuk günlerdir yalnz bı anacigi vardı şimdi dolunca ev bunalıma girdi resmen
Kaç ml olduğunu unuttum malesef ama acile filan gittiğimizde takılan serum boyutu gibiydi. Yavaş aktığı için uzun sürüyor. Bahçeçi de filan daha düşük doz veriyorlarmış daha kısa sürüyormuş.kac ml intralipid kullandiniz? 12 saat sürmesi gercekten baya uzunmus
Bebeler kalabalıktan hoşlanmıyor gerçekten. Benim oglan bile kaynanamla kayınpeder gidince bi rahatladı, uyudu bugun maşallahKızlar bugün benimy kız kalabalıktan aşırı bunaldi uyumadı emmedi sürekli ağladı ev boşaldı emdi uyuduçocuk günlerdir yalnz bı anacigi vardı şimdi dolunca ev bunalıma girdi resmen
Iyiler cok sukur canimmm tam 5 saat deliksiz uyumusummmOrkide_sever napyosun canım, bebeler nasıl?
Oo maşallah, baya dinlenmişsindirIyiler cok sukur canimmm tam 5 saat deliksiz uyumusummmesim sagolsun aksam uyutuyorum bebeleri aliyo acikana veriyo mamayi bende oglanin odasinda mabadibi devirip yatiyorum suan asirir enerjigim. Gun icinde de cok sukur uyuma firsati bulmustum cok cok iyi geldiii. Sen nasilsin ÖZGÜR KUŞŞŞ
tebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsinTeyzeleri merhaba dun yogunluktan yazamadim
Dogduk biz 3240gram
Sezeryan yuzunden agrilarim var spinal anestezi sebebiyle bugun basagrim var
Gece 15 dakika uyuyabildim sadece
Bebek uyurken bile icim rahat edip uyuyamadim
Iyiki annem gelmis yanima
Kv bebegi hic alamadi eline ustune agladikca bu niye agliyo dedi durdu
En son dayanamadim bebek bu aglayacak sen boyle yapinca ben geriliyorum dedim
Gecede yanimda annem kaldi rahat rahat idare ettik
Kakasini gec yapti onu yapana kadar huzursuzdu
Simdilik az emiyo memeyi tutuyo ama cabuk yoruluyo
Bizde haberler boyle simdilik
Cok guzel bi duyguymus Allahim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos koymasin
Çok şükür 40 imz çıktı bugünleride gördük herkeslerin başına darısı kızlar bugünu de hayirlisyla atlatsaydik tmmdr
gecmiş olsun canım masallahAylık aşımızı da olduk, geldik. 4.150gr olmuşuzdiger aşı 4 eylülde. Sırada kalça ultrasonu var
Yazık yavrumKızlar bugün benimy kız kalabalıktan aşırı bunaldi uyumadı emmedi sürekli ağladı ev boşaldı emdi uyuduçocuk günlerdir yalnz bı anacigi vardı şimdi dolunca ev bunalıma girdi resmen
Size de maşallah canım. Bende önümüzdeki hafta da çektiririm heralde kalça ultrasonunu.tebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin
masallah canım amin
gecmiş olsun canım masallahaynı gidiyoz. biz kalca ultrasonunu gectik çok şükür bizim doktor aynı anda organlarına da baktırdı ultrasonda
Kv için de gözünaydın
Yazık yavrumbenimki de şaşırıyor
Bu kalabalık teraneye büyük anneler bayılıyor sanki seyir panayırı dönüyor evde hic anlamıyorum
Tabi guzel sevinecek gururlanacak bisey evde bebek ama bebege yazık
Bebekler sakinliği ve rutinlerini severler
Çok kısa sürdü bizim kalça usg. Doktora sonucu göstereceğim zaman 10dk falan bekledim. Ben de tek gitmiştim. Sorunsuz atlattik. Inşallah sizde kısa surede halledip hemen donersiniz evinize güzel sonuçlarlaKızlar kalça ultrasonu için cuma gününe randevu aldım en yakın devlet hastanesinden ilk defa yalnz gidicem kızımla hastaneyeinşaallah uslu durur.
Aynen öyle canım hastaneye gidip gelince bile düzeni bozuluyor çocuğuntebrik ederim canım Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin
masallah canım amin
gecmiş olsun canım masallahaynı gidiyoz. biz kalca ultrasonunu gectik çok şükür bizim doktor aynı anda organlarına da baktırdı ultrasonda
Kv için de gözünaydın
Yazık yavrumbenimki de şaşırıyor
Bu kalabalık teraneye büyük anneler bayılıyor sanki seyir panayırı dönüyor evde hic anlamıyorum
Tabi guzel sevinecek gururlanacak bisey evde bebek ama bebege yazık
Bebekler sakinliği ve rutinlerini severler
Vallahi canım aldığım hastaneyi aradık ertesi güne randevu veriyolarmis uzak bide otobüsten inip yürümek lazmÇok kısa sürdü bizim kalça usg. Doktora sonucu göstereceğim zaman 10dk falan bekledim. Ben de tek gitmiştim. Sorunsuz atlattik. Inşallah sizde kısa surede halledip hemen donersiniz evinize güzel sonuçlarla
Ben arada içiyorumKızlar kahve iciyomusunzben çok özledim