2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canım benim Rabbim evlatlarını sana bağışlasın haftamız aynı sanırım 4 5 hafta daha dayansalar küvöz süreci ile atlatırlar inşallah benimde ağrılarım oluyor canım kasıklarımda bi doluluk hissediyorum rahim ağzımla mı alakalı bilmiyorum rapor aldım evde dinleniyorum pazartesi bakalım ne çıkacak aonuç zor bulduk rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah 34 yada 36 lara gelirim Canım, celeston ilk yatışım yapıldığı zaman 25+1de yapıldı ilk dozlar. İkincisi risk durumuma göre yapacak ya önümüzdeki hafta iyi gidersem sonraki haftalar,
Herşey güzel olacak canım sağlıkla alacaksın oğullarını kucağına Allahın izni ile

Daha minik ve yerleri olduğundan biz sancı ve kasılmaları net hissedemiyoruz belkide. Uzandığın yerde azda olsa ayaklarını havaya kaldır canım belki geri doğru giderler bebişler az, ben hiç kaldıramıyorum çünkü sırt üstü hiç yatamıyorum, yan yatınca da ayaklar havaya kalkmıyor doğal olarak. Banyoyuda oturarak yapıyorum, yemeğinde masada yiyip 10 dk da geri yatıyorum . Dayanıcaz Allah ın izniyle

Sen masallah canım 28. Haftaki buldun krıtık Esiği ben de bir atlatabilseydim. Ben yatarak yiyorum canım yemeğimi daha doğrusu yediriyorlar , sadece WC ye kalkıyorum o da klozete oturuyorum bazen kabızlık nedeniyle cok zorlamadan az klozette oturunca bile cok korkuyorum hastanede olduğum içinde ayaklarım hep yukarıda olacak şekilde Sırt üstü yatak kalkık ama evde bu şekilde yatamam sanırım kanepede mecbur düz yatıcam evde.Evim ilçede olduğu için annemlerde kalıncam artık şehirde acil bişey olursa diye eve dönmeyeceğim artık nasıp olursa Doğuma kadar

Allah a şükür ilk haftam yatarak hastanede geçti senin dediğin gibi önüme sehpa çekip yediriyorlardı. Sonraki 2 haftam evde geçti, kabızlık bende de var ayıptır söylemesi iyice gelmesini bekliyorum, ıkınmamaya çalışıyorum. Bende kayınvalıdemler de kalıyorum birde annem geldi yanıma oda bana bakıyor. Kıyamam ne olursa olsun anne işte onlara hep muhtacız. Doğumunda bu ilde olacak benim evimde başka ilde karışık işte ne yapalım sağlık olsun. İnşallah sende hızlıca sağlıkla 28 30 lara gelicek sin. Sonrasına hedefimiz 34 36 olacak

İkiz hamilelik ne zormuş kızlar çok güzel elhamdülillah ama doğana kdar insanda psikoloji kalmayacak sanırım sağ saliö alalım kucaklarımıza çok tedirgin oluyor insan en ufak bi ağrıda acaba mı diyorum daha önce gebelik olmadığından kıyasta yapamıyorum haliyle rabbime emanetler sağlıkla doğuralım inşallah

Evet yaaa ben tek bebekle bile bir sürü sorun yaşıyorum, iyiki ikiz olmamış diyorum bünyem kaldırmayacakmış. Tüm ikiz annelerine kolaylıklar diliyorum.

Kızlar benim bebişin boy kilo 2 hafta önden gidiyor, acaba ciğer gelişimi filan da böyle önden gidiyor mudur? 34-35. haftalarda doğum olsa kuveze girmeme ihtimali var mıdır ki? 31. Haftada 2162 gramdı, şuan en az 2500 olmuştur diye umuyorum, 35e kadar da 3000e yaklaşır.

Kaşıntılarım yine çoğaldı inşallah enzimler yğkselmemiştir kızçemi az daha karnımda sağlamca tutabilsem

Amin canımm amin. Cok zorlu süreçler ama vardır bunda da bir hayır diyip tevekkül etmekten baska çare yok. Kabızlık hiç geçemiyor zaten şurup,fitil hepsini kullanıyorum ama vücut hareketsiz bu yüzden sanırım kabuzlıkgecmiyor. Hayırlısı ile bir vakti saatinde Doğum yapabiliriz inşllh, su an tek duam bu

O fark etmiyor canım. Yine bir aksilik olmazsa günü gelince dogurursun inşallah

kızlar merhaba
benim sütüm az sanki ya bebisim en son salı muayene oldu hala doğum kilosundaydı
muayene eden hoca ancak kilo alır dedi ama ben endiseliyim sarılıgıda var ama 10 günü geçtiği için sıkıntı olmaz dedi ama
ben bu cocuga nasıl kilo aldırıcam uzun uzunda emiyo ama yetmiyo demekki sütüm
süt artırıcı çay falanda içiyorum sizin önereceginiz bisey olur mu
mamada vermek istemiyorum
dün yenidoğan çekimi için fotografcıya gittik o kadında sürekli bu cocuk ac sütün az bence dedi durdu
sinir oldum kadına

Doktor dogru söylüyor. Bundan sonra kilo alır. Ben bestlak damla içiyorum süt arttırıcı. Fayda görüyorum. Bide bol su iç. İnşallah fayda edecektir

Herkesin de fikri var masallah doktorun endişe edilecek bi durum olsaydı emin ol mama önerirdi zaten bende çok dedim açmo yetmiyor mu sütüm diye sütün miktarı kadar kaliteside önemli bu arada çok süt boş sütte olabilir yaramaz bebeğe kiloda almaz sen bol suyunu iç dinlen elinden geldiğince ben haftada 2 3 gün et suyu na çorba içi yorum ebeler demişti dereotu yer bol bol incir ye sarılık olduğu içinde kilo almamştr canım normal tabiki yetmezse zaten doktor der bidahaki kontrolde

Merhaba kizlar netim yok diye giremiyorum. Biz 29 gunluk olduk aylik kontrole gidiyoruz. Bu arada kizim da kusmalar peydah oldu yutkunamiyomus gibi yapiyo damagini emer gibi garip ses cikariyo bu arada sonra hooop kusuyo. Bugun ilk defa midesi tamamen bosalasiya kustu insallah gecici bi durumdur. Bu arada konyada asiri sicak 2 gundur kisa kollu zibinla yatiriyorum bebekleri ona ragmen yataktan kaldirdigimda sirtlari saclari su gibi yavrularimin bu yuzden azar azar su vermeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…