- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 31
Ben bu aleti seneler önce nette görmüştüm 3.aydan sonra istedimiz zaman kalp atisinı duyabilirmişizValla hiç bir bilgim yok canımneden böyle bi karar verdin ki ?
Aldım kremlerımı gögüslerime kullanıyorum şuanda onlarda buyuduu
Anladım canım :) medikallere sorabilirsin. Oralarda bulunabilir. Olmazsa getirtebilirler :)Ben bu aleti seneler önce nette görmüştüm 3.aydan sonra istedimiz zaman kalp atisinı duyabilirmişiz
Çok şasirmiştım
İnşllah hamile kalirsam bende alirim diye araştiriyodum zaten
Simdi tekrar kafama koydum
Almak istiyorum eczaneye felan sorucam belki tedarikçi firmaları getirebilir
Olmadı netten sipariş edicem inşallah
Canım ikiz için az gbi geldi. Benim önceki gbeliğim ikizdi ve ilk testim 867 idiSagol canım cevapların için
Benim
10.gün 60
12.gün 190
14.gün 565 bu deger ler sence nasıl ikiz olabilir mi acaba
Çokkkk merak ediyorum canım yaa
Rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin, hayırlı olsunHepinize hayirli olsun kizlar hepiniz adına cok sevindimbende katıldım aranıza 10 Ekim'de transferim oldu şimdi 6+2 hatfaligim keseyi gördüm bebeğide nar tanemi cumartesi kalp atışları ni duymaya gidicem Allah'ın izniyle bu süreç ne zor ne meraklı geciyor yaşayan bilir rabbim beraberce kucaklarimiza almayidaa nasip etsin inşallah
Canım boyun kaç? Bende daha doğum kilolalarımı veremeden gebe kaldım 63Kızlar şuanda kilom 59.100 gr bakalım kaç kilo ile kapanış yapacağım.
Oğlum da 59 la başlayıp 79 ile doğuma girmiştim
Daha nelleeer neellerhelee ne diyon sen
Benim boy 1.68 :)Canım ikiz için az gbi geldi. Benim önceki gbeliğim ikizdi ve ilk testim 867 idi
Rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip etsin, hayırlı olsun
Canım boyun kaç? Bende daha doğum kilolalarımı veremeden gebe kaldım 63
Maşallah canım sen çok iyi kiloda gebe kalmışsın benim 1.63e 63 kgBenim boy 1.68 :)
Benım eşim hastane cihazlarıBen bu aleti seneler önce nette görmüştüm 3.aydan sonra istedimiz zaman kalp atisinı duyabilirmişiz
Çok şasirmiştım
İnşllah hamile kalirsam bende alirim diye araştiriyodum zaten
Simdi tekrar kafama koydum
Almak istiyorum eczaneye felan sorucam belki tedarikçi firmaları getirebilir
Olmadı netten sipariş edicem inşallah
Biz senle ikiz gibiyizBenim boy 1.68 :)
Maşallah güzel çıkmış canım.Maşallah canım sen çok iyi kiloda gebe kalmışsın benim 1.63e 63 kg
Test sonucum çıkmış 1210 sende yenileyecekmisin testi?
Tombul göbekli bacılar olacağız yaza, hadi hayırlısıBenım eşim hastane cihazları
Biz senle ikiz gibiyiz
Bende 168
Yoksa senn beeenııımmmmmmmmmmmm yıllaaar öncee kaybettııgggıımmmmmmmmm
ay yarım kalmış
ay inşallaahhMaşallah güzel çıkmış canım.Kilo bir şekilde verilir, sağlıkla kucağımiza alalım da :)
Ben ikinci kez vermiştim kan. Yarın sağlık ocağına gideceğim, orda vermeyi düşünüyorum
Tombul göbekli bacılar olacağız yaza, hadi hayırlısı
Çok iyi ya acaba ben senin komşun olabilir miyim canım :)))ay yarım kalmış
Benım eşim hastne cihazları satıyor .
Bana Allah naisp ederse bebek buyusun NST cihazı getircek eve
İstanbuldaysan avrupa yakasındaysan bekllerımÇok iyi ya acaba ben senin komşun olabilir miyim canım :)))
Doğum sonrası bebek emzirmek çok iyi kilo verdiyor merak etmeKizlar ben obez olucam sanirim :)
Boyum 170
Kilom 84
Herde 150 olurum sonunda
Bende ilk gebeligimde riskli gebelik bölümüne gidiyordum, iyi düşünmüşsun canım, inşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar ilk çocuğumu kaybettim bu yüzden riskli gebelik doktorunda takip olmak istiyorum. Şimdi 2 hafta sonra kalp atımını görmeyr gideceğiz ama istanbulda doğuma giren perinatolog bulmak zor. Çoğunlukla perinatologlar ultrason kontrollerini ikili taramaları yapıyor. Avrupa yakasında doğuma giren doğum pratiği olan perinatolog öneri olan varmı
Daha önce etfalde takipliydim şimdi özellere bakayım diyorum internette çıkanlardan çok daha önce onda doğuran birilerinin tavsiyelerini dikkate alıcam. Senin önerrdiğün bir isim varmı?Bende ilk gebeligimde riskli gebelik bölümüne gidiyordum, iyi düşünmüşsun canım, inşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.