Bak cuma gunu neler yapcamEnerji önemlidetaylı ultrasonda bile çikolata meyve suyu iç diyorlar
Bak cuma gunu neler yapcamŞimdi onlar düşünsün
Fındık fıstık mımuz çikolata ve meyve suyu iyi olur. Fındık fıstıkta unutma
Iyi onlarda yeterli :) sen baya aseriyorsunFındık fıstık mı
Muz çikolata ve taze sıkılmış portakal suyu içicem birde azcık idrar sıkışık olmam lazımmış
sorma çerez ve eti görmeyı bırak ısmının geçmesıne dayanamıyorum .Iyi onlarda yeterli :) sen baya aseriyorsun
Ben ilk gebeligimde de mide bulantısı yaşamadim. Çok şekerim tansiyonum düşüyordu sadece. Yürüyüşe bile gidemiyordum. Inşallah busefer öyle olmaz :)sorma çerez ve eti görmeyı bırak ısmının geçmesıne dayanamıyorum .
İlk aylar çok yedıgım için buyuk ıhtımalle . İnşallah zamanla geçerde yerım yıne hepsini ..
Benım 5+3 te başladı bakalım senın başlıcakmı .. İnşallah başlamaz
İlki nasıl oldu ?
Bugun benımde kesın bişeylerım düştü .Ben ilk gebeligimde de mide bulantısı yaşamadim. Çok şekerim tansiyonum düşüyordu sadece. Yürüyüşe bile gidemiyordum. Inşallah busefer öyle olmaz :)
Benim hamilelik sonuna kadar devam etti yanlız, aman dikkat et. Kışın hasta olma, ayağın falan kayar, cok dikkat et.Bugun benımde kesın bişeylerım düştü .
Ayağa kalktım . Bir göz karaması bir baş dönemesi . İlk defa başıma geldi . Kalakaldım..
Şu 3 ay geçse hergun yuruyuse çıkcam . Tamda kış ayına gelıyor ama olsun
Ayy aynen çok dikkat edıyorum .Benim hamilelik sonuna kadar devam etti yanlız, aman dikkat et. Kışın hasta olma, ayağın falan kayar, cok dikkat et.
Canım 2ay onceki kan sonuçlarima göre benimde aclik kan sekerim duşuk çıktıBen ilk gebeligimde de mide bulantısı yaşamadim. Çok şekerim tansiyonum düşüyordu sadece. Yürüyüşe bile gidemiyordum. Inşallah busefer öyle olmaz :)
Aynen bende öyleyimAyy aynen çok dikkat edıyorum .
eşim 3 gun yok . Dolmuşla gidip geliyorum karşıdan kaşrıya geçerken bile 10 kere bakıyorum . Yeşil ışık yansa bile kontrol edıyorum
benim D vitaminim 7 çıkmıştı, damla içiyorum.Canım 2ay onceki kan sonuçlarima göre benimde aclik kan sekerim duşuk çıktı
Ayni hastanede dahiliye dokyoruna gittim aclık,tokluk kanı felan 5 tüp kan verdim yenilettim testleri
ayın 19zunda dahiliye doktorunada gidicem
Bakalım ne çıkıcak doktor sen gebesin sana ilaç veremem sadece diyet öneririm demişti
Gitmedim canım ama bu hafta gidicem insallahAynen bende öyleyimgerçi ben tek dışarı çıkmiyorum. Oglumdan kendimi korusam yeter
benim D vitaminim 7 çıkmıştı, damla içiyorum.sağlık ocağı beni çağırmış, eşim işten gelip ilaç yazdirmisti. Dosya açılacakmıs, kan alacaklarmıs, ozaman söylerim inşallah. Sen gidip dosya actirdin mı sağlık ocağına ?
Bende bu hafta gideceğim, hakkımızda hayırlısı olsun :)Gitmedim canım ama bu hafta gidicem insallah
Kesinlikle ben 2018 temmuz anneleri sayfasındaydım çok şey öğrendim ve çok iyi insanlardı. İnşallah bu sayfada çok yararlı olurSağol canım, cok iyi olacak. Gebelik takibi, kontrolleri burdan paylaşabiliriz. En güzeli de cinsiyet öğrenirken ve doğum zamanında güzel oluyor. Sırayla doğuma gitmek çok heyecanlı. Rabbim o günlere erişmeyi nasip etsin :)
Ben daha 4 haftalık gebeyim mide bulantılarım şimdiden başladı, kötü birşey valla. İştahımda bir güzel arttı.Aynen hep aç gidiyordum . Bu sefer yıcem .
Saat 8,30 yıne randevum o zamanda midem allak bullak oldugu için zor ama yicem
Ay canım benimde göz karartılarım oluyormuş anladığım kadarıyla kan hacmimiz artmaya başlıyormjş ondan olabilir bu baş dönmeleriBugun benımde kesın bişeylerım düştü .
Ayağa kalktım . Bir göz karaması bir baş dönemesi . İlk defa başıma geldi . Kalakaldım..
Şu 3 ay geçse hergun yuruyuse çıkcam . Tamda kış ayına gelıyor ama olsun
Inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın canım, bu yıl hepimize mutluluk mutluluklar getirsin. :)Kesinlikle ben 2018 temmuz anneleri sayfasındaydım çok şey öğrendim ve çok iyi insanlardı. İnşallah bu sayfada çok yararlı olur
Ben iyiyim canım, sanki oturduğum yerde yolculuk eder gibi başım dönüyorGüzel tüp bebek annişleri nerelerdesiniz ?
Nasılsınız
Canım Bende iyimiyim bilmiyorumkiBen iyiyim canım, sanki oturduğum yerde yolculuk eder gibi başım dönüyor
Eşim işten gelecek, yemek hazırladım. Sen nasılsın ?