- 8 Haziran 2013
- 57.385
- 152.339
- 898
Kese muayenesinde öğreneceğiz :)Ya tek çift hiç fark etmez tabi ama. İnsan meraklaniyor işte
Maşallah bayağı yüksekmiş @laiyka nın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese muayenesinde öğreneceğiz :)Ya tek çift hiç fark etmez tabi ama. İnsan meraklaniyor işte
Maşallah bayağı yüksekmiş @laiyka nın
Gel kızHamile olmayan gelemez galiba![]()
Gel kızsen doktor hanımısın ? Bilgilerinden faydalanabiliriz
![]()
YaniiGaza gelip bir çocuk daha yaparım
Hayırlı olsun
Bol gişeli yorumlu beğenili olsun![]()
Sağol canım, hoş geldin.Hepinize hayirli olsun kizlar hepiniz adına cok sevindimbende katıldım aranıza 10 Ekim'de transferim oldu şimdi 6+2 hatfaligim keseyi gördüm bebeğide nar tanemi cumartesi kalp atışları ni duymaya gidicem Allah'ın izniyle bu süreç ne zor ne meraklı geciyor yaşayan bilir rabbim beraberce kucaklarimiza almayidaa nasip etsin inşallah
![]()
Aminn canim hepimize nasip etsin inşaallah hayirlisyla geçsin gunlerimzSağol canım, hoş geldin.Maşallah keseyi de görmüşsünüz. Sıra kalp atışında.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
![]()
InşallahAminn canim hepimize nasip etsin inşaallah hayirlisyla geçsin gunlerimz![]()
Yok canım 1 gibi çıkacak bende heyecanla bekliyorum
çıkmak üzere o zamanYok canım 1 gibi çıkacak bende heyecanla bekliyorum
Aradılar şimdi cihaz kalibrasyona girmiş 5.5ta dedi.çıkmak üzere o zaman![]()
Şansızlik da bugünü mü bulmuş yaniAradılar şimdi cihaz kalibrasyona girmiş 5.5ta dedi.![]()
56,4 le hamile kaldım . 58 oldum . Şimdi 54Kızlar şuanda kilom 59.100 gr bakalım kaç kilo ile kapanış yapacağım.
Oğlum da 59 la başlayıp 79 ile doğuma girmiştim![]()
Valla hiç bir bilgim yok canımKızlar bebek kalp atışını dinleme cihazları nerde satiliyor biliyormusunuz ? 2 aya felan o aleten almak istiyorum internette çok var ama netten guvenip alamiyorum
Magazada felan goreniniz bileniniz var mı ?
Çatlak kremine başla ozaman, hızlı kilo alınca insanın her yeri çatlıyor56,4 le hamile kaldım . 58 oldum . Şimdi 54
Kesin 80 falan olurum ben![]()
Aldım kremlerımı gögüslerime kullanıyorum şuanda onlarda buyuduuÇatlak kremine başla ozaman, hızlı kilo alınca insanın her yeri çatlıyor![]()