- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Kese muayenesinde öğreneceğiz :)Ya tek çift hiç fark etmez tabi ama. İnsan meraklaniyor işte
Maşallah bayağı yüksekmiş @laiyka nın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese muayenesinde öğreneceğiz :)Ya tek çift hiç fark etmez tabi ama. İnsan meraklaniyor işte
Maşallah bayağı yüksekmiş @laiyka nın
Gel kız sen doktor hanımısın ? Bilgilerinden faydalanabilirizHamile olmayan gelemez galiba
Gel kız sen doktor hanımısın ? Bilgilerinden faydalanabiliriz
YaniiGaza gelip bir çocuk daha yaparım
Hayırlı olsun
Bol gişeli yorumlu beğenili olsun
Sağol canım, hoş geldin. Maşallah keseyi de görmüşsünüz. Sıra kalp atışında. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHepinize hayirli olsun kizlar hepiniz adına cok sevindim bende katıldım aranıza 10 Ekim'de transferim oldu şimdi 6+2 hatfaligim keseyi gördüm bebeğide nar tanemi cumartesi kalp atışları ni duymaya gidicem Allah'ın izniyle bu süreç ne zor ne meraklı geciyor yaşayan bilir rabbim beraberce kucaklarimiza almayidaa nasip etsin inşallah
Aminn canim hepimize nasip etsin inşaallah hayirlisyla geçsin gunlerimzSağol canım, hoş geldin. Maşallah keseyi de görmüşsünüz. Sıra kalp atışında. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
InşallahAminn canim hepimize nasip etsin inşaallah hayirlisyla geçsin gunlerimz
Yok canım 1 gibi çıkacak bende heyecanla bekliyorumlaiyka ikinci kan sonucun çıktı mı ?
çıkmak üzere o zamanYok canım 1 gibi çıkacak bende heyecanla bekliyorum
Aradılar şimdi cihaz kalibrasyona girmiş 5.5ta dedi.çıkmak üzere o zaman
Şansızlik da bugünü mü bulmuş yaniAradılar şimdi cihaz kalibrasyona girmiş 5.5ta dedi.
56,4 le hamile kaldım . 58 oldum . Şimdi 54Kızlar şuanda kilom 59.100 gr bakalım kaç kilo ile kapanış yapacağım.
Oğlum da 59 la başlayıp 79 ile doğuma girmiştim
Valla hiç bir bilgim yok canım neden böyle bi karar verdin ki ?Kızlar bebek kalp atışını dinleme cihazları nerde satiliyor biliyormusunuz ? 2 aya felan o aleten almak istiyorum internette çok var ama netten guvenip alamiyorum
Magazada felan goreniniz bileniniz var mı ?
Çatlak kremine başla ozaman, hızlı kilo alınca insanın her yeri çatlıyor56,4 le hamile kaldım . 58 oldum . Şimdi 54
Kesin 80 falan olurum ben
Aldım kremlerımı gögüslerime kullanıyorum şuanda onlarda buyuduuÇatlak kremine başla ozaman, hızlı kilo alınca insanın her yeri çatlıyor