2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Gece karnımın sol tarafına hafif bastırdığımda bi ağrı oldu ama gaz sıkıştırmasına bağlı birşey mi bilmiyorum. 2 yıldır ameliyat tüp bebek doğum vs derken vücudumu tanımaz oldum. Benim endometriyozis ameliyatım sonrası barsakla rahim yapışık olduğunu anladık gazım olsa kasıklarımda ağrıyor regli ağrımda barsaklarımda hareket ettiğinden ishal oluyorum hangisi hangisini tetikliyor çözemiyorum.
Onun harici karnım geçen günki gibi değil ama yine şiş. Bakalım salı günü ne diyecek doktor
 
Sende baya zorluklar atlamışsın. Tekrar cok geçmiş olsun canım. Buyuk ihtimal gittiğin zaman kalp atışını da duyarsın :)
 
Biz senle aynı gün transfer olduk ya. Senin haftan niye önde
Canım ben doktora sormadan kafama göre hesapladım. Geçen sefer opudan 15 gün çıkarmışlardı 19unda opu oldu 4 ekim yazdım. 9unda iğnelere başladım reglimin 6. Günüydü rahmin iyice soyulmasını bekledik gene 3-4 ekimde adet oldum galiba
 
Doktorumun no vardı çekiniyorum zırt pırt yazmak istemiyorum ama dayanamadım yazdım sagılsun dakkasına cevap verdi hepsini kullanmaya devam dedi kalp atışına kadar allah razı olsun
Ohh aklında kalacağına sor tabiki. Sormak en doğal hakkın. İlaç bu yanlıs kullanıp zarar görmektense arayıp sormak en mantıklısı :)
 
Merhaba hanimlarrr doktordan geldim 2.kani verdim 1 2 saat ararlar heralde. Ilk sonucun kagidini aldim doktorumunda yanina girdim. Hayirli olsun tekrar dedi degerin normalden biraz yuksek ikiz olma ihtimali var dedi. Ee dedim ne yasak. Hic bisey yasak degil dedi. Nasil yani dedim esime baktim guldum. Doktor anladi. Kahve kola cinsel iliski yasak onun haricinde herseyi yapabilirsin rahat ol araligin 4unde de gel hem kalp hem kese gorelim dedi.
 
Hayırlısı olsun kuzum. Gebeliğin saglıkla ilerlesin, Rabbım gönlüne göre versin
Yasaklar liste seklinde fastfood da yasak pekte severim ama
 
Hayırlısı olsun kuzum. Gebeliğin saglıkla ilerlesin, Rabbım gönlüne göre versin
Yasaklar liste seklinde fastfood da yasak pekte severim ama
Amin canim hepimizinki sorunsuz ilerlesin insallahhh. Benim daha 18 gunum var saydim esimi ilgilendiren yasak kismini duyunca adam bi yikildi karsimda bi heves iyi bisey bekliyodu doktordan. arabada nasil guluyorum. Istesende yapmam artik istifa ettim ben o isten. Kardesiz artik alicani aldin tabi. Yasak da ne kadara kadar yasak soylemiyolar falaaannn. Dersin dunya meselesiydi. sakayla karisik triplere girdi dedim artik cocuk yada cocuklar kesinlesene kadar boyle. Araligin 4 u olsun yine sorarsin doktoraaa.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…