Merhaba canım ,beni de listeye eklermirmisinEkledim canım, şuanda ilk doğum yapacak olan sensin. Rabbim tamamına erdirsin
Ayy masallah masallahhhh 20. Haftadaymissinn. Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsinnn.Merhaba canım ,beni de listeye eklermirmisin
32 yaşındayim
Sperm azlığı
Tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum
İlk 2 deneme negatifti
Bu 3 cü denemem
Doğum planı 10.04.2019
Allah nasip ederse inşallaaahhh
18 haftadayım Canım,Allah herkese nasip etsin inşallahAyy masallah masallahhhh 20. Haftadaymissinn. Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsinnn.
Amin insallahhh18 haftadayım Canım,Allah herkese nasip etsin inşallah
Hamilemizin?Amin insallahhh
Evet yeni ogrendim. bugun 2.kani verdim yani transferden sonra ki 12.gundeyim. hastaneden aramalarini bekliyorum bakalim guzelce artmis mi degerim.Hamilemizin?
Ayy ne desem bilemedim. Biz ilk çocuktada böyleydikAmin canim hepimizinki sorunsuz ilerlesin insallahhh. Benim daha 18 gunum var saydimesimi ilgilendiren yasak kismini duyunca adam bi yikildi karsimda bi heves iyi bisey bekliyodu doktordan. arabada nasil guluyorum. Istesende yapmam artik istifa ettim ben o isten. Kardesiz artik alicani aldin tabi. Yasak da ne kadara kadar yasak soylemiyolar falaaannn. Dersin dunya meselesiydi. sakayla karisik triplere girdi dedim artik cocuk yada cocuklar kesinlesene kadar boyle. Araligin 4 u olsun yine sorarsin doktoraaa.
aramıza hos geldın canım benim. Rabbım saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. Cınsıyet belli mi?Merhaba canım ,beni de listeye eklermirmisin
32 yaşındayim
Sperm azlığı
Tüpüm tıkalıydı ameliyat oldum
İlk 2 deneme negatifti
Bu 3 cü denemem
Doğum planı 10.04.2019
Allah nasip ederse inşallaaahhh
Allahım izin ile sağlıkla artar değerlerin ,Evet yeni ogrendim. bugun 2.kani verdim yani transferden sonra ki 12.gundeyim. hastaneden aramalarini bekliyorum bakalim guzelce artmis mi degerim.
Canim kaç cikti degerinEvet yeni ogrendim. bugun 2.kani verdim yani transferden sonra ki 12.gundeyim. hastaneden aramalarini bekliyorum bakalim guzelce artmis mi degerim.
Aminn Allah razi olsunnnAllahım izin ile sağlıkla artar değerlerin ,
Evet canım kızım olacak allan izin ileAyy ne desem bilemedim. Biz ilk çocuktada böyleydik
Uzak kaldık gayrısuanda da tık yok malesef
aramıza hos geldın canım benim. Rabbım saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. Cınsıyet belli mi?
Hemen ekliyorum
Kiz daha aramadilar. ilki 824.6 cikmis bakalim arasinlar hemen haber vericem size de.Canim kaç cikti degerin
Dualarım sizinle inşllaaahhhAminn Allah razi olsunnn
Ayy ne guzelll. Rabbim bana da saglikli bi kiz evlat versinnnn..Evet canım kızım olacak allan izin ile
Daha almadin degerini okumamissimEvet yeni ogrendim. bugun 2.kani verdim yani transferden sonra ki 12.gundeyim. hastaneden aramalarini bekliyorum bakalim guzelce artmis mi degerim.
Aynen canim insallah hastane kapanmadan ararlar yaa. Yarinda pazar acik olacagini sanmiyorum. Pazartesiye kadar yoksa kafayi yerimm.Daha almadin degerini okumamissim
Aminnn inşallahhh,Allah'ım gönlüne göre versin inşallaaaahAyy ne guzelll. Rabbim bana da saglikli bi kiz evlat versinnnn..
Aminnn Allah razi olsunnn. 1 oglum var 1 de kizim olsun tadindan yenmezlerrrr.Aminnn inşallahhh,Allah'ım gönlüne göre versin inşallaaaah
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Prenses annesi olacaksın ne guzelEvet canım kızım olacak allan izin ile
Aminnn inşallahhhRabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Prenses annesi olacaksın ne guzel