2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Baslarda bende oyleydim kafami kaldiramadim. son 1 haftadir da boyleyim uykusuz

Aynen canım başlarda saat 10da kafam gidiyordu şimdi gece 12de uyuyorum gece sık sık uyanıyorum kendime kızıyorum uyusana diye. Çocuğun uyku alışkanlığı anne karnındayken başlarmış bende gece 11-12 yi geçirmemeye çalışıyorum. Umarım uykularımız düzene girer.

Kızlar bugün doktora gittim şeker yüklememi erken yaptırmamı istedi çünkü babamda şeker var ilk gebeliğimde şeker çıkmıştı. 17. Haftada testimizi yapacağız bakalım onun harici cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş. BiraZcık koca kafalı göbekliyiz ama bacak boyumuz kısa çıktı

Maşallah canım gözünaydın bu sene erkek senesi galiba

Kızlar bana doktorum 3 embriyo transfer edicek siZce riskli mi 3 embriyo transferi eşim de diyor ki riskli olur 2 olsun diyor sizce ne yapmalıyım birde ben çok zayıfım bu da sorun olur mu

Kızlar bana doktorum 3 embriyo transfer edicek siZce riskli mi 3 embriyo transferi eşim de diyor ki riskli olur 2 olsun diyor sizce ne yapmalıyım birde ben çok zayıfım bu da sorun olur mu
Hepsinin tutacağı garanti değil bana da üç embriyo transfer edildi ikiz gebeyim çok şükür

Banada 3 tane edildi canim mecburen eğer embriyolar istediğimz gibi olsaydı ben ettrmezdm sahsen cunku olaki tuttu çok riskli bebeginin birini kayip edebilirsin demişti zaten bitanesi tuttu sukur 2 bencede iyidir

Hayırlı olsun canım, gözün aydın.:)

Ins seker yuksk cikmaz testnde. Masallah hayirli olsun oglusun canim❤

Banada 3 tane edildi canim mecburen eğer embriyolar istediğimz gibi olsaydı ben ettrmezdm sahsen cunku olaki tuttu çok riskli bebeginin birini kayip edebilirsin demişti zaten bitanesi tuttu sukur 2 bencede iyidir
Kafamız çok karışık canm ilk denememiz sebepsiz infertilite herkes farklı bişiler söylüyorlar

Canım birde gonal f i 225 doza çıkardı doktorum fazla mı acaba siz ne kadar kullanmıştınız hatırlıyor musunuz
Benim dozum 225 di canim. Gecmisn nasildi bilmiyorm ama hepsinin olaki tuttugunu dusununce 2 iyi gibi geliyo sanki canim 3 cok zorlar bide risk artar 2 bile zorluyo ve riskleri var hepside garnti degl tabiki cogu kisiye 2 transfer ediliyo 1 oluyo. Saglikla gelsinler inss

Nasilsiniz kizlar:) bugun yarimsaat hakkimi kullanp erken ciktm kaynbabam aldi sagolsn servisi ve trafigi cekmedm. Benim hastalk costu bugn zor calstm tum kemklrm agriyo aksam kucuk bi serum verdiler degsme yok gidip yaticam inss bebeklerim etkilenmiyordur

Ben 3 transfer yasak diye biliyorum ama eminde değilim. İlk denemense bence hiç riske girme veren allah 1 tane orta kaliteylede veriyor bazende 2 aa kalite tutmuyor. Kısmet şans işi.

Canım birde gonal f i 225 doza çıkardı doktorum fazla mı acaba siz ne kadar kullanmıştınız hatırlıyor musunuz
Bende 225 kullanmıştım ilk tedavimde

@Morasigi canım zorlama, sen al raporunu, bu hersaman olan birşey değil.

Cok dogru soluyosun canim. 2 hfta oncde 2 gun rapor aldm hastaydm die zorladm kndimi bi kiside yillk iznlydi ekpten. Yonetici aa hala iyilesemedn mi demsti dun sinir olmstm. Insanlk sifir. Bugunde dinlendm arasira ama olmuyo yarn gtmem ayni olursm kolay bulmadik yavrularimizi biz

Canım değerin güzelce katlanmıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…