2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Ben 3 transfer yasak diye biliyorum ama eminde değilim. İlk denemense bence hiç riske girme veren allah 1 tane orta kaliteylede veriyor bazende 2 aa kalite tutmuyor. Kısmet şans işi.

Bende 225 kullanmıştım ilk tedavimde

@Morasigi canım zorlama, sen al raporunu, bu hersaman olan birşey değil.
Senin kaçıncı denemende tuttu canım

Senin kaçıncı denemende tuttu canım
Benim ilk denememde 2 transfer edildi ikiside tuttu ikizdi erken doğurdum sonra yeniden tüp bebek yaptık korktum tek transfer yaptık şükür bundada tuttu. Yakınımın sebepsiz infertiliteydi ilk denemesinde tek transferdi tuttu. Embriyo kalitesine göre bence bunu sonra konuşun doktorun eşin ve embriyolog ile. Daha tedavi aşamasında sana 3 transfer edeceğiz bence yanlış bir söylem. Blastokist aşamasına gelsin ona göre değerlendirin

Kızlar sizdede baş agrisi oluyor mu hiç? Hergün öğlen kadar iyiyim sonra baş ağrısından duramiyacak hale geliyorum. Normal mi hamilelikte acaba?
Bende oluyor canım. Yorgunlutan heralde, gebeliğin ilerleyen aylarında bulanık görmede başlayabilirmiş oda baş aşrısı yapıyor ama benim sünizitim oluyor gece sağa dönüyorum yüzümden çıtır çıtır hava sesleri, sola dönüyorum ses, havalarda soğuk

Benim ilk denememde 2 transfer edildi ikiside tuttu ikizdi erken doğurdum sonra yeniden tüp bebek yaptık korktum tek transfer yaptık şükür bundada tuttu. Yakınımın sebepsiz infertiliteydi ilk denemesinde tek transferdi tuttu. Embriyo kalitesine göre bence bunu sonra konuşun doktorun eşin ve embriyolog ile. Daha tedavi aşamasında sana 3 transfer edeceğiz bence yanlış bir söylem. Blastokist aşamasına gelsin ona göre değerlendirin

Bende oluyor canım. Yorgunlutan heralde, gebeliğin ilerleyen aylarında bulanık görmede başlayabilirmiş oda baş aşrısı yapıyor ama benim sünizitim oluyor gece sağa dönüyorum yüzümden çıtır çıtır hava sesleri, sola dönüyorum ses, havalarda soğuk
Sağıl canm

Kızlar sizdede baş agrisi oluyor mu hiç? Hergün öğlen kadar iyiyim sonra baş ağrısından duramiyacak hale geliyorum. Normal mi hamilelikte acaba?
Ben 1 ay düzenli sekilde baş agrisi yaşadm şimdide arada yasyorm bol su ile giderebilirsn hafifse ve masajla normal baş ağrısı her hamilede oluyormuş hemen hemen

Kızlar gün içinde neler tüketiyorsunuz bebeğiniz için ne yiyorsunuz
Kızlar şuan 18. Haftanin icindeyim ilk aylarda şekeri hiç yemedim sadece her gün portakal suyu içtim mutlaka süt için her gün ben sadece laktozsuz icebiliyorm yogurt yiyordm duzenli midem bulandi balık keza öyle ilk zamanlar haftada 2 şimdi haftada bir ancak midem almıyor onu bile bol yeşillik sebze yeyin bence ceviz mutlaka ilk 3 ay nasıl guzel beslendim son 1 aydr çubuk kraker mide bulantimi alıyor diye cok yedim bitter cikolata çok canım cekiyor diye yedim bı sefer cips yedim :110: sonra pişman oldum çünku saglksz ama ikinci trimestrda aldı basini gitti pastalar börekler pohocalar özellikle hamur işi yemek yiyemiyorm zaten salcali falan ama tek tavsiyem asiri tatlı yememeniz fazla tatlı tüketimi annede şeker sıkıntısı yapıyor bebeğe bile etkisi oluyor doğal glikoz alınan onunda açken asla almayn yemeklerden hemen sonra insulin dirncnz yükseldiği zaman alin benim diyeceklerm bu kadar kendimce yaptıklarım yani allahm sağlıkla dünyaya gelsinler insalallah bebislerimz:anneadayı:

Mutlaka her sabah 1 tane haşlanmış yumurta, günde 3 öğün süt ürünü, 2 ceviz yada 10badem/fındık yemek lazım. Her gün günde bir öğünde protein. Bunları yapıyormuyum hayır canım ne isterse onu yiyorum hamburger kızartma vs

Arkadaşlar merhaba 10 ocakta 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi 20 Ocak test günümdü sonucum 26.21 çıktı 2 gün sonra 40.29 çıktı bugün tekrar test günüm akşam gideceğim sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi baya belli artık sizce idrarda bu kadar belliyse kan da da artış göstermişmidir

Eklentiler

• IMG-20190124-WA0002.jpg
    IMG-20190124-WA0002.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 36
Cok dogru soluyosun canim. 2 hfta oncde 2 gun rapor aldm hastaydm die zorladm kndimi bi kiside yillk iznlydi ekpten. Yonetici aa hala iyilesemedn mi demsti dun sinir olmstm. Insanlk sifir. Bugunde dinlendm arasira ama olmuyo yarn gtmem ayni olursm kolay bulmadik yavrularimizi biz:dua:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine şunu düşün kimse Allah razı olsun hastayken geldi demez
o yüzden boşyere zorlama kendini de yavrularını da al raporunu gitsin. bende bu haftaya rapor aldım işte yoruldum baya gecen hafta dinlenmek istedim
RAbbim tez zamanda şifanı versin

ben doğru dürüst bişey yiyemiyorum canım o yüzdende şimdiye kadar yaklaşık 7 kg verdim :KK43:
genelde hergün meyve yemeye çalışıyorum
kahvaltıda zeytin yiyebiliyorum sadece normalde süt ve yumurta çok severdim ama süt içtikten sonra kusmam oldu sütte içemiyorum o günden beri
et türü şeyleri hiç yiyemediğim için omegalı multivitamin verdi doktorum onu alıyorum
taze sıkılmış portakal suyu içiyorum o iyi geliyor
yemek olarakta genelde çorba içebiliyorum
pek sağlıklı beslenemiyorum ama bebeğim çok şükür iyi
15-16 haftadan sonra inşallah biraz iştahım toparlarda daha faydalı şeyler tüketebilirim

Kızlar ben 16 haftaya geldim ama beslenmem hala iyi değil bulantılar beni zorluyor. Yiyeniliyorsanız kaşar peyniri, ceviz süt yoğurt hergün mutlaka kivi yiyin

X