Amin, Sagol canım. Allah razı olsunAllah safi isminin hürmetine şifa versin inşallah
rabbim şifa versin inşallahSagol canim aminn❤ Yasida var dedemn yatalk gibi bisidi yuruyemiyodu artik ins kotu bi haber almayiz.solunum sikntisi olusms zature diyilar surkli yattigi icn yedkleri cigere birkme yapiyoms bisuru sey solediler cok zayiflamsti bide
Alttan duyuldu kuzum. Üstten 6 buçuk haftalıkken duyulduKızlar peki sizin karından mı duyuldu acaba kalp atısı. Yoksa vajinal ultrason mu yapıldı
Pozitifi aldıktan sonra kanda 3gun bekledik dra gittikkızlar kese kontrolünüz kaçıncı hafta oldu ki kalp atislarini duydunuz bende kese ici bekliyorum merakla
Mesela benim ikizdi birinin duyuldu 5+6da ama diğerinin kalbi hiç atmadı. Sağlıklı olsun da bebiş bi gün önce bi gün sonra fark etmez Allah size bağışlasın minnosuOo maşallahgaza geldim suan. Bende haftasonu bir gideyim bari
Aynen öyle canım. Amin inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım. İşte ilk gebelik olunca insan merakın etkisiyle aceleci oluyor. Bir de bende öyle kaşık agrısı falan olmadı. Bastan Arada batma olurdu artık oda yok. İnsan içerde neler oluyor, iyi mi suanda acaba diye düşünüp duruyorMesela benim ikizdi birinin duyuldu 5+6da ama diğerinin kalbi hiç atmadı. Sağlıklı olsun da bebiş bi gün önce bi gün sonra fark etmez Allah size bağışlasın minnosu
Tedavin bitti mi canim ne asamadasn ben Ankara'dayım tedaviyi aldgm doktora gidiyorum şuan ama 2 5 senedr aynı doktora giderm dogumda nasip ederse o olacak hic bı sikayetm acabam olmadi sunada kadar prof. Önder koç birazck pahali iste tek üzüldüğüm oAnkara'dakiler hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doktorunuzdan memnun musunuz?
Insallah yarin gidicez canim haber veririmGünaydın güzel anneler tam gitti derken beni sanirim hic bırakmayacak bulantılar geri geldi dün sabahtan beri kraker zeytin yiyorm yemek falan hakgetireOrkide_sever ne yaptın canim bebislerinizi gördumu abileri nasillar kuzular
Tam tersine öyle derin uyuyorum ki hiç kalk demeseler hep yatarımKizlar geceleri uyuyamiyorumaksam gec yatmaya calisiyorum 12 den sonra falan gun icinde de uyumuyorum ama yattiktan 2 saat sonra kalkiyorum bi daha 3 saat sonra falan zorla uyuyorum duzenim cok bozuldu deliksiz uykuya hasret kaldimmmm
Baslarda bende oyleydim kafami kaldiramadim. son 1 haftadir da boyleyim uykusuzTam tersine öyle derin uyuyorum ki hiç kalk demeseler hep yatarım
Bakalım ilerleyen dönemde biz nasıl olucaz inş normale dönerim çünkü çalışıyorum..Baslarda bende oyleydim kafami kaldiramadim. son 1 haftadir da boyleyim uykusuz
10.haftadayım canım. Kadın doktora gitmek istiyorum ben ya. Tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar bakıyo doğum vs uğraşmıor o yüzden iyi bi kadın doktor arıyorum. MedicalPark da Pınar Hanıma gitcem sanırım iyi diyolar kendisineTedavin bitti mi canim ne asamadasn ben Ankara'dayım tedaviyi aldgm doktora gidiyorum şuan ama 2 5 senedr aynı doktora giderm dogumda nasip ederse o olacak hic bı sikayetm acabam olmadi sunada kadar prof. Önder koç birazck pahali iste tek üzüldüğüm okeşke bı üni hastanesyle anlassa bu aralar.
İnşAllah katlana katlana gider ve sağlıcakla kucağına alırsın evladını,dualarım seninle...Arkdaslar Allah hepimize saglikli hamilelikler ve saglikli dogumlar nasip etsin. benim bugun transferimin 10uncu gunu. Dun pembe leke cok fazla gelince 12inci gunu bekleyemedim.Bugun test yaptirdim. 366 cikti sonuc. 6bucuk yildir deniyoruz.Bu besinci deneme.bundan bir onceki kimyasal oldu.12inci gun tekrar kan verecegim.Insallah katlanir.o kadar korkuyorum ki yillarca negatifi gormekten o kadar yorulmusum ki.Bu sonuca inanamiyorum bile.Carsamba saglikli katlanir insallah.Dua eder misiniz bana da?
Kizlar geceleri uyuyamiyorumaksam gec yatmaya calisiyorum 12 den sonra falan gun icinde de uyumuyorum ama yattiktan 2 saat sonra kalkiyorum bi daha 3 saat sonra falan zorla uyuyorum duzenim cok bozuldu deliksiz uykuya hasret kaldimmmm
Anladım canim allahm saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah10.haftadayım canım. Kadın doktora gitmek istiyorum ben ya. Tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar bakıyo doğum vs uğraşmıor o yüzden iyi bi kadın doktor arıyorum. MedicalPark da Pınar Hanıma gitcem sanırım iyi diyolar kendisine
Sagol canım, Allah razı olsun