2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Allah safi isminin hürmetine şifa versin inşallah
Amin, Sagol canım. Allah razı olsun
Sagol canim aminn❤ Yasida var dedemn yatalk gibi bisidi yuruyemiyodu artik ins kotu bi haber almayiz.solunum sikntisi olusms zature diyilar surkli yattigi icn yedkleri cigere birkme yapiyoms bisuru sey solediler cok zayiflamsti bide
rabbim şifa versin inşallah

Mesela benim ikizdi birinin duyuldu 5+6da ama diğerinin kalbi hiç atmadı. Sağlıklı olsun da bebiş bi gün önce bi gün sonra fark etmez Allah size bağışlasın minnosu
Aynen öyle canım. Amin inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alalım. İşte ilk gebelik olunca insan merakın etkisiyle aceleci oluyor. Bir de bende öyle kaşık agrısı falan olmadı. Bastan Arada batma olurdu artık oda yok. İnsan içerde neler oluyor, iyi mi suanda acaba diye düşünüp duruyor

Ankara'dakiler hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doktorunuzdan memnun musunuz?
Tedavin bitti mi canim ne asamadasn ben Ankara'dayım tedaviyi aldgm doktora gidiyorum şuan ama 2 5 senedr aynı doktora giderm dogumda nasip ederse o olacak hic bı sikayetm acabam olmadi sunada kadar prof. Önder koç birazck pahali iste tek üzüldüğüm o keşke bı üni hastanesyle anlassa bu aralar.

Günaydın güzel anneler tam gitti derken beni sanirim hic bırakmayacak bulantılar geri geldi dün sabahtan beri kraker zeytin yiyorm yemek falan hakgetire Orkide_sever ne yaptın canim bebislerinizi gördumu abileri nasillar kuzular

Kizlar geceleri uyuyamiyorum aksam gec yatmaya calisiyorum 12 den sonra falan gun icinde de uyumuyorum ama yattiktan 2 saat sonra kalkiyorum bi daha 3 saat sonra falan zorla uyuyorum duzenim cok bozuldu deliksiz uykuya hasret kaldimmmm

10.haftadayım canım. Kadın doktora gitmek istiyorum ben ya. Tüp bebek doktorum 12.haftaya kadar bakıyo doğum vs uğraşmıor o yüzden iyi bi kadın doktor arıyorum. MedicalPark da Pınar Hanıma gitcem sanırım iyi diyolar kendisine

İnşAllah katlana katlana gider ve sağlıcakla kucağına alırsın evladını,dualarım seninle...

Kizlar geceleri uyuyamiyorum aksam gec yatmaya calisiyorum 12 den sonra falan gun icinde de uyumuyorum ama yattiktan 2 saat sonra kalkiyorum bi daha 3 saat sonra falan zorla uyuyorum duzenim cok bozuldu deliksiz uykuya hasret kaldimmmm

bende aynı durumdayım canım gün içinde sürekli uykuluyum gece olunca uyuyamıyorum gece kaç sefer uyandığımı sayamıyorum

Anladım canim allahm saglikla kucağına almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…