Senin kaçıncı denemende tuttu canımBen 3 transfer yasak diye biliyorum ama eminde değilim. İlk denemense bence hiç riske girme veren allah 1 tane orta kaliteylede veriyor bazende 2 aa kalite tutmuyor. Kısmet şans işi.
Bende 225 kullanmıştım ilk tedavimde
@Morasigi canım zorlama, sen al raporunu, bu hersaman olan birşey değil.
Cok sagol canim❤hizla yayldi. Gozum burnum seller aldi bogazim ayri kotu kemklerm agriyo nasi bu hale gldim anlamadim 1 2 gnde
Benim ilk denememde 2 transfer edildi ikiside tuttu ikizdi erken doğurdum sonra yeniden tüp bebek yaptık korktum tek transfer yaptık şükür bundada tuttu. Yakınımın sebepsiz infertiliteydi ilk denemesinde tek transferdi tuttu. Embriyo kalitesine göre bence bunu sonra konuşun doktorun eşin ve embriyolog ile. Daha tedavi aşamasında sana 3 transfer edeceğiz bence yanlış bir söylem. Blastokist aşamasına gelsin ona göre değerlendirinSenin kaçıncı denemende tuttu canım
Bende oluyor canım. Yorgunlutan heralde, gebeliğin ilerleyen aylarında bulanık görmede başlayabilirmiş oda baş aşrısı yapıyor ama benim sünizitim oluyor gece sağa dönüyorum yüzümden çıtır çıtır hava sesleri, sola dönüyorum ses, havalarda soğukKızlar sizdede baş agrisi oluyor mu hiç? Hergün öğlen kadar iyiyim sonra baş ağrısından duramiyacak hale geliyorum. Normal mi hamilelikte acaba?
Canım bende pco var o sebepten düşük doz kullandım. Hastaya göre değişiyor ilacın dozu drun daha iyi bilirCanım birde gonal f i 225 doza çıkardı doktorum fazla mı acaba siz ne kadar kullanmıştınız hatırlıyor musunuz
Sağıl canmBenim ilk denememde 2 transfer edildi ikiside tuttu ikizdi erken doğurdum sonra yeniden tüp bebek yaptık korktum tek transfer yaptık şükür bundada tuttu. Yakınımın sebepsiz infertiliteydi ilk denemesinde tek transferdi tuttu. Embriyo kalitesine göre bence bunu sonra konuşun doktorun eşin ve embriyolog ile. Daha tedavi aşamasında sana 3 transfer edeceğiz bence yanlış bir söylem. Blastokist aşamasına gelsin ona göre değerlendirin
Bende oluyor canım. Yorgunlutan heralde, gebeliğin ilerleyen aylarında bulanık görmede başlayabilirmiş oda baş aşrısı yapıyor ama benim sünizitim oluyor gece sağa dönüyorum yüzümden çıtır çıtır hava sesleri, sola dönüyorum ses, havalarda soğuk
Teşekkürler canımCanım bende pco var o sebepten düşük doz kullandım. Hastaya göre değişiyor ilacın dozu drun daha iyi bilir
Ben 1 ay düzenli sekilde baş agrisi yaşadm şimdide arada yasyorm bol su ile giderebilirsn hafifse ve masajla normal baş ağrısı her hamilede oluyormuş hemen hemenKızlar sizdede baş agrisi oluyor mu hiç? Hergün öğlen kadar iyiyim sonra baş ağrısından duramiyacak hale geliyorum. Normal mi hamilelikte acaba?
27 yas,3.deneme ve sorun bende hipo hipoListeye ekli olmayan arkadaslar, bilgilerinizi yazarsanız sizi de ekleyeyim
Bende bunu merak ediyorumKızlar gün içinde neler tüketiyorsunuz bebeğiniz için ne yiyorsunuz
Öyle mi bilmiyordumBende bunu merak ediyorum
Çok fazla dikkat etmiyorum
Sadece kaşar peynirin faydalı olduğunu duydum kahvaltida onu yemege özen gösteriyorum
Kızlar şuan 18. Haftanin icindeyim ilk aylarda şekeri hiç yemedim sadece her gün portakal suyu içtim mutlaka süt için her gün ben sadece laktozsuz icebiliyorm yogurt yiyordm duzenli midem bulandi balık keza öyle ilk zamanlar haftada 2 şimdi haftada bir ancak midem almıyor onu bile bol yeşillik sebze yeyin bence ceviz mutlaka ilk 3 ay nasıl guzel beslendim son 1 aydr çubuk kraker mide bulantimi alıyor diye cok yedim bitter cikolata çok canım cekiyor diye yedim bı sefer cips yedimKızlar gün içinde neler tüketiyorsunuz bebeğiniz için ne yiyorsunuz
Tam yağli kaşar peyniri bebeğe çok faydaliymiş öyle duymuştumÖyle mi bilmiyordum
Mutlaka her sabah 1 tane haşlanmış yumurta, günde 3 öğün süt ürünü, 2 ceviz yada 10badem/fındık yemek lazım. Her gün günde bir öğünde protein. Bunları yapıyormuyum hayır canım ne isterse onu yiyorum hamburger kızartma vsKızlar gün içinde neler tüketiyorsunuz bebeğiniz için ne yiyorsunuz
Cok dogru soluyosun canim. 2 hfta oncde 2 gun rapor aldm hastaydm die zorladm kndimi bi kiside yillk iznlydi ekpten. Yonetici aa hala iyilesemedn mi demsti dun sinir olmstm. Insanlk sifir. Bugunde dinlendm arasira ama olmuyo yarn gtmem ayni olursm kolay bulmadik yavrularimizi biz
Kızlar gün içinde neler tüketiyorsunuz bebeğiniz için ne yiyorsunuz