- 8 Mayıs 2018
- 245
- 237
- 31
Benim vajinal ultrasonla bakıldıKızlar peki sizin karından mı duyuldu acaba kalp atısı. Yoksa vajinal ultrason mu yapıldı
Hayır kuzum çok net bir şekilde anne dedi kucagimdaydi. Mucize gibiydi. Ve 2 kez söyledi.Ever devlet hastaneleri üniversites hastanesinde bakılıyor. Sabah tartılıyorsun doktor ense kalınlığı ve burun varlığına bakıyor sonrada sen kan veriyorsun. Ben özelde 500e yaptırdım sağlıkçı olduğum halde. Tedavi gördüğüm hastane 465 gibi bir rakama yapıyordu. Önemli olan ense kalınlığının normal olup burunun oluşması. İmkanın varsa devlete git
Ay canım bebekler okadr erken konuşmuyır diye biliyorum, ses çıkardıda öylemi sandılar acaba?
Ben t eyzelerini unuturmuyum hiçbu ilk günler yogunum . Bu gün bi mucize oldu. Meriç Ege Anne dedi. Ve ben dustaykende anne diye bağırmış. Herkes anne dediğini duydu. bütün dertlerin bir anda durdu.
En korktuğum şey canım erken Doğum Allah korusun. Şartlarım ortada yani haklısın ama maalesef iş sorumluya kalmıyor bizde başhekimlikte bitiyor. Onlarda rapor al çalışmana gerek yok dediler artık dr sorun çıkarmadan verir sanırım bundan sonra. İş yerindekikere kalsa beni her türlü idare ederler ama işteYani
Yani okadar kızıyorumki sağlıkçı sağlıkçıyı anlamıyor. Senin kaç tane tedavin var ambulansta langır lıngur yolmu yapılır. Benimde doktorum geçen tedavimde ücretsiz iznim bitmişti doşum iznine kadar 6 hafta çalışmam gerekiyordu git çalış yorulursan rapor yaZarım dedi ben 3. Haftada doğurdum. Bizim işimiz sağlık biz masa başı oturmuyoruzki annenin kendisi yorgunum dediyse yorgundur.
Hadi doktor yazmadım rapor insanlar seni idare edemiyormu? Seni sorumlun çeksin masa başı işe ayda 7 nöbetin olsa herkese ekstradan 1 nbt düşer kimseyede yük olmaZsın. İnsanların gece nasıl çalıştığını biliyoruz asılyük gündüz çalışanlarda ama böyle riskliyken kimse elini taşın altına sokmuyor. Zorla şartlarını ben hastanede erken doğurdum sen doğurma
Gerçekten mucizegve anacim seninki şimdiden anne diyorsa konuşmaya başlayinca sana kolay gelsin belki sana ilk mucizesini gosterdi annesiiii
Yanls hatirlamiyosam kan testi için 180 TL odedim ben ikili için yani neredesinz hangi hastane bilemiyorm tabi devlet hastanesndede yapılıyor bu test
. İstanbuldayım. Fiyatı duyunca da şok geçirdim. Devletten randevu almaya çalışıyorum. Bi ona bakıcam. Mecbur kalırsam tabi parasını verip yaptırıcam. Benim kuzenim de yaptırdı. Ense kalınlığına burnuna doktoru bakmıştı, sadece kan tahlili ücreti ödedi. Böyle bir fiyat ve bu işlem için başka bir doktora yönledirilince çok şaşırdım.Ever devlet hastaneleri üniversites hastanesinde bakılıyor. Sabah tartılıyorsun doktor ense kalınlığı ve burun varlığına bakıyor sonrada sen kan veriyorsun. Ben özelde 500e yaptırdım sağlıkçı olduğum halde. Tedavi gördüğüm hastane 465 gibi bir rakama yapıyordu. Önemli olan ense kalınlığının normal olup burunun oluşması. İmkanın varsa devlete git
Cok sagol canim benm gidip bi sicak corba iceym. Acile giderm bisi verirler blki ilac olark veya serum toparlarm. 2 hafta oldu hastalanali isyernde normal bakmzlae yonetici bugun aa iyilesemedn mi sen diyo:s ben istermiym hic bu durumda hastalanmayi ikiz oldgnuda biliyo zor calstm bugungeçmiş olsun dikkat et kendine dedene de acil şifalartez zamanda iyileşir inşallah
Sagolasn canim. Amin ins yaslida korkuyirm kotu bi haber almaktan:sGecmis olsun canim sana. Allah sifa versin dedene de uzuldum. Insallah atlatabilir
Hayirli olsun gozun aydinnnKalp atışını duyduk 6+1 günlüğüz çok rahatladım rabbim sonuna kadar iyi haberler almayı nasip etsin
Sagol canim aminn❤ Yasida var dedemn yatalk gibi bisidi yuruyemiyodu artik ins kotu bi haber almayiz.solunum sikntisi olusms zature diyilar surkli yattigi icn yedkleri cigere birkme yapiyoms bisuru sey solediler cok zayiflamsti bideAmin canım inşallah, sizede çok geçmiş olsun. Dedenin rahatsızlığı nedir?
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Yuksek die duymstm bnde canim ama bilgm yok ya benden kan almadiklari icin. Ultrason kontrolu olmstu sadece onada ayri para zatn almadilar. Ense burun genel organlar kemkler vs incelenmsti. Birkac yerden fiyt al olmadi devlet falan dusunursn da uygundr heraldeKızlar birşey sormak istiyorum. Dün doktorum dedi ki 1 ay sonra ikilili testini yaptırıp gelirsin. Bende gittiğim hastaneye sordum 395 tl idi. Normal mi fiyatı bana çok pahalı geldi. Birde nasıl oluyor ki? Devlet hastanesi de yapar mı acaba
Bnde cvpliyim dedim:) 6+2 de duymstk bizde canim karndan muayenedeKızlar peki sizin karından mı duyuldu acaba kalp atısı. Yoksa vajinal ultrason mu yapıldı
Teşekkür ederim canım, bende duymamıştım. Bakalım artık devlete bibakıcam. İmşallah bu kadar para ödemek zorunda kalmam. Zaten bir sürü paralar ödüyoruz.Yuksek die duymstm bnde canim ama bilgm yok ya benden kan almadiklari icin. Ultrason kontrolu olmstu sadece onada ayri para zatn almadilar. Ense burun genel organlar kemkler vs incelenmsti. Birkac yerden fiyt al olmadi devlet falan dusunursn da uygundr heralde
Inss canim bir yolu bulunur pahali gercktn . Bu yola cok paralar dokuluyor zaten artik giden paralarimz bebislerimize aldklarimz olur inssTeşekkür ederim canım, bende duymamıştım. Bakalım artık devlete bibakıcam. İmşallah bu kadar para ödemek zorunda kalmam. Zaten bir sürü paralar ödüyoruz.
Benim kadındoğumcumda tüp bebekçi beni iyi ölçüm için perinatologa yönlendirdiz perinatoloji olduğu için bu kadar yüksek fiyat olmuş olabilşr. Ense burun kordon damarı plasenta yer beyinde kelebek görünümü barsak parlaklığı kalp parlaklığı amniyosıvısı miktarı kemik ölçümü omurga düZeneği solunum kası varlığı detaylı inceleyip kanımıda verdim sonuç çıkınca onlar beni aradılar tavsiyelerde bulundular.. İstanbuldayım. Fiyatı duyunca da şok geçirdim. Devletten randevu almaya çalışıyorum. Bi ona bakıcam. Mecbur kalırsam tabi parasını verip yaptırıcam. Benim kuzenim de yaptırdı. Ense kalınlığına burnuna doktoru bakmıştı, sadece kan tahlili ücreti ödedi. Böyle bir fiyat ve bu işlem için başka bir doktora yönledirilince çok şaşırdım.
Benim ikili tarama sınırda çıkınca hoca okadar emek verdintüp bebek yaptım bence fetal dna yaptır emin olalım dedi, ben onu araştırdım 2500-4000 arası. Ben 2850 yaptırdı . Sırada 22. Haftada ayrıntılı usg var geçen sene ikiz bebekte sağlıkçı olduğum halde 750 idi bu sene ne kadardır hiç bilmiyorum. Randevularıda 1 ay öncesinde alıyorum. Bu sadece perinatolog birde her 3 haftada 1 kendi kadın doğumcuma 300ödüyorum. Bir tüp bebek masrafı daha sadece hamilelikTeşekkür ederim canım, bende duymamıştım. Bakalım artık devlete bibakıcam. İmşallah bu kadar para ödemek zorunda kalmam. Zaten bir sürü paralar ödüyoruz.
Teşekkür ederim canım. Artık haftasonu gitmek farz oldu banaBnde cvpliyim dedim:) 6+2 de duymstk bizde canim karndan muayenede
Amin canım inşallah, çok zor her aşaması.Inss canim bir yolu bulunur pahali gercktn . Bu yola cok paralar dokuluyor zaten artik giden paralarimz bebislerimize aldklarimz olur inss
Çok güzel yardımcı oldun, açıklaman İçin teşekkür ederim. Zaten yaptırmakta kararlıyım. Ama bu kadar pahalı olması ve başka doktor olması beni şaşırtmıştı. Senin açıklaman sayesnde Bilgi sahibi oldum. İyi ki varsınız.Benim kadındoğumcumda tüp bebekçi beni iyi ölçüm için perinatologa yönlendirdiz perinatoloji olduğu için bu kadar yüksek fiyat olmuş olabilşr. Ense burun kordon damarı plasenta yer beyinde kelebek görünümü barsak parlaklığı kalp parlaklığı amniyosıvısı miktarı kemik ölçümü omurga düZeneği solunum kası varlığı detaylı inceleyip kanımıda verdim sonuç çıkınca onlar beni aradılar tavsiyelerde bulundular.
Benim ikili tarama sınırda çıkınca hoca okadar emek verdintüp bebek yaptım bence fetal dna yaptır emin olalım dedi, ben onu araştırdım 2500-4000 arası. Ben 2850 yaptırdı . Sırada 22. Haftada ayrıntılı usg var geçen sene ikiz bebekte sağlıkçı olduğum halde 750 idi bu sene ne kadardır hiç bilmiyorum. Randevularıda 1 ay öncesinde alıyorum. Bu sadece perinatolog birde her 3 haftada 1 kendi kadın doğumcuma 300ödüyorum. Bir tüp bebek masrafı daha sadece hamilelik
Kızlar birşey sormak istiyorum. Dün doktorum dedi ki 1 ay sonra ikilili testini yaptırıp gelirsin. Bende gittiğim hastaneye sordum 395 tl idi. Normal mi fiyatı bana çok pahalı geldi. Birde nasıl oluyor ki? Devlet hastanesi de yapar mı acaba