- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Gecmis olsun canim sana. Allah sifa versin dedene de uzuldum. Insallah atlatabilirSelam kizlar. Ben yine hastalaniyirum bugun okadr dikat ettimustmdeki hastalk tam gtmemsti ondn sanirm gribe donuyo bugun vucudum kiriliyo. Dedemi ambulansla kaldrdilar hastaneye dun acile gittim mecbur durumu kritik die gormek istedk ordn mikrop kaptm sanirm maskem de yoktu salla kapadim ama devlet acili bilirsnz felaket kalabalk herks hastydi
Allah safi isminin hürmetine şifa versin inşallahGünaydın güzel anne adayları
Bu ara fazla siteye giremiyorum. Kayınpederime mide kanseri teşhisi kondu. Yanımızdalar, lütfen dua edin. Hamilelerin duası makbul olurmuş
Maşallah canım. Baya erken değil mi kalp atısı için. Bende 5+6 yım bugün. Çok merak ediyorum. 6 haftalıkken gitsem duyar mıyım acaba diye düşünüyordumKalp atışını duyduk 6+1 günlüğüz çok rahatladım rabbim sonuna kadar iyi haberler almayı nasip etsin
Duyulabilirde belli olmaz en geç 8 haftalık duyulur. İnanılmaz bir duygu bi an önce yaşaman lazımMaşallah canım. Baya erken değil mi kalp atısı için. Bende 5+6 yım bugün. Çok merak ediyorum. 6 haftalıkken gitsem duyar mıyım acaba diye düşünüyordum
Ayy inşallah canım ya bende çok istiyorum bir an önce duymayı. Dua et bana da bende duyayım hayırlısıylaDuyulabilirde belli olmaz en geç 8 haftalık duyulur. İnanılmaz bir duygu bi an önce yaşaman lazım
Ederim tabi canım bütün dualarım herkes anneliği tatsın sağlıkla evlatlarımızı kucaklayalımAyy inşallah canım ya bende çok istiyorum bir an önce duymayı. Dua et bana da bende duyayım hayırlısıyla
Canım selam detaylı ultrasona girdinmiCanım bebeğin bence herşeyden daha önemli calisnca niye çalıştın diyolar calismaynca da neden evde oturuyosn artk calissan mi diyolar sen kendini ve bebegnden başka birşeyi dusunme olur mu herkes bisey söylüyor inşallah raporunu uzatırlar falan en azndan belli bı zamana gelene kadar işini birakmana gerek kalmadan bu isi halledersn sen
Amin canım inşallah, sizede çok geçmiş olsun. Dedenin rahatsızlığı nedir?C A N O sizede Allah acil sifa versin canimm ins iyilesir gencms baya. Dedem de kotu suan yogunbakimda bosalan yer bkliyoruz sevk ediceklerms annem artik sen gelme hastabelere zatn kirmizi alanda bizde cok giremiyorz diyo. Gtmicz bu aksam. Allah tum hastalarimiza sifa versn kzlar dualarimiz kabul olur bizlern inss
Benim 5+6yken duyuldu ama bazen çok erken duyulmuyor. Bi de makine kaliteminse falan daha erken duyulabiliyorMaşallah canım. Baya erken değil mi kalp atısı için. Bende 5+6 yım bugün. Çok merak ediyorum. 6 haftalıkken gitsem duyar mıyım acaba diye düşünüyordum
Oo maşallahBenim 5+6yken duyuldu ama bazen çok erken duyulmuyor. Bi de makine kaliteminse falan daha erken duyulabiliyor
Yok canim daha girmedm ona var sanirm doktor 22 haftada bakicaz dedi bı sonraki kontrolu bekliyormCanım selam detaylı ultrasona girdinmi
Kalp atışını duyduk 6+1 günlüğüz çok rahatladım rabbim sonuna kadar iyi haberler almayı nasip etsin
Maşallah canım. Baya erken değil mi kalp atısı için. Bende 5+6 yım bugün. Çok merak ediyorum. 6 haftalıkken gitsem duyar mıyım acaba diye düşünüyordum
kızlar kese kontrolünüz kaçıncı hafta oldu ki kalp atislarini duydunuz bende kese ici bekliyorum meraklaBenim 5+6yken duyuldu ama bazen çok erken duyulmuyor. Bi de makine kaliteminse falan daha erken duyulabiliyor
Kalp atışını duyduk 6+1 günlüğüz çok rahatladım rabbim sonuna kadar iyi haberler almayı nasip etsin
Kızlar peki sizin karından mı duyuldu acaba kalp atısı. Yoksa vajinal ultrason mu yapıldıBenim 5+6yken duyuldu ama bazen çok erken duyulmuyor. Bi de makine kaliteminse falan daha erken duyulabiliyor
Yanls hatirlamiyosam kan testi için 180 TL odedim ben ikili için yani neredesinz hangi hastane bilemiyorm tabi devlet hastanesndede yapılıyor bu testKızlar birşey sormak istiyorum. Dün doktorum dedi ki 1 ay sonra ikilili testini yaptırıp gelirsin. Bende gittiğim hastaneye sordum 395 tl idi. Normal mi fiyatı bana çok pahalı geldi. Birde nasıl oluyor ki? Devlet hastanesi de yapar mı acaba
Ben t eyzelerini unuturmuyum hiçAy sen arada gelip hep yaz bize cabim iyi olmaniza cok sevindim ve cok rahatltiyosn bizi ihtiyacimiz var masallah❤
Haklısın canım bugün gidip görüştüm problem yok biz seni de bebekleri de riske atamayız durumun ortada rapor al dedilerCanım bebeğin bence herşeyden daha önemli calisnca niye çalıştın diyolar calismaynca da neden evde oturuyosn artk calissan mi diyolar sen kendini ve bebegnden başka birşeyi dusunme olur mu herkes bisey söylüyor inşallah raporunu uzatırlar falan en azndan belli bı zamana gelene kadar işini birakmana gerek kalmadan bu isi halledersn sen
Sağol canım inşallah. Dedene de geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahOff allah yardim etsin canim. Ikiz zaten bare anlayisli yaklasilsaymis. inss guzel cozumler dogar senin icin
Gözünaydın canımKalp atışını duyduk 6+1 günlüğüz çok rahatladım rabbim sonuna kadar iyi haberler almayı nasip etsin
Devlet hastanesi yapar fakat zamanı gelmeden önce kadın doğumda muayene olun o zamana randevunuzu alın. O kadar para vermeye gerek yokKızlar birşey sormak istiyorum. Dün doktorum dedi ki 1 ay sonra ikilili testini yaptırıp gelirsin. Bende gittiğim hastaneye sordum 395 tl idi. Normal mi fiyatı bana çok pahalı geldi. Birde nasıl oluyor ki? Devlet hastanesi de yapar mı acaba
Ever devlet hastaneleri üniversites hastanesinde bakılıyor. Sabah tartılıyorsun doktor ense kalınlığı ve burun varlığına bakıyor sonrada sen kan veriyorsun. Ben özelde 500e yaptırdım sağlıkçı olduğum halde. Tedavi gördüğüm hastane 465 gibi bir rakama yapıyordu. Önemli olan ense kalınlığının normal olup burunun oluşması. İmkanın varsa devlete gitKızlar birşey sormak istiyorum. Dün doktorum dedi ki 1 ay sonra ikilili testini yaptırıp gelirsin. Bende gittiğim hastaneye sordum 395 tl idi. Normal mi fiyatı bana çok pahalı geldi. Birde nasıl oluyor ki? Devlet hastanesi de yapar mı acaba
Ay canım bebekler okadr erken konuşmuyır diye biliyorum, ses çıkardıda öylemi sandılar acaba?Ben t eyzelerini unuturmuyum hiçbu ilk günler yogunum . Bu gün bi mucize oldu. Meriç Ege Anne dedi. Ve ben dustaykende anne diye bağırmış. Herkes anne dediğini duydu. bütün dertlerin bir anda durdu.
Haklısın canım bugün gidip görüştüm problem yok biz seni de bebekleri de riske atamayız durumun ortada rapor al