2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Gecmis olsun canim sana. Allah sifa versin dedene de uzuldum. Insallah atlatabilir

Canım selam detaylı ultrasona girdinmi

Amin canım inşallah, sizede çok geçmiş olsun. Dedenin rahatsızlığı nedir?
Rabbim tüm hastalara şifa versin

Maşallah canım. Baya erken değil mi kalp atısı için. Bende 5+6 yım bugün. Çok merak ediyorum. 6 haftalıkken gitsem duyar mıyım acaba diye düşünüyordum
Benim 5+6yken duyuldu ama bazen çok erken duyulmuyor. Bi de makine kaliteminse falan daha erken duyulabiliyor

Kalp atışını duyduk 6+1 günlüğüz çok rahatladım rabbim sonuna kadar iyi haberler almayı nasip etsin

Maşallah canım. Baya erken değil mi kalp atısı için. Bende 5+6 yım bugün. Çok merak ediyorum. 6 haftalıkken gitsem duyar mıyım acaba diye düşünüyordum

Benim 5+6yken duyuldu ama bazen çok erken duyulmuyor. Bi de makine kaliteminse falan daha erken duyulabiliyor
kızlar kese kontrolünüz kaçıncı hafta oldu ki kalp atislarini duydunuz bende kese ici bekliyorum merakla

Kızlar birşey sormak istiyorum. Dün doktorum dedi ki 1 ay sonra ikilili testini yaptırıp gelirsin. Bende gittiğim hastaneye sordum 395 tl idi. Normal mi fiyatı bana çok pahalı geldi. Birde nasıl oluyor ki? Devlet hastanesi de yapar mı acaba

Yanls hatirlamiyosam kan testi için 180 TL odedim ben ikili için yani neredesinz hangi hastane bilemiyorm tabi devlet hastanesndede yapılıyor bu test

Ay sen arada gelip hep yaz bize cabim iyi olmaniza cok sevindim ve cok rahatltiyosn bizi ihtiyacimiz var masallah❤
Ben t eyzelerini unuturmuyum hiç bu ilk günler yogunum . Bu gün bi mucize oldu. Meriç Ege Anne dedi. Ve ben dustaykende anne diye bağırmış. Herkes anne dediğini duydu. bütün dertlerin bir anda durdu.

Haklısın canım bugün gidip görüştüm problem yok biz seni de bebekleri de riske atamayız durumun ortada rapor al dediler
Off allah yardim etsin canim. Ikiz zaten bare anlayisli yaklasilsaymis. inss guzel cozumler dogar senin icin
Sağol canım inşallah. Dedene de geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Kalp atışını duyduk 6+1 günlüğüz çok rahatladım rabbim sonuna kadar iyi haberler almayı nasip etsin
Gözünaydın canım
Devlet hastanesi yapar fakat zamanı gelmeden önce kadın doğumda muayene olun o zamana randevunuzu alın. O kadar para vermeye gerek yok

Ever devlet hastaneleri üniversites hastanesinde bakılıyor. Sabah tartılıyorsun doktor ense kalınlığı ve burun varlığına bakıyor sonrada sen kan veriyorsun. Ben özelde 500e yaptırdım sağlıkçı olduğum halde. Tedavi gördüğüm hastane 465 gibi bir rakama yapıyordu. Önemli olan ense kalınlığının normal olup burunun oluşması. İmkanın varsa devlete git
Ben t eyzelerini unuturmuyum hiç bu ilk günler yogunum . Bu gün bi mucize oldu. Meriç Ege Anne dedi. Ve ben dustaykende anne diye bağırmış. Herkes anne dediğini duydu. bütün dertlerin bir anda durdu.
Ay canım bebekler okadr erken konuşmuyır diye biliyorum, ses çıkardıda öylemi sandılar acaba?

Yani
Haklısın canım bugün gidip görüştüm problem yok biz seni de bebekleri de riske atamayız durumun ortada rapor al

Yani okadar kızıyorumki sağlıkçı sağlıkçıyı anlamıyor. Senin kaç tane tedavin var ambulansta langır lıngur yolmu yapılır. Benimde doktorum geçen tedavimde ücretsiz iznim bitmişti doşum iznine kadar 6 hafta çalışmam gerekiyordu git çalış yorulursan rapor yaZarım dedi ben 3. Haftada doğurdum. Bizim işimiz sağlık biz masa başı oturmuyoruzki annenin kendisi yorgunum dediyse yorgundur.
Hadi doktor yazmadım rapor insanlar seni idare edemiyormu? Seni sorumlun çeksin masa başı işe ayda 7 nöbetin olsa herkese ekstradan 1 nbt düşer kimseyede yük olmaZsın. İnsanların gece nasıl çalıştığını biliyoruz asılyük gündüz çalışanlarda ama böyle riskliyken kimse elini taşın altına sokmuyor. Zorla şartlarını ben hastanede erken doğurdum sen doğurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…