Canım aşılamayı yaptırdığın yerden alman gerekiyor bu yazıyı. Yarım kalan aşılama için bir sor verilebilir belki. Senden isteyecekleri başka evraklarda olacak evlilik cüzdanı fotokopisi, eşinin ve senin kimlik fotokopileri, eşine yapılmış spermiyogram testi, fotoğraf, ssklı olduğunuza dair evrak falan. Bazı belgeler merkeze göre değişiyor canım. En iyi bilgiyi tüp bebek yaptıracağın merkezden alabilirsin.hastaneden gidip mi alıyorsun doktor mu veriyor o yazıyı canım nereden tam olarak alıyoruz benim yarım aşılamam vardı öncesinde rapor çıkmıştı ona da ama işlem gerçekleşmedi iğneleri vurulmuştum yoksa onu da aşılama olarak sayarlar sanırım
Aynen öyle canım. Çok emekler veriyoruz Allah görüyor. Benim arkadaşlar bilmediğinden sıkıntı yaşıyorum. Kimseye söylemek istemedik biz tedavi sürecini. Onlar normal hamile kaldım herkes tutuyor ben nöbet tutmuyorum diye düşünüyor. Bir kaç kişi tabi çok da takmıyorum bu durumu. Sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucagımıza alalım da gerisi mühim değil.Allah kolaylık versin canım arkadaşlarının sana destek olması gerekirken. Benim arkadaşlardan yana neyseki sorun yok canım onlar olmazsa ücretsiz al biz destek oluruz diyor ama nereye kadar. Kurum da sorun etmiyor senin durumun başka rapor al deyip geçiyorlar ama işte dra anlatamıyorum. İnanki evde oturmaktan sıkıldım 17 yıllık meslek hayatım var işten kaçmıyorum hatta işimi çok özledim ama İnan ki cesaretim yok. Allah korusun bir şey olsa çok vicdan azabı çekerim nasıl geldik bu günlere
İnşallah canım hayırlısıyla zamanında gelsinler. Bilmeyince konuşmak kolay geliyor işte. Hayırlısıyla şu Doğum izni zamanlarına gelseydikAynen öyle canım. Çok emekler veriyoruz Allah görüyor. Benim arkadaşlar bilmediğinden sıkıntı yaşıyorum. Kimseye söylemek istemedik biz tedavi sürecini. Onlar normal hamile kaldım herkes tutuyor ben nöbet tutmuyorum diye düşünüyor. Bir kaç kişi tabi çok da takmıyorum bu durumu. Sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucagımıza alalım da gerisi mühim değil.
Aynen öyle canım. Bir an evvel o levele atlamak istiyorum bende mümkünseİnşallah canım hayırlısıyla zamanında gelsinler. Bilmeyince konuşmak kolay geliyor işte. Hayırlısıyla şu Doğum izni zamanlarına gelseydik
Aynen öyle canım. Bir an evvel o levele atlamak istiyorum bende mümkünse
Merhaba kizlarrr. Cuma gunu ablamlar gelecek diye esime banyonun wcnin fayanslarini sildirdimkendimde balkon camini silicem bi kat ayrintiya girmeden. Persembe de bebislere bakmaya gidicez oglus ultrasonda kardeslerini ilk defa gorucek tepkisini cok merak ediyorum
Insallah canim ne alemdelet merak ediyorum. Biraz fazla is yaptim evde. Misafir tuvaletini ardiya gibi kullaniyodum hic acmamistim. Orayi falan bosalttim bazanin altini doktum yeniden yerlestirdim derken bi cok sey indirip kaldirdim. Insallah iyilerdir gonul rahatligiyla da annemleri gormeye giderimgüzel haberlerle gelirsin inşallah
Canım yolculuk öncesi çok yordun kendini. Sen ikiz annesisin dikkat et ablanlar yabancı değil.Insallah canim ne alemdelet merak ediyorum. Biraz fazla is yaptim evde. Misafir tuvaletini ardiya gibi kullaniyodum hic acmamistim. Orayi falan bosalttim bazanin altini doktum yeniden yerlestirdim derken bi cok sey indirip kaldirdim. Insallah iyilerdir gonul rahatligiyla da annemleri gormeye giderim
Canım bebeğin bence herşeyden daha önemli calisnca niye çalıştın diyolar calismaynca da neden evde oturuyosn artk calissan mi diyolar sen kendini ve bebegnden başka birşeyi dusunme olur mu herkes bisey söylüyor inşallah raporunu uzatırlar falan en azndan belli bı zamana gelene kadar işini birakmana gerek kalmadan bu isi halledersn senCanım bıgün artık onu dedim 24 haftaya kadar nöbet tutmak zorundayım bari nöbet tutamaz raporu yazın mesaiye geçeyim falan dedim öyle deyince bir ay daha rapor yazalım da bakarız dedi sağolsun. O kadar emek verdim gecemi gündüzüme kattım hem çalıştım hem okudum işimi bırakamam. Bir yandan da 4. Tüp bebek denemem yani düşük kürtajlar dış gebelikler alt üst oldum. Geçen yıl gebeliğimde inat ettim çalıştım kanamam oldu üç gün rapor aldım devam ettim. En son nöbetimde 20 vaka yaptım ertesi gün kanamayla gittim kaybettim bebeğimi sonrasında. Şimdi herkes inat ettim çalıştın diyor ağzını açınca çok karışığım anlayacağın kafanı şişirdim kusura bakma
iyilerdir inşallahInsallah canim ne alemdelet merak ediyorum. Biraz fazla is yaptim evde. Misafir tuvaletini ardiya gibi kullaniyodum hic acmamistim. Orayi falan bosalttim bazanin altini doktum yeniden yerlestirdim derken bi cok sey indirip kaldirdim. Insallah iyilerdir gonul rahatligiyla da annemleri gormeye giderim
Musteri gormuyor allahtn canim merkrzdeym ama aynen etrafmda gorunce takcam eziyeti bize cunku cok iyi yapiyosn sende:) kayisi ve bol komposto falan tuketmeye calis canim etkili olur inscanım benimben de çalışanım benim ofisim kalabalık değil ama ne zaman eğitime gitsem kalabalığın içine girsem hastalanırdım. ortam kalabalıksa hele de öksüren tıksıran varsa bence de maske tak ayıbı yok bunun.
maske takamam müşteri vs görür diyorsan boğazında şal olsun hep böyle oynar gibi yaparak yukarı çek arada ağzını burnunu kapatırsın. ben tetkike gittiğimde yaparım hep bunu çaktırmadan
kabızlık etkisi oluyor gerçekten beni progesteron iğneleri de yapmıştı tam geçti derken yine başladık erik suyu içiyorum
benim değerlerime düşük demedi ama içiriyor folik asidi de hala kesmedi bi beğenmedi halimi heralde
gözün aydın canım tebrik ederimAllah analı babalı büyütsün
fırsat bulduğunda yaz bize habersiz bırakma merak ederiz
biz merak edip erken davranıyoruz ama kan testini özellikle 11.12.günde istememenin bi anlamı olmalı
değişebilir ki bekletiyorlar o güne kadar
bence doktorunu dinle ilaçlarına devam et olumlu düşünzor olacak ama endişelenmeden bekle
Allah yardımcısı olsun acil şifalar canım
Hayirlisi boyleyms canim senin icin 2 olup risk olanda var en dogru yolu Allah nasip ediyo gercektn. Transfer ani karar verdk zatn tutmz gozyle bkiyolardi genelde 2 yapilip bir oluyorms. Bende burda duydkca kendimi sansli hissettim cok istiyodm hepimiz yavrumuza saglkla kavusalm ins❤Cnm 32 yasindayim bana tek transfer yapti doktorum.ozelde yaptirdim.hic iki tane transfer edelim de demedim.doktoruma guvrnfim ona biraktim bende 35 altina ilk deneme ise tek transfer diye biliyorum.ama onceden denenmis olmamissa iki transfer oluyor diyebiliyorum
Ay sen arada gelip hep yaz bize cabim iyi olmaniza cok sevindim ve cok rahatltiyosn bizi ihtiyacimiz var masallah❤Suyum gelmişti hastaneye gittim yatiş verdi. O yüzden yemek yemedim. Ama serum verdiler. Açıkligim hiç yoktu. 10 saat yattım. Açılmadı 6 saat suni sancı verdi. Dayanilmayacak bişey degildi. Adet sancısı gibi. Bende korkuyordum biliyorsun. O an gelince Allah tarafından soğukkanlı oldum. Hiç kafamda buyuttugum gibi olmadi. Boşuna o kadar kafama takmisim
Off allah yardim etsin canim. Ikiz zaten bare anlayisli yaklasilsaymis. inss guzel cozumler dogar senin icinCanım işte anlatamıyorum ki. Perşembe raporum bitiyor herkes gibi masa başı iş yapsam giderim ama ben acil tıp teknikeriyim benim işim ambulansta 24 saat araç üstündeyim. Ya hasta taşıyacağız, yeri gelecek değişik güç isteyen müdahaleler yapacağım, hepsini geçtim hastanın yanına çıkardığımız çanta 15 kilo monitör oksijen tüpü saymıyorum bile. Arkadaşlar hastayı bir şekilde taşısa ben geri kalan malzemeyi taşımak zorundayım bana hala çalışsan mı diyorlar. Ben meraklı değilim ki evde oturmaya. Birde kaçıncı gebeliğim artık kaybetmek istemiyorum. Çok stresli bir durum maalesef. Ben bugün akşama kadar ayakta hastanede zor geçirdim 24 saat ne yaparım bilmiyorum
Yasamayan bilemez,anlatsan da anlamaz.Canım seni çok iyi anlıyorum. Bende hemşireyim ve tedaviyi kimseye söylemedim. Testte pozitif görünce doktoruma söyledim hemen nöbet tutamaz raporu aldım. Bu seferde servisteki bazı arkadaşlar sanki onların hakkını yemişim gibi tavır aldı. Kimseye derdini anlatamıyorsun. O kadar emek veriyoruz riske atmak istemiyor insan. Olacaksa yine olacak ama biz elimizden geleni yapalım en azından
Bugun is yapmamak icin esimin pesine takildim arac muayenesine geldikiyilerdir inşallahsen yine de çok yorma kendini
geçmiş olsun dikkat et kendine dedene de acil şifalarSelam kizlar. Ben yine hastalaniyirum bugun okadr dikat ettimustmdeki hastalk tam gtmemsti ondn sanirm gribe donuyo bugun vucudum kiriliyo. Dedemi ambulansla kaldrdilar hastaneye dun acile gittim mecbur durumu kritik die gormek istedk ordn mikrop kaptm sanirm maskem de yoktu salla kapadim ama devlet acili bilirsnz felaket kalabalk herks hastydi