2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canım aşılamayı yaptırdığın yerden alman gerekiyor bu yazıyı. Yarım kalan aşılama için bir sor verilebilir belki. Senden isteyecekleri başka evraklarda olacak evlilik cüzdanı fotokopisi, eşinin ve senin kimlik fotokopileri, eşine yapılmış spermiyogram testi, fotoğraf, ssklı olduğunuza dair evrak falan. Bazı belgeler merkeze göre değişiyor canım. En iyi bilgiyi tüp bebek yaptıracağın merkezden alabilirsin.

Aynen öyle canım. Çok emekler veriyoruz Allah görüyor. Benim arkadaşlar bilmediğinden sıkıntı yaşıyorum. Kimseye söylemek istemedik biz tedavi sürecini. Onlar normal hamile kaldım herkes tutuyor ben nöbet tutmuyorum diye düşünüyor. Bir kaç kişi tabi çok da takmıyorum bu durumu. Sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucagımıza alalım da gerisi mühim değil.

İnşallah canım hayırlısıyla zamanında gelsinler. Bilmeyince konuşmak kolay geliyor işte. Hayırlısıyla şu Doğum izni zamanlarına gelseydik

Merhaba kizlarrr. Cuma gunu ablamlar gelecek diye esime banyonun wcnin fayanslarini sildirdim kendimde balkon camini silicem bi kat ayrintiya girmeden. Persembe de bebislere bakmaya gidicez oglus ultrasonda kardeslerini ilk defa gorucek tepkisini cok merak ediyorum

güzel haberlerle gelirsin inşallah
Insallah canim ne alemdelet merak ediyorum. Biraz fazla is yaptim evde. Misafir tuvaletini ardiya gibi kullaniyodum hic acmamistim. Orayi falan bosalttim bazanin altini doktum yeniden yerlestirdim derken bi cok sey indirip kaldirdim. Insallah iyilerdir gonul rahatligiyla da annemleri gormeye giderim

Canım yolculuk öncesi çok yordun kendini. Sen ikiz annesisin dikkat et ablanlar yabancı değil.

Canım bebeğin bence herşeyden daha önemli calisnca niye çalıştın diyolar calismaynca da neden evde oturuyosn artk calissan mi diyolar sen kendini ve bebegnden başka birşeyi dusunme olur mu herkes bisey söylüyor inşallah raporunu uzatırlar falan en azndan belli bı zamana gelene kadar işini birakmana gerek kalmadan bu isi halledersn sen

iyilerdir inşallah sen yine de çok yorma kendini

Musteri gormuyor allahtn canim merkrzdeym ama aynen etrafmda gorunce takcam eziyeti bize cunku cok iyi yapiyosn sende:) kayisi ve bol komposto falan tuketmeye calis canim etkili olur ins

Hayirlisi boyleyms canim senin icin 2 olup risk olanda var en dogru yolu Allah nasip ediyo gercektn. Transfer ani karar verdk zatn tutmz gozyle bkiyolardi genelde 2 yapilip bir oluyorms. Bende burda duydkca kendimi sansli hissettim cok istiyodm hepimiz yavrumuza saglkla kavusalm ins❤

Ay sen arada gelip hep yaz bize cabim iyi olmaniza cok sevindim ve cok rahatltiyosn bizi ihtiyacimiz var masallah❤

Off allah yardim etsin canim. Ikiz zaten bare anlayisli yaklasilsaymis. inss guzel cozumler dogar senin icin

Selam kizlar. Ben yine hastalaniyirum bugun okadr dikat ettim ustmdeki hastalk tam gtmemsti ondn sanirm gribe donuyo bugun vucudum kiriliyo. Dedemi ambulansla kaldrdilar hastaneye dun acile gittim mecbur durumu kritik die gormek istedk ordn mikrop kaptm sanirm maskem de yoktu salla kapadim ama devlet acili bilirsnz felaket kalabalk herks hastydi

C A N O sizede Allah acil sifa versin canimm ins iyilesir gencms baya. Dedem de kotu suan yogunbakimda bosalan yer bkliyoruz sevk ediceklerms annem artik sen gelme hastabelere zatn kirmizi alanda bizde cok giremiyorz diyo. Gtmicz bu aksam. Allah tum hastalarimiza sifa versn kzlar dualarimiz kabul olur bizlern inss

Yasamayan bilemez,anlatsan da anlamaz.

geçmiş olsun dikkat et kendine dedene de acil şifalar tez zamanda iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…