Canım doğumdan korkma. Nefes e gzersizini aklına getir. Sancı geldiğinde ağzından hava al burnundan ver. Sakin bagirma. Nefes sancıyı rahatlatıyor. Birazdan anlaticamDoğumla ilgili detaylari cok merak ediyorum cunku beni hafiften bı korku salmadi degil canım epidural normal doğumu dusunmeye basladm bileepizyotomi oldumu ben en çok onu istemiyorum sen neden 17 saat aç kaldin ? Bide bebeğine masalah kuzum sağlıklıya cok şukur en önemlisi o
tesekkur ederim canimederim tabiki inşallah değerin katlanır sağlıklı bir gebeliğin olur
yine tüp bebek için 3 hak veriyorlar rapor için demiCanım gözünaydın maşallah sağlıkla büyüt evladını
Canım aşılamadan sonra tüp bebek için rapor çıkarabilirsin. Ben iki aşılama sonrası çıkardım
Suyum gelmişti hastaneye gittim yatiş verdi. O yüzden yemek yemedim. Ama serum verdiler. Açıkligim hiç yoktu. 10 saat yattım. Açılmadı 6 saat suni sancı verdi. Dayanilmayacak bişey degildi. Adet sancısı gibi. Bende korkuyordum biliyorsun. O an gelince Allah tarafından soğukkanlı oldum. Hiç kafamda buyuttugum gibi olmadi. Boşuna o kadar kafama takmisimDoğumla ilgili detaylari cok merak ediyorum cunku beni hafiften bı korku salmadi degil canım epidural normal doğumu dusunmeye basladm bileepizyotomi oldumu ben en çok onu istemiyorum sen neden 17 saat aç kaldin ? Bide bebeğine masalah kuzum sağlıklıya cok şukur en önemlisi o
Ay ne güzel canim suni sanci zor derler bide hepimize boyle doğumlar nasip etsn demek öyle anlatildigi gibi degilms su mjdan sonra kim korkar dogumdan senin adına cok sevindimSuyum gelmişti hastaneye gittim yatiş verdi. O yüzden yemek yemedim. Ama serum verdiler. Açıkligim hiç yoktu. 10 saat yattım. Açılmadı 6 saat suni sancı verdi. Dayanilmayacak bişey degildi. Adet sancısı gibi. Bende korkuyordum biliyorsun. O an gelince Allah tarafından soğukkanlı oldum. Hiç kafamda buyuttugum gibi olmadi. Boşuna o kadar kafama takmisim
Kat kat artsın inşallah değerin sağlıkla ilerlesinArkdaslar Allah hepimize saglikli hamilelikler ve saglikli dogumlar nasip etsin. benim bugun transferimin 10uncu gunu. Dun pembe leke cok fazla gelince 12inci gunu bekleyemedim.Bugun test yaptirdim. 366 cikti sonuc. 6bucuk yildir deniyoruz.Bu besinci deneme.bundan bir onceki kimyasal oldu.12inci gun tekrar kan verecegim.Insallah katlanir.o kadar korkuyorum ki yillarca negatifi gormekten o kadar yorulmusum ki.Bu sonuca inanamiyorum bile.Carsamba saglikli katlanir insallah.Dua eder misiniz bana da?
Canım azaldı ama ayakta fazla kalınca ağrım çok oluyor pek kale almıyor drum ama bakalım. Bugün endokrin randevum vardı akşama kadar hastanede ayakta kalınca çok ağrım olduSaye- canın senin karnındaki sertlik ve alağı baskı azaldı mı?
Evet canım 3 denemenin bir kısmını devlet karşılıyoryine tüp bebek için 3 hak veriyorlar rapor için demi
Kat kat artsın inşallah değerin sağlıkla ilerlesin
Canım azaldı ama ayakta fazla kalınca ağrım çok oluyor pek kale almıyor drum ama bakalım. Bugün endokrin randevum vardı akşama kadar hastanede ayakta kalınca çok ağrım oldu
Evet canım 3 denemenin bir kısmını devlet karşılıyor
Yok canım aşılama raporu be tüp bebek raporu ayrı. Hakkın yanmıyor aşılama yaptırdığın içinben de iki aşılamada da rapor çıktı ya ben de tüp bebek için tek rapor hakkı kaldı yoksa diye korkuyordum canm
Aman canım dikkat et, baktın yoruldun yer iste birilerinden, sonuçta sen ikiz annesisin. Doktorlara bakma sen, ben hem devlette hem özelde gidiyordum kontrole, banada dediler ikiz olucak okadar, ağrım olsa ikiz ondan dediler. Vücudum reaksiyon veriyorsa sen dikkate al bol bol dinlen. Bebekler büyüyor rahime baskı artıyor.Canım azaldı ama ayakta fazla kalınca ağrım çok oluyor pek kale almıyor drum ama bakalım. Bugün endokrin randevum vardı akşama kadar hastanede ayakta kalınca çok ağrım oldu
Canım işte anlatamıyorum ki. Perşembe raporum bitiyor herkes gibi masa başı iş yapsam giderim ama ben acil tıp teknikeriyim benim işim ambulansta 24 saat araç üstündeyim. Ya hasta taşıyacağız, yeri gelecek değişik güç isteyen müdahaleler yapacağım, hepsini geçtim hastanın yanına çıkardığımız çanta 15 kilo monitör oksijen tüpü saymıyorum bile. Arkadaşlar hastayı bir şekilde taşısa ben geri kalan malzemeyi taşımak zorundayım bana hala çalışsan mı diyorlar. Ben meraklı değilim ki evde oturmaya. Birde kaçıncı gebeliğim artık kaybetmek istemiyorum. Çok stresli bir durum maalesef. Ben bugün akşama kadar ayakta hastanede zor geçirdim 24 saat ne yaparım bilmiyorumAman canım dikkat et, baktın yoruldun yer iste birilerinden, sonuçta sen ikiz annesisin. Doktorlara bakma sen, ben hem devlette hem özelde gidiyordum kontrole, banada dediler ikiz olucak okadar, ağrım olsa ikiz ondan dediler. Vücudum reaksiyon veriyorsa sen dikkate al bol bol dinlen. Bebekler büyüyor rahime baskı artıyor.
Peki düşük riski yaZan bir rapor düzenlensede sana merkeze alamıyorlarmı seni? En azından koordinasyon vs yaparsın ambulansa binmezsinCanım işte anlatamıyorum ki. Perşembe raporum bitiyor herkes gibi masa başı iş yapsam giderim ama ben acil tıp teknikeriyim benim işim ambulansta 24 saat araç üstündeyim. Ya hasta taşıyacağız, yeri gelecek değişik güç isteyen müdahaleler yapacağım, hepsini geçtim hastanın yanına çıkardığımız çanta 15 kilo monitör oksijen tüpü saymıyorum bile. Arkadaşlar hastayı bir şekilde taşısa ben geri kalan malzemeyi taşımak zorundayım bana hala çalışsan mı diyorlar. Ben meraklı değilim ki evde oturmaya. Birde kaçıncı gebeliğim artık kaybetmek istemiyorum. Çok stresli bir durum maalesef. Ben bugün akşama kadar ayakta hastanede zor geçirdim 24 saat ne yaparım bilmiyorum
Canım bıgün artık onu dedim 24 haftaya kadar nöbet tutmak zorundayım bari nöbet tutamaz raporu yazın mesaiye geçeyim falan dedim öyle deyince bir ay daha rapor yazalım da bakarız dedi sağolsun. O kadar emek verdim gecemi gündüzüme kattım hem çalıştım hem okudum işimi bırakamam. Bir yandan da 4. Tüp bebek denemem yani düşük kürtajlar dış gebelikler alt üst oldum. Geçen yıl gebeliğimde inat ettim çalıştım kanamam oldu üç gün rapor aldım devam ettim. En son nöbetimde 20 vaka yaptım ertesi gün kanamayla gittim kaybettim bebeğimi sonrasında. Şimdi herkes inat ettim çalıştın diyor ağzını açınca çok karışığım anlayacağın kafanı şişirdim kusura bakmaPeki düşük riski yaZan bir rapor düzenlensede sana merkeze alamıyorlarmı seni? En azından koordinasyon vs yaparsın ambulansa binmezsin
ona çok sevindim canm kafam çok kurcalanıyorduYok canım aşılama raporu be tüp bebek raporu ayrı. Hakkın yanmıyor aşılama yaptırdığın için
Tesekkur ederim canimKat kat artsın inşallah değerin sağlıkla ilerlesin
Canım azaldı ama ayakta fazla kalınca ağrım çok oluyor pek kale almıyor drum ama bakalım. Bugün endokrin randevum vardı akşama kadar hastanede ayakta kalınca çok ağrım oldu
Evet canım 3 denemenin bir kısmını devlet karşılıyor
Rapor çıkarmak için aşılama yaptırdığın hastaneden şu tarihlerde aşılama yapılmıştır diye yazı almalısın canım aklında bulunsun. Diğer evraklar için yaptıracağın merkez seni bilgilendirirona çok sevindim canm kafam çok kurcalanıyordu
Canım seni çok iyi anlıyorum. Bende hemşireyim ve tedaviyi kimseye söylemedim. Testte pozitif görünce doktoruma söyledim hemen nöbet tutamaz raporu aldım. Bu seferde servisteki bazı arkadaşlar sanki onların hakkını yemişim gibi tavır aldı. Kimseye derdini anlatamıyorsun. O kadar emek veriyoruz riske atmak istemiyor insan. Olacaksa yine olacak ama biz elimizden geleni yapalım en azındanCanım bıgün artık onu dedim 24 haftaya kadar nöbet tutmak zorundayım bari nöbet tutamaz raporu yazın mesaiye geçeyim falan dedim öyle deyince bir ay daha rapor yazalım da bakarız dedi sağolsun. O kadar emek verdim gecemi gündüzüme kattım hem çalıştım hem okudum işimi bırakamam. Bir yandan da 4. Tüp bebek denemem yani düşük kürtajlar dış gebelikler alt üst oldum. Geçen yıl gebeliğimde inat ettim çalıştım kanamam oldu üç gün rapor aldım devam ettim. En son nöbetimde 20 vaka yaptım ertesi gün kanamayla gittim kaybettim bebeğimi sonrasında. Şimdi herkes inat ettim çalıştın diyor ağzını açınca çok karışığım anlayacağın kafanı şişirdim kusura bakma
Allah kolaylık versin canım arkadaşlarının sana destek olması gerekirken. Benim arkadaşlardan yana neyseki sorun yok canım onlar olmazsa ücretsiz al biz destek oluruz diyor ama nereye kadar. Kurum da sorun etmiyor senin durumun başka rapor al deyip geçiyorlar ama işte dra anlatamıyorum. İnanki evde oturmaktan sıkıldım 17 yıllık meslek hayatım var işten kaçmıyorum hatta işimi çok özledim ama İnan ki cesaretim yok. Allah korusun bir şey olsa çok vicdan azabı çekerim nasıl geldik bu günlereCanım seni çok iyi anlıyorum. Bende hemşireyim ve tedaviyi kimseye söylemedim. Testte pozitif görünce doktoruma söyledim hemen nöbet tutamaz raporu aldım. Bu seferde servisteki bazı arkadaşlar sanki onların hakkını yemişim gibi tavır aldı. Kimseye derdini anlatamıyorsun. O kadar emek veriyoruz riske atmak istemiyor insan. Olacaksa yine olacak ama biz elimizden geleni yapalım en azından
o yazıyı almadan tüp bebeğe başlamıyorlar mı canım?Rapor çıkarmak için aşılama yaptırdığın hastaneden şu tarihlerde aşılama yapılmıştır diye yazı almalısın canım aklında bulunsun. Diğer evraklar için yaptıracağın merkez seni bilgilendirir
Canım o yazı rapor için gerekli. Tabii ki tedaviye başlarsıno yazıyı almadan tüp bebeğe başlamıyorlar mı canım?
hastaneden gidip mi alıyorsun doktor mu veriyor o yazıyı canım nereden tam olarak alıyoruz benim yarım aşılamam vardı öncesinde rapor çıkmıştı ona da ama işlem gerçekleşmedi iğneleri vurulmuştum yoksa onu da aşılama olarak sayarlar sanırımCanım o yazı rapor için gerekli. Tabii ki tedaviye başlarsın