2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar merhaba. Tüm tebrikler için ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir kaç minik tavsiyem olacak size. Kan ilacinizi mutlaka için. Aksatmayin. Benim doğum suni sanciyla oldu. 17 saat açtım. Sütüm pompayla zor çıkıyor. Kaşıkla ağzına veriyorum. Çok şükür sağlıklı. Hastane çantasına bol zibin koyun. Fırsat buldukça yazacağım.

Normal doğum sonrası hormonların etkisiyle süt 1-2 güne geliyor canım. Az maz deme sık sık emzir emzirdikçe artacak sütün. Benim ilk gün patlıcank sanmıştım okadar ödem olduki bana lahana yaprağı sardırmıştı ebe. Bol şanslar sana

ben mahallemdeki hastaneye gitmeyi düşünüyorum
o kadar tırsıyorum doğum evresinden ve doğumdan
Doğumu kafana takma hamileliğinin tadını çıkar canım. Herşey bir anda olucak bitecek Allah yardim edecek. Doktorları dinleyip dediklerini uygularsan daha kolay olur. Özel soruların olursa yazarsin rahatlatırim seni

Doğumla ilgili detaylari cok merak ediyorum cunku beni hafiften bı korku salmadi degil canım epidural normal doğumu dusunmeye basladm bile epizyotomi oldumu ben en çok onu istemiyorum sen neden 17 saat aç kaldin ? Bide bebeğine masalah kuzum sağlıklıya cok şukur en önemlisi o

Arkdaslar Allah hepimize saglikli hamilelikler ve saglikli dogumlar nasip etsin. benim bugun transferimin 10uncu gunu. Dun pembe leke cok fazla gelince 12inci gunu bekleyemedim.Bugun test yaptirdim. 366 cikti sonuc. 6bucuk yildir deniyoruz.Bu besinci deneme.bundan bir onceki kimyasal oldu.12inci gun tekrar kan verecegim.Insallah katlanir.o kadar korkuyorum ki yillarca negatifi gormekten o kadar yorulmusum ki.Bu sonuca inanamiyorum bile.Carsamba saglikli katlanir insallah.Dua eder misiniz bana da?

Allahim nasil umut oldun bana var ya nasil mutlu ettin beni. Insaallaahh senin dedigin gibi olur bnm durumum insaallahh iyi ki yazdin sağol rabbim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.

Allahim nasil umut oldun bana var ya nasil mutlu ettin beni. Insaallaahh senin dedigin gibi olur bnm durumum insaallahh iyi ki yazdin sağol rabbim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.
Kanaman falan yoksa ve artış olursa inşallah güzel haberi duyarsn sende canım bol bol dua et kendine dikkat et bana doktorum zaten demisti embriyo kalitesi cok cok iyi degil 3. Gün embriyosu zaten 5. Gun tutunmaya başlıyor benkmki dahada gec baslamis değerim geç yukeldi o yüzden uzulme sakın ilaçlarını iç seni mutlu edecek seyler yap herseyinde hayirlsi olsun canm dularm seninle

canım benim inşallah
ederim tabiki inşallah değerin katlanır sağlıklı bir gebeliğin olur
C A N O çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifasını versin

benimde bugün kontrolüm vardı bi sıkıntımız yok çok şükür cinsiyetimizde belli oldu kızım olacak inşAllah
tebrik ederim

Araştırıyorum canım.

Çok şükür başlangıcıymış canım. Geçmiş olsun
Saolasın
C A N O çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifasını versin

benimde bugün kontrolüm vardı bi sıkıntımız yok çok şükür cinsiyetimizde belli oldu kızım olacak inşAllah
Sagol canım Allah razı olsun.

Seninde gözün aydın, prenses saglıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…