2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar doğum yaptım. Meriç Ege dünyaya geldi. Herşey biranda gelişti.Haber veremedim. Dünyalar tatlisi oğlum oldu.
Canım gözünaydın maşallah sağlıkla büyüt evladını
arkadaşlar tüp bebekten önce birkaç kez aşılama yaptırıp ona da ilaçlarda rapor çıkartıp sonra tüp bebekte de rapor çıkartabiliyor mu onunla onun rapor çıkarma hakları başka başka mı
Canım aşılamadan sonra tüp bebek için rapor çıkarabilirsin. Ben iki aşılama sonrası çıkardım

Cok korkmstm icim biraz rahatladi baski buyudkleri icn olrms birde gecn hfta ilac kullandm hastalktn onlar etkilerms. Sagol canimm❤ hastalanmaman lazim diyo dr da acik ofiste calisiyorm dikat ediyorm fazlasyla ama olnca oluyo napaym:)
canım benim ben de çalışanım benim ofisim kalabalık değil ama ne zaman eğitime gitsem kalabalığın içine girsem hastalanırdım. ortam kalabalıksa hele de öksüren tıksıran varsa bence de maske tak ayıbı yok bunun.
maske takamam müşteri vs görür diyorsan boğazında şal olsun hep böyle oynar gibi yaparak yukarı çek arada ağzını burnunu kapatırsın. ben tetkike gittiğimde yaparım hep bunu çaktırmadan
kabızlık etkisi oluyor gerçekten beni progesteron iğneleri de yapmıştı tam geçti derken yine başladık erik suyu içiyorum
benim değerlerime düşük demedi ama içiriyor folik asidi de hala kesmedi bi beğenmedi halimi heralde

Kızlar doğum yaptım. Meriç Ege dünyaya geldi. Herşey biranda gelişti.Haber veremedim. Dünyalar tatlisi oğlum oldu.
gözün aydın canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
fırsat bulduğunda yaz bize habersiz bırakma merak ederiz

biz merak edip erken davranıyoruz ama kan testini özellikle 11.12.günde istememenin bi anlamı olmalı
değişebilir ki bekletiyorlar o güne kadar
bence doktorunu dinle ilaçlarına devam et olumlu düşün zor olacak ama endişelenmeden bekle
Günaydın güzel anne adayları

Bu ara fazla siteye giremiyorum. Kayınpederime mide kanseri teşhisi kondu. Yanımızdalar, lütfen dua edin. Hamilelerin duası makbul olurmuş
Allah yardımcısı olsun acil şifalar canım

Sagol canım, Allah razı olsun

Slm canım bak benim kanda değerim 12. Gun 65 çıkmıştı 8. Gün yapsaydım benimde 3 4 falan cikardi sendeki gibi bu yüzden zamanından önce yapma taraftarı değilim üzülmemek adına vakti gelince mecbur yaptiriyosn zaten idrar testini de yapmadım şöyle kan kirmizi ikinci çizgiyi girmedkten sonra dedim çok gordm belli belirsz cizgi ben kanda 5 gün sonrada sırf hatıra olsun diye yaptm bekle canm sabırla benimki gibi son anda tutunmuştur belki bebegin kotu düşünme bana devlet hastanesnde 65 ama hamilesnz diyemeyz dedilerdi sen doktorunu dinle

Bu devlette gecerli sanirm bana 2 transfer yaptilar 28 yasndaym :)
Cnm 32 yasindayim bana tek transfer yapti doktorum.ozelde yaptirdim.hic iki tane transfer edelim de demedim.doktoruma guvrnfim ona biraktim bende 35 altina ilk deneme ise tek transfer diye biliyorum.ama onceden denenmis olmamissa iki transfer oluyor diyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…