Masallah cnmmKızlar bugün test günümdü. 12.gün değerim 965 geldi çok şükür
Şöyle bir yoruma ihtiyacım vardı canım saolYok gozunu korkutmasin kimse sanci konusunda. bisey yok sanci da sadece bagirma nefesinle karsila hayirlisiyla yolu bulur o zaten
Evet canım o videolar izledim canım.Canım sen video kanallarından gebe eğitim hemşirelerinin doulamıydı adı tam bilmiyorum doğum koçlarının nefes egzersizlerine bak. Ikınmak çok önemli. Dişlerinin arasından hava vererek ıkınıyorsun yoksa kafa içi basınç artıp beyin kanaması olabiliyormuş. Nefes alacağının yerleri söylüyorlar Sadece kramp geldiğinde ıkınmak gerekiyormuş vs
Oda güzel aslında dimi öncü olmakBizde senden cesaret alacağız artık canım sağlıkla gelsin miniğin
Canım benimde transferin geç oldu fark etmiyor dedi drum son adete göre hesaplıyor. Blast transferi benimki de
❤Kızlar bugün test günümdü. 12.gün değerim 965 geldi çok şükür
O merhemi doktoruna sordum mu canım.Güzel bir gün herkese
Kızlar dudağımın dış kenarında kocccaman bir uçuk çıktı. 2 gündür teramiciyn ve aklovir kullanıyorum. Kurutmadı. Daha hızlı kurutacak bildiğiniz bir yöntem, merhem var mı?
Hayırlı olsun maşallahKızlar bugün test günümdü. 12.gün değerim 965 geldi çok şükür
Tabii canım. Canım İnstagram varsa doulanesra hesabını takip et olumlu Doğum hikayeleri ve güzel bilgiler paylaşıyorOda güzel aslında dimi öncü olmak
Sagol canım
Ona göre davranmak lazımSagol canımçok zor meslek gelin olmak benimde 2 tane olacak Allah kısmet ederse
Maşallah canım, çok güzel ilerliyor :)Kızlar bugün test günümdü. 12.gün değerim 965 geldi çok şükür
Ben kaynanalık yapmam galibaOna göre davranmak lazımbizim gelinlerden bizden dert yanmasın
Aynı evde misafirde olsa kalmak zor ya. Uzaktan hepsini seviyoruzBen kaynanalık yapmam galibaişimiz zor