2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Canlarım baştan sona okudum sayfaları.. hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza. Benim ikinci tüp denemem de tuttu çok şükür. Haftaya Perşembe ilk görüşme olucak bakalım benim miniğim ne durumda çok merak ediyorum. Kötü bişey duymaktanda korkuyorum hayırlısıyla öğrenseydik iyi mi içim rahatlayacak

Canlarım baştan sona okudum sayfaları.. hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım yavrularımıza. Benim ikinci tüp denemem de tuttu çok şükür. Haftaya Perşembe ilk görüşme olucak bakalım benim miniğim ne durumda çok merak ediyorum. Kötü bişey duymaktanda korkuyorum hayırlısıyla öğrenseydik iyi mi içim rahatlayacak
Hayırlı olsun canım, hoş geldin. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ❤️:)

arkadasld mrb birsy soracam bugun pregeston tahlili yaptm 44.95 cikti kalp atisi icin cuma gunu gdcm ins, kanamam vardi gecen dr dusuk tehlikesi olblr ddi kanamam kesildi sukur sizce bu deger nasil bilgisi oln var mi

Merhaba kizlarrr iyi aksamlarrrr... ben bebisleri hissediyorum galiba sagli sollu ara ara biseyler oluyo
Bende sanki geçen haftadan beri böyle 2-3 atım hissediyorum sonra kesiyor istirahat halinde ve yemeklerden sonra. Yalnız göbek deliğinin sağı solu ve çok az altı okadar yukarda hissedilir mi bilmiyorum. Çok güEl birşey yaa, ilk 3 ay bulantım varken ohh şükür diyordum atımlarını hissettiğimde de ohh şükür yavrum bizimle diyorum. Allah isteyen herkese yaşatsın

arkadasld mrb birsy soracam bugun pregeston tahlili yaptm 44.95 cikti kalp atisi icin cuma gunu gdcm ins, kanamam vardi gecen dr dusuk tehlikesi olblr ddi kanamam kesildi sukur sizce bu deger nasil bilgisi oln var mi
Ben hiç progesteron tahlili olmadım maalesef

Kızlar bugün 9 gün oldu hala genetik sonucum nifty çıkmadı ölücem meraktan

gve gve canim sen kapiyi açacaksın bize sonra birer birer bizlere sira gelecek
Çikolata ve muz çok etkili oluyor. Geçende ultrason öncesi yedim, yüzünü gözünü her yerini gösterdi :KK45:
Kizlar siz hissediyorsunuz ben niye bisey hissetmiyorm ay gecende bı seğirme gibi hissettm bitek oda anlamadm neydi:KK48: ultrasonda gayet hareketli her yerini gösteriyor tam net hissedebilecgm zamanlar gelseydi bı :110:

Maşallah :nazar: kalp atışini duymayi ve saglikla dunyaya getirmeyide nasip etsn allah

gve gve canim sen kapiyi açacaksın bize sonra birer birer bizlere sira gelecek

Kizlar siz hissediyorsunuz ben niye bisey hissetmiyorm ay gecende bı seğirme gibi hissettm bitek oda anlamadm neydi:KK48: ultrasonda gayet hareketli her yerini gösteriyor tam net hissedebilecgm zamanlar gelseydi bı :110:
Kaç kilosun canım, hareket halindeyken bende hissetmiyorum. Oturup uzandıgım zaman hissediyorum. Zaten o kendini belli ediyor :)
Seyirme gibi başlıyor, sonra kemikleri geliştikçe daha fazla hissediyorsun.

Kızlar benim ilk ultrasonra 14 mm yazıyo ama hafta olarak 4 hafta 3 gün..normalde altı haftaliğim niye böyle bi fark var sizin ultrason görüntüleriniz nasıldı ilk zamanlarda?

Kaç kilosun canım, hareket halindeyken bende hissetmiyorum. Oturup uzandıgım zaman hissediyorum. Zaten o kendini belli ediyor :)
Seyirme gibi başlıyor, sonra kemikleri geliştikçe daha fazla hissediyorsun.
Şuan 60 61 gidip geliyorum garip bı şekilde bende gece yatarken hissetmistm ilk segirmeyi bidaha da hissetmedm ay bazen diyorum ki acaba hareket ediyomu ilk olduğu icin sanrm belkide oluyor ben hissedemiyrom:KK48::KK48:

X