2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Idrar testi yapma nda bir sakınca yok. Inşallah olumlu olur hakında

Sagol canim baktimda cogu pantalon ustu seyler. Ben dizime kadar insin istiyorum tesetturlu kiyafet bulmak zor oluyo. Elimde eski kumas vardi aldim kestim diktim valla onu giydim bugun.

Günaydın kızlar. Benimde kontrol perşembe günü son kontrol olabilir
Ayyy masallah 38 olmussunuz bence de sona dogru geldiniz. Hayirlisiyla pirtlat esim hep dalga geciyo dogumla.. ahh keske cekebilse. ne var iki nefes al ikin pirtlat diyo bu kadar basitmissss.

Günaydın kızlar. Benimde kontrol perşembe günü son kontrol olabilir
valla biz de senle bir heyecanlıyız

Kizlar bu gun minigimin kesesini gordum cok sukurr
gozunaydinnn

Sagol canim baktimda cogu pantalon ustu seyler. Ben dizime kadar insin istiyorum tesetturlu kiyafet bulmak zor oluyo. Elimde eski kumas vardi aldim kestim diktim valla onu giydim bugun.
maşallah becerikli hatun

Arkadaşlar benim transferim 1 Ocak’ta oldu. 10 Ocak’ta pozitifi gördük çok şükür
Şimdi son adetim de 10 Aralık
Nasıl hesaplanıyor?
Bir de belirti vs pek yok bana yakın tarihte olan var mı neler hissediyorsunuz ?
Arada adet olacak gibi kısa kasık sancıları oluyor sadece

Merhaba arkadaşlar Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin benim de geçen haftaki vajinal ultrasonda 6.92 mm lik kese ve yolc sac kesesi gözüktü Perşembe günüydü ben bir sürü antibiyotik ve ağrı kesici kullanmıştım gebe kalmam çok zor olduğu için önemsemedim şimdi çok korkuyorum bişey olmuşmudur diye sizin kese ve kalp atışları ne zaman gözüktü dua edin bebeğime biley olmamıştır inşaallah

Cikabilir canim ama sayi dusukse idrar tstine yansimayabilir gec olusabilir vs. Kanla kesnlestrmeni istiyrceklerdir hem sende belrsizlikten kurtulms olursn. Allah nasip etsin inss tedavin olumlu sonuclansin canim

Ben de 31 aralik’ta transfer oldum. 10 ocak’ta pozitif gordum. Bugun degerim cok iyi cikti. Doktorum 10 gun sonraya randevu verdi. Haftasonu ikinci kan testinde korkutmuslarsi beni, megerse sonuc hayali cikmis. Hc’m dusmus gorunuyordu. Ama bugunku testte cok sukur cok iyi yukseldigini soylediler.

Ben de ara ara adet olacak gibi hissediyorum sadece. Benim son adet 14 aralik’ti. 4+5’teymisim. Telefon uygulamalari indirdim. Onlarin hesabina gore boyle yani.

Sen de ilaclara devam ediyor musun? Benim en cok merak ettigim bu ilac ve igneye ne kadar devam edecegim. Doktoruma ilk soracagim sey bu.

Ay kiyamam o da cok heyecanlidir smdi senin gibi canim❤ hehe benzer baslamisiz lazim olacak seyler:) tekmeler nasi bi duygu bnde onu merak ediyorm masallah canim

Hayirli olsn canim. Nasibinde varsa Allah koruyacaktir inss. 5. Haftada kese gorduk 6. Haftada kalbi duyduk canim. 7 de kesn duyulur diyolar genelde.

Intrnette hesaplama araclari var canim benim 5. Gun embriyosuna gore tam cikiyor gunum ultrssnla saglamasini yaparsn zatn 1 haftaya baslar yogn belrtilern canim. O agri sancilar oluyo ya yakn zmaana kadr benim hep oldu rahim buyudkce bunlar olurms normal

Canım benimde son Adet tarihim 10 Aralık. Transfer tarihim 3 Ocak. Bende çok şükür 10.gün baktırdıgım değerde pozitif gördüm. Asıl test günüm yarın. Bende de Arada çok hafif adet agrısı ve bel agrısı oluyor. Oda belirti sayılmaz bile. Göğüs agrısı var ama estrofem kullanmaya başladıktan sonra yavaştan başlamıştı acımaya. Oda belirti sayılmaz yani. Bende birşey hissetmiyorum. Hergün kan baktırasım geliyor acaba devam ediyor mu diye. Yarın da inşallah güzel sonuç alırım bakalım

Kızlar merhaba. Benim de Transferime az kaldı. Bugün doktor transfer sonrası kullanacagım ilaçları yazdı. Proluton diye bir iğne var. Bursada bir sürü eczaneye sordum bulamadım. Var mı aranızda bursadan birileri? Yada cevre illerde hangi eczanede oldugunu söyleyecek birileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…