- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
Idrar testi yapma nda bir sakınca yok. Inşallah olumlu olur hakındaKızlar selam bişey sorucam ..2 .tüpbebeğim için perşembe kan testi günüm bu yarın veya sonraki gün idrar testi yapsam gebelik varsa çıkar dimi...
İdrar testi negatif ise kan vermeye gitmicem ..
Öyle kan verip beklemek beni çok yıpratiyor....
Bekleyip bekleyip kandan negatif görmek
Sagol canim baktimda cogu pantalon ustu seyler. Ben dizime kadar insin istiyorum tesetturlu kiyafet bulmak zor oluyo. Elimde eski kumas vardi aldim kestim diktim valla onu giydim bugun.günaydın kızlariyi haftalar
bu cts kontrolüm var iple çekiyorum meraktan ölüyorum ne alemde 21'inden beri görmedim
aynen yarın bigün beli lastikli de belki rahatsız edecek ama iş-haftalık çamaşır programı almak zorunda kaldım 4-5 pantolon oyle
bu arada görümcem lcw'den bana çok güzel halime elbisesi almış kaz ayağı desenli kumaştan
mağazada yoksa webden bak istersen
Ayyy masallah 38 olmussunuz bence de sona dogru geldiniz. Hayirlisiyla pirtlatGünaydın kızlar. Benimde kontrol perşembe günü son kontrol olabilir
Gozun aydin olsun boyle saglikla ilerlesin bebegin canim cok sevindim en cok hak edenlerdensinKizlar bu gun minigimin kesesini gordum cok sukurr
valla biz de senle bir heyecanlıyızGünaydın kızlar. Benimde kontrol perşembe günü son kontrol olabilir
gozunaydinnnKizlar bu gun minigimin kesesini gordum cok sukurr
maşallah becerikli hatunSagol canim baktimda cogu pantalon ustu seyler. Ben dizime kadar insin istiyorum tesetturlu kiyafet bulmak zor oluyo. Elimde eski kumas vardi aldim kestim diktim valla onu giydim bugun.
Anladım canım. Genelde 2 hafta sonraya gün veriyorlar zaten sanırımİki kere kan verdim canım sonra 30una gün verdi, bana çok geldi ama hem kese hem kalp atışları hep birlikte görünür diye mi öyle istediler anlayamadım
Cikabilir canim ama sayi dusukse idrar tstine yansimayabilir gec olusabilir vs. Kanla kesnlestrmeni istiyrceklerdir hem sende belrsizlikten kurtulms olursn. Allah nasip etsin inss tedavin olumlu sonuclansin canimKızlar selam bişey sorucam ..2 .tüpbebeğim için perşembe kan testi günüm bu yarın veya sonraki gün idrar testi yapsam gebelik varsa çıkar dimi...
İdrar testi negatif ise kan vermeye gitmicem ..
Öyle kan verip beklemek beni çok yıpratiyor....
Bekleyip bekleyip kandan negatif görmek
Ben de 31 aralik’ta transfer oldum. 10 ocak’ta pozitif gordum. Bugun degerim cok iyi cikti. Doktorum 10 gun sonraya randevu verdi. Haftasonu ikinci kan testinde korkutmuslarsi beni, megerse sonuc hayali cikmis. Hc’m dusmus gorunuyordu. Ama bugunku testte cok sukur cok iyi yukseldigini soylediler.Arkadaşlar benim transferim 1 Ocak’ta oldu. 10 Ocak’ta pozitifi gördük çok şükür
Şimdi son adetim de 10 Aralık
Nasıl hesaplanıyor?
Bir de belirti vs pek yok bana yakın tarihte olan var mı neler hissediyorsunuz ?
Arada adet olacak gibi kısa kasık sancıları oluyor sadece
Ay kiyamam o da cok heyecanlidir smdi senin gibi canim❤ hehe benzer baslamisiz lazim olacak seyler:) tekmeler nasi bi duygu bnde onu merak ediyorm masallah canimEvet canım annem her gün arayıp ağrın basladi mi diye soruyortuttura bilecek gibi . Ben ararım diyorum yok yine olmuyor sabah kapıya gelmiş ağrın basladi mi diye bende ilk alışverişe ağız mendilinden başlamıştım. Şapka almıştım. Evde çıkarıp çıkarıp onları opuyordum. Gerçekten şahane bir duygu. Ben o kadar tekme yememe rağmen hala karnımda bir can taşıdığıma inanamıyorum.
Hayirli olsn canim. Nasibinde varsa Allah koruyacaktir inss. 5. Haftada kese gorduk 6. Haftada kalbi duyduk canim. 7 de kesn duyulur diyolar genelde.Merhaba arkadaşlar Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin benim de geçen haftaki vajinal ultrasonda 6.92 mm lik kese ve yolc sac kesesi gözüktü Perşembe günüydü ben bir sürü antibiyotik ve ağrı kesici kullanmıştım gebe kalmam çok zor olduğu için önemsemedim şimdi çok korkuyorum bişey olmuşmudur diye sizin kese ve kalp atışları ne zaman gözüktü dua edin bebeğime biley olmamıştır inşaallah
Intrnette hesaplama araclari var canimArkadaşlar benim transferim 1 Ocak’ta oldu. 10 Ocak’ta pozitifi gördük çok şükür
Nasıl hesaplanıyor?
Bir de belirti vs pek yok bana yakın tarihte olan var mı neler hissediyorsunuz ?
Amin inşaallah CanımHayirli olsn canim. Nasibinde varsa Allah koruyacaktir inss. 5. Haftada kese gorduk 6. Haftada kalbi duyduk canim. 7 de kesn duyulur diyolar genelde.
Canım benimde son Adet tarihim 10 Aralık. Transfer tarihim 3 Ocak. Bende çok şükür 10.gün baktırdıgım değerde pozitif gördüm. Asıl test günüm yarın. Bende de Arada çok hafif adet agrısı ve bel agrısı oluyor. Oda belirti sayılmaz bile. Göğüs agrısı var ama estrofem kullanmaya başladıktan sonra yavaştan başlamıştı acımaya. Oda belirti sayılmaz yani. Bende birşey hissetmiyorum. Hergün kan baktırasım geliyor acaba devam ediyor mu diye. Yarın da inşallah güzel sonuç alırım bakalımArkadaşlar benim transferim 1 Ocak’ta oldu. 10 Ocak’ta pozitifi gördük çok şükür
Nasıl hesaplanıyor?
Gözün aydın hilalKizlar bu gun minigimin kesesini gordum cok sukurr
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım hafta. İnternette pek çok sayfa var bir bak istersen