muhteşem bir duygu.Ay kiyamam o da cok heyecanlidir smdi senin gibi canim❤ hehe benzer baslamisiz lazim olacak seyler:) tekmeler nasi bi duygu bnde onu merak ediyorm masallah canim
Masaya çıkana kadar ki sancılara katlanmakmis meseleAyyy masallah 38 olmussunuz bence de sona dogru geldiniz. Hayirlisiyla pirtlatesim hep dalga geciyo dogumla.. ahh keske cekebilse. ne var iki nefes al ikin pirtlat diyo bu kadar basitmissss.
Benden önce biri olaydı iyiydivalla biz de senle bir heyecanlıyız
gozunaydinnn
maşallah becerikli hatun
Son adet tarihine göre daha büyük çıkıyor benim. Blast transferi seçince daha küçük çıkıyo. Transferim biraz geç oldu gibi ondan mı acaba bilemedimSon adet tarihine göre hesaplanıyor canım hafta. İnternette pek çok sayfa var bir bak istersen
Yok gozunu korkutmasin kimse sanci konusunda. bisey yok sanci da sadece bagirma nefesinle karsila hayirlisiyla yolu bulur o zatenMasaya çıkana kadar ki sancılara katlanmakmis mesele
Bizde senden cesaret alacağız artık canım sağlıkla gelsin miniğinBenden önce biri olaydı iyiydi
Canım benimde transferin geç oldu fark etmiyor dedi drum son adete göre hesaplıyor. Blast transferi benimki deSon adet tarihine göre daha büyük çıkıyor benim. Blast transferi seçince daha küçük çıkıyo. Transferim biraz geç oldu gibi ondan mı acaba bilemedim
Normal gebelik gibi hesaplanıyor o zaman canımBizde senden cesaret alacağız artık canım sağlıkla gelsin miniğin
Canım benimde transferin geç oldu fark etmiyor dedi drum son adete göre hesaplıyor. Blast transferi benimki de
Hayırla sağlıkla devam etsin kuzularımız inşallahBen de 31 aralik’ta transfer oldum. 10 ocak’ta pozitif gordum. Bugun degerim cok iyi cikti. Doktorum 10 gun sonraya randevu verdi. Haftasonu ikinci kan testinde korkutmuslarsi beni, megerse sonuc hayali cikmis. Hc’m dusmus gorunuyordu. Ama bugunku testte cok sukur cok iyi yukseldigini soylediler.
Ben de ara ara adet olacak gibi hissediyorum sadece. Benim son adet 14 aralik’ti. 4+5’teymisim. Telefon uygulamalari indirdim. Onlarin hesabina gore boyle yani.
Sen de ilaclara devam ediyor musun? Benim en cok merak ettigim bu ilac ve igneye ne kadar devam edecegim. Doktoruma ilk soracagim sey bu.
Ben de 15 gün daha habersiz kalacağımı düşününce biraz tedirgin oluyorum inşallah hayırlı haberler alırızCanım benimde son Adet tarihim 10 Aralık. Transfer tarihim 3 Ocak. Bende çok şükür 10.gün baktırdıgım değerde pozitif gördüm. Asıl test günüm yarın. Bende de Arada çok hafif adet agrısı ve bel agrısı oluyor. Oda belirti sayılmaz bile. Göğüs agrısı var ama estrofem kullanmaya başladıktan sonra yavaştan başlamıştı acımaya. Oda belirti sayılmaz yani. Bende birşey hissetmiyorum. Hergün kan baktırasım geliyor acaba devam ediyor mu diye. Yarın da inşallah güzel sonuç alırım bakalım
Gozun aydin canim masalla sirayla gelecek hepsi
Gozun aydin olsun boyle saglikla ilerlesin bebegin canim cok sevindim en cok hak edenlerdensin
valla biz de senle bir heyecanlıyız
gozunaydinnn
maşallah becerikli hatun
tesekkur ederim kuzularr yine bekleme surecine gectim yeni bir heyecanla. İnsallah kalp atisini da duyucamGözün aydın hilal
Amin inşallah canımBen de 15 gün daha habersiz kalacağımı düşününce biraz tedirgin oluyorum inşallah hayırlı haberler alırız
Canım sen video kanallarından gebe eğitim hemşirelerinin doulamıydı adı tam bilmiyorum doğum koçlarının nefes egzersizlerine bak. Ikınmak çok önemli. Dişlerinin arasından hava vererek ıkınıyorsun yoksa kafa içi basınç artıp beyin kanaması olabiliyormuş. Nefes alacağının yerleri söylüyorlar Sadece kramp geldiğinde ıkınmak gerekiyormuş vsMasaya çıkana kadar ki sancılara katlanmakmis mesele
Hatirlamiyorm ki canim bicok site var son adete gore hesaplaniyor. Bir de embriyoya gore hesap var. Adeti baz almstm ben sora embriyoya gore olan dogru cikti 3 gun vrdi arada sen muayenede anlarsn anca onu ultrssnda yaziyo dr da soler canim
Oda olabilir canim 5. Gunembriyoya gore hesaplaynca tutuyo benim hatta onda bile 1 gun fazla sanirm suan:) erken toplandi benim yumrtalarm transfer erken olmstu bkliyodum 3 4 gun buyk cikmasini tam hesapladgm gibi oldu. Kontrolde netlesir seninkide canim merk etmeSon adet tarihine göre daha büyük çıkıyor benim. Blast transferi seçince daha küçük çıkıyo. Transferim biraz geç oldu gibi ondan mı acaba bilemedim
Evet canım normal gebelik gibi hesaplanıyorNormal gebelik gibi hesaplanıyor o zaman canım
Bunu bnde duymstm arkadslardn canim yoksa cok yorucu oluyoms. Onemli bi konu gercektn dedign gibi oncesnde hepimizn okuyp izlemesi lazimCanım sen video kanallarından gebe eğitim hemşirelerinin doulamıydı adı tam bilmiyorum doğum koçlarının nefes egzersizlerine bak. Ikınmak çok önemli. Dişlerinin arasından hava vererek ıkınıyorsun yoksa kafa içi basınç artıp beyin kanaması olabiliyormuş. Nefes alacağının yerleri söylüyorlar Sadece kramp geldiğinde ıkınmak gerekiyormuş vs
Zor bulunan bi iğne degil ben bursada diilimKızlar merhaba. Benim de Transferime az kaldı. Bugün doktor transfer sonrası kullanacagım ilaçları yazdı. Proluton diye bir iğne var. Bursada bir sürü eczaneye sordum bulamadım. Var mı aranızda bursadan birileri? Yada cevre illerde hangi eczanede oldugunu söyleyecek birileri?
Tamam canım sağolHatirlamiyorm ki canim bicok site var son adete gore hesaplaniyor. Bir de embriyoya gore hesap var. Adeti baz almstm ben sora embriyoya gore olan dogru cikti 3 gun vrdi arada sen muayenede anlarsn anca onu ultrssnda yaziyo dr da soler canimteldeki uygulamani ultrasonda ogrendktn sora ona gore guncellersn ben ole yapmstm