2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benden önce biri olaydı iyiydi
Bizde senden cesaret alacağız artık canım sağlıkla gelsin miniğin
Son adet tarihine göre daha büyük çıkıyor benim. Blast transferi seçince daha küçük çıkıyo. Transferim biraz geç oldu gibi ondan mı acaba bilemedim
Canım benimde transferin geç oldu fark etmiyor dedi drum son adete göre hesaplıyor. Blast transferi benimki de

Hayırla sağlıkla devam etsin kuzularımız inşallah Ben crinone jel kullanıyorum 12. Haftaya kadar ona devam dedi doktor
Heralde erken olduğu için fazla belirtimiz yok :)

Ben de 15 gün daha habersiz kalacağımı düşününce biraz tedirgin oluyorum inşallah hayırlı haberler alırız

Gozun aydin canim masalla sirayla gelecek hepsi

Gozun aydin olsun boyle saglikla ilerlesin bebegin canim cok sevindim en cok hak edenlerdensin

valla biz de senle bir heyecanlıyız

gozunaydinnn

maşallah becerikli hatun

Gözün aydın hilal
tesekkur ederim kuzularr yine bekleme surecine gectim yeni bir heyecanla. İnsallah kalp atisini da duyucam

Masaya çıkana kadar ki sancılara katlanmakmis mesele
Canım sen video kanallarından gebe eğitim hemşirelerinin doulamıydı adı tam bilmiyorum doğum koçlarının nefes egzersizlerine bak. Ikınmak çok önemli. Dişlerinin arasından hava vererek ıkınıyorsun yoksa kafa içi basınç artıp beyin kanaması olabiliyormuş. Nefes alacağının yerleri söylüyorlar Sadece kramp geldiğinde ıkınmak gerekiyormuş vs

Son adet tarihine göre daha büyük çıkıyor benim. Blast transferi seçince daha küçük çıkıyo. Transferim biraz geç oldu gibi ondan mı acaba bilemedim
Oda olabilir canim 5. Gunembriyoya gore hesaplaynca tutuyo benim hatta onda bile 1 gun fazla sanirm suan:) erken toplandi benim yumrtalarm transfer erken olmstu bkliyodum 3 4 gun buyk cikmasini tam hesapladgm gibi oldu. Kontrolde netlesir seninkide canim merk etme

Bunu bnde duymstm arkadslardn canim yoksa cok yorucu oluyoms. Onemli bi konu gercektn dedign gibi oncesnde hepimizn okuyp izlemesi lazim hepimizin kolay dogumlari olur inss. Normal dogum nasip olsa hepimize neguzel olur:)

Zor bulunan bi iğne degil ben bursada diilim
İlac bulmak için calısacaksınız universite hastanesi ve sehir hastaneleri civarındaki eczanelerden daha kokay bulursun son dk ilaçlara kalma pek

Tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…