Bebeği gorebildin mi canim daha çok küçük cunku ben kese ölçüsünü hatirlamiyorm hic kagitta ta yazmiyor bence bı doktoruna sor gidince neye göre boyle cikti diyeKızlar benim ilk ultrasonra 14 mm yazıyo ama hafta olarak 4 hafta 3 gün..normalde altı haftaliğim niye böyle bi fark var sizin ultrason görüntüleriniz nasıldı ilk zamanlarda?
Evet, ikinci gebelikte anneler daha erken hissedebiliyormuş. Zamanla sende hissedeceksin, merak etme. Aynı su dalgası gibi karnın hareket edecekŞuan 60 61 gidip geliyorum garip bı şekilde bende gece yatarken hissetmistm ilk segirmeyi bidaha da hissetmedm ay bazen diyorum ki acaba hareket ediyomu ilk olduğu icin sanrm belkide oluyor ben hissedemiyrom
Kaç kilosun canım, hareket halindeyken bende hissetmiyorum. Oturup uzandıgım zaman hissediyorum. Zaten o kendini belli ediyor :)
Seyirme gibi başlıyor, sonra kemikleri geliştikçe daha fazla hissediyorsun.
Kızlar bende hissediyorum bebekleri:) özellikle sabah kalktığımda ve öksürük hapşırma gibi durumlarda rahatsız oluyorlar galiba
2 haftaya hissedersiniz :)Ben daha hissetmedim hic
İnşallah canım dediğin gibi zamanla artık iyice hissederimEvet, ikinci gebelikte anneler daha erken hissedebiliyormuş. Zamanla sende hissedeceksin, merak etme. Aynı su dalgası gibi karnın hareket edecek
Kese görüldü sadece 10 gün sonraya kalp atışı için gün verdi..muayenede 6 haftalık dedi ama kagitta öyle yazmıyoBebeği gorebildin mi canim daha çok küçük cunku ben kese ölçüsünü hatirlamiyorm hic kagitta ta yazmiyor bence bı doktoruna sor gidince neye göre boyle cikti diye
İnşallah canım çok teşekkür ederim..bu dönemde herseyi dert eder oldum..çok şükür keseyi gördüm mutlu olmam gerekiyo ama ben oturdum yine kafayı takacak bi şey buldum
Ben 11 haftalıkken gittiğimde usg de 6+1 yazıyordu benden önceki hastanın sat tarihi kayıtlı kalmış meğerİnşallah canım çok teşekkür ederim..bu dönemde herseyi dert eder oldum..çok şükür keseyi gördüm mutlu olmam gerekiyo ama ben oturdum yine kafayı takacak bi şey buldumtavsiyene uymaya çalışacam:)
Normalİnşallah canım çok teşekkür ederim..bu dönemde herseyi dert eder oldum..çok şükür keseyi gördüm mutlu olmam gerekiyo ama ben oturdum yine kafayı takacak bi şey buldumtavsiyene uymaya çalışacam:)
Çok normal canım annelik=evham zaten ki bizlerde daha fazla oluyor 10 günün geçmesini bekle umutlu ve mutlu bir şekilde hayirli haberlerini duyarz inşaallahİnşallah canım çok teşekkür ederim..bu dönemde herseyi dert eder oldum..çok şükür keseyi gördüm mutlu olmam gerekiyo ama ben oturdum yine kafayı takacak bi şey buldumtavsiyene uymaya çalışacam:)
Hadi yaa ama iyi anlamışsiniz hemen yoksa nasıl korkardınizBen 11 haftalıkken gittiğimde usg de 6+1 yazıyordu benden önceki hastanın sat tarihi kayıtlı kalmış meğerbunu hiç kafana takma. Dr olumsuz bir şey olsa seni yavaştan hazırlar gerekeni söylerdi.
Aynen galiba bu sonuna kadar böyle gidecek rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah sağlıklaNormal
Çok normal canım annelik=evham zaten ki bizlerde daha fazla oluyor 10 günün geçmesini bekle umutlu ve mutlu bir şekilde hayirli haberlerini duyarz inşaallah
Doğurana kadar acabalar oluyor ister istemez ama aslında tadını çıkarmak lazım inşallah sağlıkla hayırla bu süreci geçiririzHadi yaa ama iyi anlamışsiniz hemen yoksa nasıl korkardınizevet doktorum bi şey demedi de çok şükür..teşekkür ederim
Suan saldim kendimi kaçış yok diyorum kendime olacak bir şekilde ...gve canim sen kapiyi açacaksın bize sonra birer birer bizlere sira gelecek
Kizlar siz hissediyorsunuz ben niye bisey hissetmiyorm ay gecende bı seğirme gibi hissettm bitek oda anlamadm neydiultrasonda gayet hareketli her yerini gösteriyor tam net hissedebilecgm zamanlar gelseydi bı
Masallah canim degerlerimz ayni sayilir saglikla sursun inss❤Kızlar bugün test günümdü. 12.gün değerim 965 geldi çok şükür
Krem nolcak deme herseyi dr bilgisnde kullan canimGüzel bir gün herkese
Kızlar dudağımın dış kenarında kocccaman bir uçuk çıktı. 2 gündür teramiciyn ve aklovir kullanıyorum. Kurutmadı. Daha hızlı kurutacak bildiğiniz bir yöntem, merhem var mı?
Hissediliyocanim ya 2 haftsdir bnde hissediyorm. Zayiflar da cabk hissederms. Aslinda surkli harekt ediyorlar her harekt degl ama belrginleri sanirm anliyorz ayak germeleri falan:))Merhaba kizlarrr iyi aksamlarrrr... ben bebisleri hissediyorum galiba sagli sollu ara ara biseyler oluyo