2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kızlar benim ilk ultrasonra 14 mm yazıyo ama hafta olarak 4 hafta 3 gün..normalde altı haftaliğim niye böyle bi fark var sizin ultrason görüntüleriniz nasıldı ilk zamanlarda?
Bebeği gorebildin mi canim daha çok küçük cunku ben kese ölçüsünü hatirlamiyorm hic kagitta ta yazmiyor bence bı doktoruna sor gidince neye göre boyle cikti diye

Şuan 60 61 gidip geliyorum garip bı şekilde bende gece yatarken hissetmistm ilk segirmeyi bidaha da hissetmedm ay bazen diyorum ki acaba hareket ediyomu ilk olduğu icin sanrm belkide oluyor ben hissedemiyrom
Evet, ikinci gebelikte anneler daha erken hissedebiliyormuş. Zamanla sende hissedeceksin, merak etme. Aynı su dalgası gibi karnın hareket edecek

Ben daha hissetmedim hic
Kaç kilosun canım, hareket halindeyken bende hissetmiyorum. Oturup uzandıgım zaman hissediyorum. Zaten o kendini belli ediyor :)
Seyirme gibi başlıyor, sonra kemikleri geliştikçe daha fazla hissediyorsun.

Kızlar bende hissediyorum bebekleri:) özellikle sabah kalktığımda ve öksürük hapşırma gibi durumlarda rahatsız oluyorlar galiba

İnşallah canım çok teşekkür ederim..bu dönemde herseyi dert eder oldum..çok şükür keseyi gördüm mutlu olmam gerekiyo ama ben oturdum yine kafayı takacak bi şey buldum tavsiyene uymaya çalışacam:)

İnşallah canım çok teşekkür ederim..bu dönemde herseyi dert eder oldum..çok şükür keseyi gördüm mutlu olmam gerekiyo ama ben oturdum yine kafayı takacak bi şey buldum tavsiyene uymaya çalışacam:)
Ben 11 haftalıkken gittiğimde usg de 6+1 yazıyordu benden önceki hastanın sat tarihi kayıtlı kalmış meğer bunu hiç kafana takma. Dr olumsuz bir şey olsa seni yavaştan hazırlar gerekeni söylerdi.

Normal
Çok normal canım annelik=evham zaten ki bizlerde daha fazla oluyor 10 günün geçmesini bekle umutlu ve mutlu bir şekilde hayirli haberlerini duyarz inşaallah

Ben 11 haftalıkken gittiğimde usg de 6+1 yazıyordu benden önceki hastanın sat tarihi kayıtlı kalmış meğer bunu hiç kafana takma. Dr olumsuz bir şey olsa seni yavaştan hazırlar gerekeni söylerdi.
Hadi yaa ama iyi anlamışsiniz hemen yoksa nasıl korkardıniz evet doktorum bi şey demedi de çok şükür..teşekkür ederim

Suan saldim kendimi kaçış yok diyorum kendime olacak bir şekilde ...

İyi geceler, cinsiyetler belli olan var mi? Bana 12. Haftada detaylı ultrasonda erkek dendi. Sağlıcakla doğdun inşallah. Abisine arkadaş olcak insallah

Krem nolcak deme herseyi dr bilgisnde kullan canim ilac icerigi olanlar olabilir. pastil seker denir ama onlsrda bile ilac icerigi varms cognda vermiyorlar otaci btkisel deniyo ama yinede riske atmamstm ben:)

Kizlar gunaydn 2 gundr kendimde degilim resmen zor gidip geldim ise. Bulanti hep var alskinim da bazn cok zirve yapiyo acim desem yeri kivrandirdi ne atsam agzima buyuyo agzimda ogurtu geliyo hep btkn dstm artik sabahlari cikariyorm hala surekli aci sular ins gecer 16. Hftada

Esimde cocuklarla konusuyo madem aciktiniz yedirn anneye bisiler olmaz bole diyodinlemeye calisiyo karnimi ne duycan suan cok kucukler ben arada anca hissediyorm sen hissedemessn diyorm olsn beni hissederler diyo cocuk gibi 2 subata cok var smdiden ozledik sanki❤ allah hepimizn yavrularini korusn yeni gelen arkadaslar hayirli olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…