2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Aynen canım, büyüdükçe insan şaşırıyor verdiği tepkilere. Rabbim sizlere de o günleri göstersin :)
amin inşallah canım
Geçmiş olsun üzülmemek elde değil biliyorum ama dirayetli ol benim de geçtiğimiz haziranda aldılar.
ben kendime hep şunu söyledim ve topladım "doğa, yaşam sağlıklı olmayanı eliyor, istemiyor
sağlıklı değilmiş ki olmamış, daha sonra bunları yaşamak çok daha zor. Allah sağlıklısını nasip etsin"
kendini uzun süre üzme ki diğer bebeğin gelsin
Kızlar Bende dün geceyi hastanede geçirdim çok ağrım vardı şimdi evdeyim. Hoca istirahat dedi. Ben dün evi süpürüp silmiştim bir daha cesaret edemem sanırım korktum. Ağrıdan yürüyemedim resmen
çok geçmiş olsun canım süpürge kocaların olsun biraz
Bugün doktor kontrolü vardı. Kese 12 mm olmuş ama hiçbirşey görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne hissedeceğimi bilemedim...
daha çok erken endişelenme
Amin canim insallah. Gorucem bakalim nasil olmuslar. Karnim baya baya cikti buydu yaa son bi kac gundur daha gozume batar oldu. Yarin ne giyicem onu dusunuyorum hava karli soguk tuniklerim dar kesim montum zar zor kapaniyo kabanim hic kapanmaz artik.
bizi de haberdar et valla ben gittim 1 beden buyuk kaban aldım üşümeye dayanamam

Kızlar Bende dün geceyi hastanede geçirdim çok ağrım vardı şimdi evdeyim. Hoca istirahat dedi. Ben dün evi süpürüp silmiştim bir daha cesaret edemem sanırım korktum. Ağrıdan yürüyemedim resmen
Çok geçmiş olsun sen heleki ikşz annesisin bizden daha dikkatli olman lazım. Bazen kimseden fayda olmuyor yada sen duramıyordun ama yoklukları okadar acıki sen iş yapma canım

Bugün doktor kontrolü vardı. Kese 12 mm olmuş ama hiçbirşey görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne hissedeceğimi bilemedim...
Canım bazen olabiliyır özellikle karından baktıysa. Acele etme biz iğnezamanları kaç ay sabırla bekledik, rabbim hayırlısıyla verecektir inş. Beta hcg kaç çıkmıştı senin?
Bugün bebeğim benden gitti çok zormuş kızlar içim acıyor boşlukta gibiyim umutlarım sevinçlerim hayallerim elimde kaldı
Ahh kalbim acıdı burnumun kemiği sızladı. Senin acınla kendi acımı yaşadım, insn en az senin kadar üzüldüm. Benim doktorum hep derdiki ilk3 ay riskli herşeye hazırlıklı ol, dğşük olabilşr kalbi durabilir birisi geriden gelebilir vs.. sakın ozaman üzülme genetik yapmadık bilmiyoruz eğer sana tutunamıyorsa sağlıklı bir bebek olmayacağını gösterir. Belki sana teselli olur bilmiyorum ama inan kucağına alıp görüp kaybetmek çok daha acı, ben hep şöyle düşünmüştüm; rabbim nasip etmicektin bari yüzlerini göstermeseydin. Şimdi hep dua ediyorum rüyamda göreyim yine yüzlerini anne dediklerini duyayım diye.
Parayı düşünme bu sene olmaz seneye olur devlette yaptırırsın vs önemli olan senin toparlanmanki yeni bebiş gelsin, sevgiler
Allah kızına sağlıklı ömür versin

Kızlar ganol f 450 ye başladım 150 ml vurucam açtıktan sonra eczane dolapta saklarsın dedi ama kutunun üstünde oda sıcaklığı 25 c altında saklayın diyor siz nerede sakladınız kimisi de dolaba ilaç koyulmaz diyor kafam karıştı

Açmadığım kutuları dolapta actigm minik tupleride oda sıcaklığında karanlık biyerde sakladim actktan sonra dolaba koyma bence doktorum bana oyle söylemisti.

Açmadığım kutuları dolapta actigm minik tupleride oda sıcaklığında karanlık biyerde sakladim actktan sonra dolaba koyma bence doktorum bana oyle söylemisti.
Hadi ya eczacı tam tersi dedi açılmayan kutu dışarıda kalabilir acılan da dolabın sebzelik kısmına koyabilirsin dedi off bende dolaba koydum kafam karıştı

canım 2 tipi var prospektüste yazanı uygula. biri kalem şeklinde diğeri tüplerde enjektörle alıyorsun.
saklama koşulları farklı ben de şaşırmıştım ilk gördüğümde
Google'dan her ikisinin de prospektüsünü bulup okursan için daha rahat eder.
önemli ilaç çünkü

Canim eczacı seni nasıl yönlendirdi ise öyle yap. Ben gonal f kullanmamistim.
Benim de yumurta catlatma ignelerimi buzdolabının sebzelik bölümünde saklamami söylemişti eczacı öyle yapmistim
Tamam canım tekrar aradım açılan kutuyu dolaba açılmayan evde oda sıcaklığında durabilir dedi

Enjektör olan canım 25 c altı diyor evin ici de 25 c altı zaten ama eczacı sulandırılmış aşı türü ilaç old için dolarda muhafaza edin dedi canım inşallah sonu güzel olur

Hadi ya eczacı tam tersi dedi açılmayan kutu dışarıda kalabilir acılan da dolabın sebzelik kısmına koyabilirsin dedi off bende dolaba koydum kafam karıştı
Kafalar karışık sen en iyisi ac içini oku bende bı sıkınti olmadi kis gunu sonuçta sıcakta kalmasın yeterli sadece çatlatma iğnesi hep dolapta durdu benim gonal f mesela acinca tüpte kaliyordu ilac onu soğuk kapali bı yerde sakladm zaten bı gün sonra vuruyosn.

Canım ikinci çizgi var inşallah kanda da güzel bir sonuç alırsın
Benim süpürge 3 aydır eşimde zaten canım da işte ben duramadım maalesef
Evet canım içimiz rahat etmiyor işte daha da dikkat etmem lazım haftalarda ilerliyor bebekler büyüdükçe daha çok dinlenmem lazım

laiyka 4 Ocak’ta kanamam olmuştu. Kan değerim de 6795 ti. Kese 9 mm’di. Dün 9 Ocak’ta 12 mm olmuş dedi. Birşey söylemek için erken 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kese boş falan gibi birşey demedi. Sadece şuan kalp atışı İçin erken dedi. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hayırlısı inşallah.

Merhaba kizlar ciktim kontrolden bebisler cok sukur iyiler. Enseler 1.1le 1.5 gibi bisey cikti kan falan almadi ikili test icin. Tek cocukta %80 dogruluk sansi var ama ikizde gerek yok yapmaya kesin sonuc degil dedi. Ama her turlu riski goze alarak devam edicez dedi tamam dedim. 1 ay sonraya randevu verdi 15 tatilde memlekete gitmeyi dusunuyoduk gitmezsen daha iyi gibi konustu. Gidiceksen de dusuk onleyici igneni ol 1 gun once dedi. Kan degerlerim basta normal cikmis beb dusuktur saniyodum bir dahaki grlisinde demir ilaci baslaticam zaten dedi. Bizde boyle cok sukur kipir kipir ediyolardi yine. Bu arada doktorum insallah kizin olur dedi cunki ikisini de erkege benzetmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…