- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
Gözünaydın canım ne güzel gördün geldin sağlıkları yerinde maşallah. Benim ense kalınlıkları biri 1,3 diğeri 0.78 gibi bir şey çıktı çok güzel dedi. Bende haftaya Fuat Demir’e gideceğim bakalım belki cinsiyet söyler. Geçen gece hastanede yattığım da usg de kıpır kıpır hareket ediyorlardı insan çok değişik duygulara kapılıyor görünce ya ne büyük bir mucize rabbime şükürMerhaba kizlar ciktim kontrolden bebisler cok sukur iyiler. Enseler 1.1le 1.5 gibi bisey cikti kan falan almadi ikili test icin. Tek cocukta %80 dogruluk sansi var ama ikizde gerek yok yapmaya kesin sonuc degil dedi. Ama her turlu riski goze alarak devam edicez dedi tamam dedim. 1 ay sonraya randevu verdi 15 tatilde memlekete gitmeyi dusunuyoduk gitmezsen daha iyi gibi konustu. Gidiceksen de dusuk onleyici igneni ol 1 gun once dedi. Kan degerlerim basta normal cikmis beb dusuktur saniyodum bir dahaki grlisinde demir ilaci baslaticam zaten dedi. Bizde boyle cok sukur kipir kipir ediyolardi yine. Bu arada doktorum insallah kizin olur dedi cunki ikisini de erkege benzetmis