2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Merhaba kizlar ciktim kontrolden bebisler cok sukur iyiler. Enseler 1.1le 1.5 gibi bisey cikti kan falan almadi ikili test icin. Tek cocukta %80 dogruluk sansi var ama ikizde gerek yok yapmaya kesin sonuc degil dedi. Ama her turlu riski goze alarak devam edicez dedi tamam dedim. 1 ay sonraya randevu verdi 15 tatilde memlekete gitmeyi dusunuyoduk gitmezsen daha iyi gibi konustu. Gidiceksen de dusuk onleyici igneni ol 1 gun once dedi. Kan degerlerim basta normal cikmis beb dusuktur saniyodum bir dahaki grlisinde demir ilaci baslaticam zaten dedi. Bizde boyle cok sukur kipir kipir ediyolardi yine. Bu arada doktorum insallah kizin olur dedi cunki ikisini de erkege benzetmis
Gözünaydın canım ne güzel gördün geldin sağlıkları yerinde maşallah. Benim ense kalınlıkları biri 1,3 diğeri 0.78 gibi bir şey çıktı çok güzel dedi. Bende haftaya Fuat Demir’e gideceğim bakalım belki cinsiyet söyler. Geçen gece hastanede yattığım da usg de kıpır kıpır hareket ediyorlardı insan çok değişik duygulara kapılıyor görünce ya ne büyük bir mucize rabbime şükür

Merhaba kizlar ciktim kontrolden bebisler cok sukur iyiler. Enseler 1.1le 1.5 gibi bisey cikti kan falan almadi ikili test icin. Tek cocukta %80 dogruluk sansi var ama ikizde gerek yok yapmaya kesin sonuc degil dedi. Ama her turlu riski goze alarak devam edicez dedi tamam dedim. 1 ay sonraya randevu verdi 15 tatilde memlekete gitmeyi dusunuyoduk gitmezsen daha iyi gibi konustu. Gidiceksen de dusuk onleyici igneni ol 1 gun once dedi. Kan degerlerim basta normal cikmis beb dusuktur saniyodum bir dahaki grlisinde demir ilaci baslaticam zaten dedi. Bizde boyle cok sukur kipir kipir ediyolardi yine. Bu arada doktorum insallah kizin olur dedi cunki ikisini de erkege benzetmis
Gozunaydin canım. Maşallah.

Gözünaydın canım ne güzel gördün geldin sağlıkları yerinde maşallah. Benim ense kalınlıkları biri 1,3 diğeri 0.78 gibi bir şey çıktı çok güzel dedi. Bende haftaya Fuat Demir’e gideceğim bakalım belki cinsiyet söyler. Geçen gece hastanede yattığım da usg de kıpır kıpır hareket ediyorlardı insan çok değişik duygulara kapılıyor görünce ya ne büyük bir mucize rabbime şükür
Evet canim cok sukur iyiler. Butun bebislerimiz iyi olsun bu mucizeyi butun anneler yasasin insallah. Surekli donup duruyolardi doktor zor olctu. Birinin pipisine benzeyen seyi gosterdi ama kesin konusmuyorum dedi. Birinden birine bisey olacak diye korkuyorum gorunce rahatliyorum

Evet canim cok sukur iyiler. Butun bebislerimiz iyi olsun bu mucizeyi butun anneler yasasin insallah. Surekli donup duruyolardi doktor zor olctu. Birinin pipisine benzeyen seyi gosterdi ama kesin konusmuyorum dedi. Birinden birine bisey olacak diye korkuyorum gorunce rahatliyorum
İnşallah canım hep sağlık haberlerini almak nasip etsin hepimize Allah. O korku hiç geçmiyor Allah acılarını göstermesin . Banada 12. Haftada tahminen söylüyorum değişir demişti belki haftaya belli olur

Maşallah canım sonuna kadar böyle gitsin inşallah kontrollern:dua:

Orkide_sever Orkide_sever ,canım bebislerin iyi olmasına bende çok sevindim
,erkek olurlarsa vay haline 4 erkek olacak başında :halay:erkek kız hiç önemli değil tabiki yeterki sağlıklı olsunlar.Havalarda soğuk dikkat et kendine.:KK1:

laiyka laiyka 4 Ocak’ta kanamam olmuştu. Kan değerim de 6795 ti. Kese 9 mm’di. Dün 9 Ocak’ta 12 mm olmuş dedi. Birşey söylemek için erken 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kese boş falan gibi birşey demedi. Sadece şuan kalp atışı İçin erken dedi. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hayırlısı inşallah.
Canım tahminimce o değerle boş gebelik olmaz. Biraz sık dişini zaman su gibi aksın sanainşalah

Maşallah canım sonuna kadar böyle gitsin inşallah kontrollern:dua:
Amin canim insallahhh.
Orkide_sever Orkide_sever ,canım bebislerin iyi olmasına bende çok sevindim
,erkek olurlarsa vay haline 4 erkek olacak başında :halay:erkek kız hiç önemli değil tabiki yeterki sağlıklı olsunlar.Havalarda soğuk dikkat et kendine.:KK1:
sagol canim Allah razi olsun valla herkes en azindan 1 tane kizim olsun istiyo. Rabbimden hayirlisi her zaman ne verirse kabulumuz. Dikkat etmeye calisiyorum idrar testi verdim enfeksiyon var mi diye bakalim aricaklar onun icinde.

Maşallah kuzucuklara❤️:nazar:
İnşaallah böyle devam eder. :emir_bebek::emir_bebek:Peki gitmeyi düşünüyor musunuz bu durumda memlekete? :anneadayı:

Kızlar ganol f 450 ye başladım 150 ml vurucam açtıktan sonra eczane dolapta saklarsın dedi ama kutunun üstünde oda sıcaklığı 25 c altında saklayın diyor siz nerede sakladınız kimisi de dolaba ilaç koyulmaz diyor kafam karıştı
Kapali kutu disrda durabilir canim o tupu actgnda o dolapta durmali kalan sivisi normal rafta:KK66: tedavin hayirli olsn inss:KK66:

Enjektör olan canım 25 c altı diyor evin ici de 25 c altı zaten ama eczacı sulandırılmış aşı türü ilaç old için dolarda muhafaza edin dedi canım inşallah sonu güzel olur
Bnde enjektorle cekilen kullandim canim aynisi:) 225 mldi bizim olcude. hemsire cok detyli anlatmsti neyi nasi yapcz baya dety veriyorlardi sagolsnlar:KK66: ins olumlu sonuc alirsin kaliteli guzel yumurtalarin olur canim burayada gusel haberlerini pqylas inss❤

Oh masallah gozun aydin canim❤ guzel cikms benimde 1 ve 1.1 cikmsti. Evet ikizde kan almiyorlarmis ikili test icin. Saglikli olsun zamaninda dogsun hayirli evlat olsn allah gonlune gore versn canim:dua:

Blki o benzettigi yemek borusu cikar bazn ole oluyomus daha kucukler cnku:) bidahakine net ogrencez hepimiz hayirlisiyla:) evet ya oyle bi korku oluyo dun cok dymadm hareket icmde acaba bisi mi oldu diyorm allah korusun:s

Oh masallah gozun aydin canim❤ guzel cikms benimde 1 ve 1.1 cikmsti. Evet ikizde kan almiyorlarmis ikili test icin. Saglikli olsun zamaninda dogsun hayirli evlat olsn allah gonlune gore versn canim:dua:
Amin canim cumlemizinki sag salim dogsun. Valla firsat varken avmye girdim ustume bisey bulamadim gittim pazardan tayt aldim bari altimda bisey olsun dedim

Amin canim cumlemizinki sag salim dogsun. Valla firsat varken avmye girdim ustume bisey bulamadim gittim pazardan tayt aldim bari altimda bisey olsun dedim
Bnde hsmile icin olanlsrdn aldim canim corap taytlardan mikro 80 di sanirm pentidn rahat oluyo sogukta icimede giyiyorm:KK48: iyi yapmssn gule gule giy. Bnde cok degisklik yok biraz gobegm belli tabi hamile pantolnlari yetiyo suan disardnda belli pek olmuyo iyi fit zmaanlarimi yasiyorum :KK70:

X