2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

allah razı olsun sizlerinde evlatları sağlıklı hayırlı bir şekilde dünyaya gelir inşallah. Ilk tedavim düşük amh eşimde sperm sorunu bakalım nasip çok ağladım ama tüp bebeğe başladığımdan beri bi donukluk var hislerim gitti gibi sonu güzel olsun inşallah 20 aydır bekliyorum umarım ilk seferde kavuşurum dualarınızı bekliyorum

Sagol canim senin bebis nasil ne zaman gelicekmis
Valla doktorlar ay sonu dedi ama o ne zaman ısterse o zaman gelir çantası hemen kapı yanında hazır. Erken gelmesin kuvez de kalmasın oğlum .Çok heyecanlıyım . Babası geliyor eğiliyor karnına sohpet ediyor oda ona tepki veriyor. Papucumu arşa attılar

Tup bebek dusundugumuz halde gittim dap dar pantalonlar tunikler almistim pismanim simdi. Aldigim taytinda belle ag kismi darmis ben iyice yukari kadar karnimin ustune cekerim diye buyuk aldim sandim. Karnimin ortasina geliyo normal ama istemiyodum boyle elimde kaldi ablama resim attim onden hic belli degil yandan da normal diyo. Doktora da dedim cok erken cikti karnim diye normal iki taneler dedi. Hala ye ye diyo. Bi kizin olsun diyo. Ben dikkat etmedim de ikisini de erkege benzetince yuzu dusmus doktorun. Esim sanki kendi evladi adama bak noluyo diye kizdi arabada dedim halden anliyo doktor bile kiz evlat baska biliyo dedim. doktorumunda iki kizi var seviyo demek ki kiz cocuklarini.

Masallah canim artik dogsada tehlikesi kalmamistir. Tabi kararinda durup kendi basina gelmesi daha iyi. Insallah en guzel zamanda hayirlisiyla yolu bulur gelir pasa. Benimkide wcye giricektim hastanede resimleri nereye koydun dedi sasirdim. Ilk defa ultrasonda kipirdadiklarini anladi gordu garip geldi galiba bi babalik duygusu depresti

Kizlar bu arada doktorum 2 haftaya catlak icin yag kullanmaya basla dedi. Ne onerirsiniz dedim. Learac mi neydi onlari saydi asla bu kadar pahali urunler almana gerek yok dedi. Yaa saf zeytin yagi yada badem yagi dedi. Bende oglumda badem yagi kullandim onun sayesinde catlamadim galiba dedim. Kullan en pahali kremlerden daha iyidir dedi. Gobus erken pirtlayinca onlemini al dedi yani. Bebislerde masallah bu haftada onde cikti.

Sagol canim benm ins seninde olumlu sonuclanir benimde ilk denememdi sukurler olsun oldu rabbimsanada nasip etsn emeklerin bosa cikmasn

Benimde bebislern gelisimi gayet iyi sukurler olsn ben pek degismedim hafif yani gobus buyuyo ama kullanmam lazim artik heyecandan dr sormayi u uttum desem:)) bazen not yazip gidiyorm vala cocuklari gornce aklim gidiyo unutuyorm herseyi bak sen onu kullanp iyi sonuc almssn bende sizlern kullananlarn deneyimine gore ilerlicem ilk gebeligm bilgim cok yok:)

Valla ben doktora sormadim sagolsun doktorum cok ilgili unuttugum seyleri bile hatirlatiyo. Sadece lafinin arasinda aklima geldi yolculugu sordum cokta istemedi zaten yola cikmami. Ama ben catlak icin bi kac yagi aktarda karistirticam badem yagi kakao yagi e vitamini falan gibi aktar tabi daha iyi bilir hangi yag hangisiyle karisir diye. Esim bugun avmden al gelmisken dedi bi an nedense vazgectim pazar insallah alicam baslicam simdiden kasinmaya korkuyorum catlicam mi diye cunki ailede var bi bende yoktu kardesimde gorurum ben seni ilki gibi catlamicam sanirsin diyo. Kendi haritaya dondu beni kiskaniyo resmen catlarsam rahatlayacak.

Benimkide ole vala cok ilgilide cok sey konustk bu konu hic gelmedi bide ben zayifim oda suan gerekli gormemstir kilo almadgimdan cok iyisin ikize gore diyo:) ins cok odem olmaz o zor ama son aylarda oluyo teyzem de ikiz dogum yapmsti cok sisti patlick gibiydi sora verdi. Ins cok catlamayiz ama teke gore ihtimal daha fazla malesef bide sende zayiftn sanirm bnde oleym vucutta meyil olmaynca catlar esneme payi yok kilo alip vermem hic olmadi smdie kadar:) bi karar verp baslamam lazim bnmde sanirm:)

Ya canim bisi sorcam peki suan 3 ay oldgndn mi yola cikmasn daha iyi dedi ilk aylardaki dusk rsknden dolayi mi merk ettim. Istanbl icnde 1 saat yolda kaliyorz hep mecburen ama uzn yol blki riskli olabilir dedigi gibi. Bizim de sansa dugun var mart ve nisanda sehir disnda ama yakn onu dusundm smdi nasi denk gldi 6 7 aylk donemlerm olck sanirm zaman bi gelsn sorcm dra rskli derse gtmem napiym:s ne giycem ayrica ya bide dugn elbisesi masrafi yapmk istemiyorm bida gymicem ki nasi bi sansim var

En iyisi guvendigin bi aktara git karisim yag yaptir icinde badem yagi ve e vitamini kesinlikle olsun cunki ikiside hucre yenilenmesi sagliyo. Bende suan iyiyim cok sukur ama uzun surmucek belli oldu geri yanim neyse de karnim cok cabuk buyucek belli etti kendini onlem almak lazim erkenden nemlendirmek yardimci olmak lazim.

Aslinda soyle bi aciklama yapti; 14. haftalarina denk gelecek riskin en az oldugu donemine denk geliyor dedi. Normalde 1 2 saatlik yola bisey olmaz dedi. mesela biz konyadayiz ablamlar gelicekti antalya alanya falan gezicektik yakin diye onu duyunca bisey olmaz dedi ama sonra kastamonuya gecicez o da 6 7 saatlik yol dedik o kadari fazla olur agrilarin sancilarin olabilir dedi bu sefer. Gidiceksen de dusuk onleyici igneni 1 gun onceden yaptir dinlenerek yolculuk yapin dedi. Hem riski var hem yok gibi konustu benim kararima birakti daha cok.

Ay bu cok iyimis ya yenileme ozelligi oldgunu bilmiyordum bnde bole bidi hazrlataym krem kullansamda ek olark yag sureyim aklima yatti sagolasn canim hizli kilo alirz zatn cabk catlayabilr onlm almk lazim kesnlkle

Anladm canim uzakliga bagli diyo aslinda riske atmak istememis igne olup cikmak mantkli. Allah korusun tabiki sen onlemini al ama cok iyi gelir sanada ya moral olur ben olsam bnde giderdim:) acil bi yol durumum olursa igne caktirp cikarm olmadi:)) bizim de dugnler adapazari ve bursa onlar etkilemz zatn. Istnbul trafignde bi yere gtmk 1 bucuk saat klask sure zatn:))

Istanbulda dogup buyumemize ragmen cokta severdim sogudum artik. Seneler oldu istanbuldan cikali gitsek galiba kafayi yeriz o yuzden biz ablamlara degilde ablamlari hep bize cagiriyoruz gelin diye dedigin gibi uzun yola ciksan daha iyi istanbuldan. Bende koye gitmek istiyorum annemleri ozledim gezmeyi ozledim burda insanin kimi kimsesi olmayinca anasi babasi daha cok burnunda tutuyo

Ay cok az kalmiss canimm maslalah ya pasanin cantasi hazir:) ay atilck sanirm pabclarimz dama:) allah korusn ya olmaz ins kuvoz. Benimde en buyk korkm o ihtimal var bizlerde malesf saglkli olurlar ins. Smdiden arastrdm dogum yapacagm hastsne cocuklarma bedava benim ustmden sigortalaninca saglikta. kuvoze girsede ucrt odemicekmisz herseyi arastrdm mecburen yasama ihtimali olunca

Aynen oyle canim daha da insan artiyor digmiyoruz bu sehre cok bunaltiyo zmaan yolda kalabalkta geciyor genelde haftssonu yakin sehrlere kactgmz cok oluyo:) isimiz burda die mecburz iste aileler yakin allahtn sukur❤ haklisn canim cok zordur bolca vakt gecir snde ozlem gider

Zeytin yagı çamaşırları mahvediyor

Ozlem gitmiyo koyumude seviyorum. Giderken yol nasil bitiyo anlamiyoruz. Eve donuste resmen yollar uzuyo donesimiz gelmiyo. Keske memlekette is bulsa esim de gitsek cok istiyorum valla. Aksilik burdaki isi de sarpa sardi ankara olabilir diyo biseyler deyip durdu bugun. Dua edin haftaya baska firmayla gorusucek oraya gecsin de kalalim burda cocugun okulu var duzenini bozmak istemiyorum kis gunu tasinma falan hamile halimle. Bugun onu takiyorum kafama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…