Off gercektn cok zor allah tekrarini yasatmasn canim. Dogal yolla nasip etsin sana inss. Kan sulandrici ignede oluyodn dimi igne falan oldgnuda yazmssn onlemde alnms Allahtan gelmisAllah razı olsun hepinizden kendi druma güvenim sonsuz ki ekranda bende gördüm bebeğimi kalp atışı yoktu renkli doplerle baktı yine yoktu oysa 15 gün önce küçüçük olmasına rağmen pıt pıt atıyordu bebek büyümüş kocamandı kolları bacakları heryeri belliydi hatta günü gününe tam çıktı ultrasonda boyu bile 14.5 milim olmuş yeni durmuş dedi Dr kalbi oda bir anlam veremedi sonra hastaneye gittik orda da baktılar yine yoktu yarın alınacak malisef içim acıyor çok alışmıştım ona uyku uyuyamıyorum bir daha yapamam zaten buna 15 milyar harcadım hep borç harç bir yıl boyunca ödeme yapıcam birdaha da isteyemem kimseden
Çok zor kuzum, rabbim ne eylerse güzel eyler, inşallah meleğin kendiliğinden gelir. Rabbim yardımcınız olsunAllah razı olsun hepinizden kendi druma güvenim sonsuz ki ekranda bende gördüm bebeğimi kalp atışı yoktu renkli doplerle baktı yine yoktu oysa 15 gün önce küçüçük olmasına rağmen pıt pıt atıyordu bebek büyümüş kocamandı kolları bacakları heryeri belliydi hatta günü gününe tam çıktı ultrasonda boyu bile 14.5 milim olmuş yeni durmuş dedi Dr kalbi oda bir anlam veremedi sonra hastaneye gittik orda da baktılar yine yoktu yarın alınacak malisef içim acıyor çok alışmıştım ona uyku uyuyamıyorum bir daha yapamam zaten buna 15 milyar harcadım hep borç harç bir yıl boyunca ödeme yapıcam birdaha da isteyemem kimseden
Allah sabır versin canım geçen yıl aynı acıyla sınandım. 12 hafta kontrolüne gittiğimde meğer 9. Haftada kalbi durmuş bebeğiminBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Ya canim ne diyecegimi bilemiyorumBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Basiniz sagolsun. Soylucek bi soz yok. Insallah bi daha bunu yasamazsiniz cok uzuldumAllah razı olsun hepinizden kendi druma güvenim sonsuz ki ekranda bende gördüm bebeğimi kalp atışı yoktu renkli doplerle baktı yine yoktu oysa 15 gün önce küçüçük olmasına rağmen pıt pıt atıyordu bebek büyümüş kocamandı kolları bacakları heryeri belliydi hatta günü gününe tam çıktı ultrasonda boyu bile 14.5 milim olmuş yeni durmuş dedi Dr kalbi oda bir anlam veremedi sonra hastaneye gittik orda da baktılar yine yoktu yarın alınacak malisef içim acıyor çok alışmıştım ona uyku uyuyamıyorum bir daha yapamam zaten buna 15 milyar harcadım hep borç harç bir yıl boyunca ödeme yapıcam birdaha da isteyemem kimseden
Gecms olsn canim:s suprgeyle zorlama bnce kendini ikiz riske atma. Cabk yoruluyor insan. Suprge hic kullanmadm ben o is esimde ben diger zorlamicak isleri yapiyorm. Bisi kaldrmiyorm da hic. Olacksa olur hersey rabbimdende biz sebp olmayalm allah korusinKızlar Bende dün geceyi hastanede geçirdim çok ağrım vardı şimdi evdeyim. Hoca istirahat dedi. Ben dün evi süpürüp silmiştim bir daha cesaret edemem sanırım korktum. Ağrıdan yürüyemedim resmen
Sağol canım. Bende hiç yapmamıştım ama iyilik haline güvendim işin açığı. Artık daha dikkat ederimGecms olsn canim:s suprgeyle zorlama bnce kendini ikiz riske atma. Cabk yoruluyor insan. Suprge hic kullanmadm ben o is esimde ben diger zorlamicak isleri yapiyorm. Bisi kaldrmiyorm da hic. Olacksa olur hersey rabbimdende biz sebp olmayalm allah korusin
Bazn isik goruyo insan kendinde dogru diyosn canim ama cabuk yamuluyorz sanirm hamilelkte direnc byaa dusuyo bnde cok kolay hastlandm dikat ettgm halde sastim kendime:)Sağol canım. Bende hiç yapmamıştım ama iyilik haline güvendim işin açığı. Artık daha dikkat ederim
Allah sabır versin inşallahBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Evet canım o ışığa aldanmamak lazımmışBazn isik goruyo insan kendinde dogru diyosn canim ama cabuk yamuluyorz sanirm hamilelkte direnc byaa dusuyo bnde cok kolay hastlandm dikat ettgm halde sastim kendime:)
Dondurulmuş yok sanırım . Allahım kendiliğinden oluverir isallah.Allah razı olsun hepinizden kendi druma güvenim sonsuz ki ekranda bende gördüm bebeğimi kalp atışı yoktu renkli doplerle baktı yine yoktu oysa 15 gün önce küçüçük olmasına rağmen pıt pıt atıyordu bebek büyümüş kocamandı kolları bacakları heryeri belliydi hatta günü gününe tam çıktı ultrasonda boyu bile 14.5 milim olmuş yeni durmuş dedi Dr kalbi oda bir anlam veremedi sonra hastaneye gittik orda da baktılar yine yoktu yarın alınacak malisef içim acıyor çok alışmıştım ona uyku uyuyamıyorum bir daha yapamam zaten buna 15 milyar harcadım hep borç harç bir yıl boyunca ödeme yapıcam birdaha da isteyemem kimseden
Ben günde 1 kere yapıyorum 4000 dozuClexanı günde 2 kez yapan var mı kızlar?
Ben de öyle yapıyordum ama geçen kalp atışını duymaya gittiğimde 2ye çıkar dedi. 12.haftadan sonra aspirine döneriz dedi.Heralde geçmişte düşük yaşadığım için böyle yaptı.Ben günde 1 kere yapıyorum 4000 dozu
Çok zor Rabbim sabır versin Allah'tan umut kesilmez borç ödenir bende 5sene önce borçla tedavimi yaptırdım borç ödenir öyle düşünme keyfe bir şey için borç istemiyorsun sen kendini toparla tekrar başla pes etmek yok inşallah sende bir gün anne olacaksın ben inanıyorum Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallahAllah razı olsun hepinizden kendi druma güvenim sonsuz ki ekranda bende gördüm bebeğimi kalp atışı yoktu renkli doplerle baktı yine yoktu oysa 15 gün önce küçüçük olmasına rağmen pıt pıt atıyordu bebek büyümüş kocamandı kolları bacakları heryeri belliydi hatta günü gününe tam çıktı ultrasonda boyu bile 14.5 milim olmuş yeni durmuş dedi Dr kalbi oda bir anlam veremedi sonra hastaneye gittik orda da baktılar yine yoktu yarın alınacak malisef içim acıyor çok alışmıştım ona uyku uyuyamıyorum bir daha yapamam zaten buna 15 milyar harcadım hep borç harç bir yıl boyunca ödeme yapıcam birdaha da isteyemem kimseden
Olabilir canım, herkesin tedavisi fizyolojik duruma göre değişirBen de öyle yapıyordum ama geçen kalp atışını duymaya gittiğimde 2ye çıkar dedi. 12.haftadan sonra aspirine döneriz dedi.Heralde geçmişte düşük yaşadığım için böyle yaptı.