- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sonuçtan sonra ilk gitmeniz sanırım değilmi ne kadarlik tam bebek?Bugün doktor kontrolü vardı. Kese 12 mm olmuş ama hiçbirşey görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne hissedeceğimi bilemedim...
Merak etme stres yapma bazı bebekler geç gelişiyor geçen bizim akrabamıza doktor kese var boş demiş almamız gerek demiş ama onlar başka doktora gittiler doktor ben alamam daha çok erken bir hafta bekleyelim kalp atışı başlamazsa ozaman alırız demiş bir hafta sonra gittiler kalp atışı başlamış bebek geç geliştiği için kalp atışıda geç başlamış sakin ol bebeğini de kendini de üzmeBugün doktor kontrolü vardı. Kese 12 mm olmuş ama hiçbirşey görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne hissedeceğimi bilemedim...
Aslında ikinci sayılır. Normalde evet bütündü, ama geçen cuma günü kanamam oldu, acil gitmiştim. O zaman bakılmıştı. 9 mm di. 5 gün sonra tekrar bakıldığında 12 mm olmuş.Bu sonuçtan sonra ilk gitmeniz sanırım değilmi ne kadarlik tam bebek?
Teşekkür ederim. Stres yapıyormuyum bilmiyorum, karmakarışık duygular içindeyim. Beklemekten başka birşey gelmiyor. İnşallah 10 gün sonra kalbini duyarız.Merak etme stres yapma bazı bebekler geç gelişiyor geçen bizim akrabamıza doktor kese var boş demiş almamız gerek demiş ama onlar başka doktora gittiler doktor ben alamam daha çok erken bir hafta bekleyelim kalp atışı başlamazsa ozaman alırız demiş bir hafta sonra gittiler kalp atışı başlamış bebek geç geliştiği için kalp atışıda geç başlamış sakin ol bebeğini de kendini de üzme
Anladım canim 10 gün hemencik geçsin inşallah sende bebeğinin kalbini duy olabilen şeyler bunlar cunku çok küçük ben ilk gittigmde doktor 3 gun once gelsen bebegi göremezdk demişti her bebeğin gelisimi farklı canım gonlunu ferah tutAslında ikinci sayılır. Normalde evet bütündü, ama geçen cuma günü kanamam oldu, acil gitmiştim. O zaman bakılmıştı. 9 mm di. 5 gün sonra tekrar bakıldığında 12 mm olmuş.
Teşekkür ederim. Stres yapıyormuyum bilmiyorum, karmakarışık duygular içindeyim. Beklemekten başka birşey gelmiyor. İnşallah 10 gün sonra kalbini duyarız.
İnşallah canım inşallah. Hayırlısıyla geçer inşallah. Bende biraz acele edip meraktan erken de gittim tabiki. Ama bu sefer erkenden gitmiycem. 10 günü bekleyeceğimAnladım canim 10 gün hemencik geçsin inşallah sende bebeğinin kalbini duy olabilen şeyler bunlar cunku çok küçük ben ilk gittigmde doktor 3 gun once gelsen bebegi göremezdk demişti her bebeğin gelisimi farklı canım gonlunu ferah tut
İnşallah canım sağlıklı kucağınada alırsınAslında ikinci sayılır. Normalde evet bütündü, ama geçen cuma günü kanamam oldu, acil gitmiştim. O zaman bakılmıştı. 9 mm di. 5 gün sonra tekrar bakıldığında 12 mm olmuş.
Teşekkür ederim. Stres yapıyormuyum bilmiyorum, karmakarışık duygular içindeyim. Beklemekten başka birşey gelmiyor. İnşallah 10 gün sonra kalbini duyarız.
Güzel haberlerle gelin canım, kuzuları göreceksinIyi aksamlar kizlarrr.. yarin bebislerimin kontrolu var
İnşallah kese ve kalp atışını biran önce görürsün canım.Bugün doktor kontrolü vardı. Kese 12 mm olmuş ama hiçbirşey görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ne hissedeceğimi bilemedim...
Amin canim insallah. Gorucem bakalim nasil olmuslar. Karnim baya baya cikti buydu yaa son bi kac gundur daha gozume batar oldu. Yarin ne giyicem onu dusunuyorum hava karli soguk tuniklerim dar kesim montum zar zor kapaniyo kabanim hic kapanmaz artik.Güzel haberlerle gelin canım, kuzuları göreceksin
ahh be güzelim, rabbim herkesi farklı sınıyor. Olacaksa oluyor, rabbim herşeyin hayırlısını versin. Elden bişey gelmiyorBugün bebeğim benden gitti çok zormuş kızlar içim acıyor boşlukta gibiyim umutlarım sevinçlerim hayallerim elimde kaldı
Gecmis olsun. Uzulme o sefaatcin artik seni cennete almak icin herseyi yapacak. Insallah saglikli sihhatli cocuklarin olacak daha. Hayirlisi olsun her zaman hakkinizdaBugün bebeğim benden gitti çok zormuş kızlar içim acıyor boşlukta gibiyim umutlarım sevinçlerim hayallerim elimde kaldı
Ben önceki hamileligimde içime hırka giyip montun önünü açık bırakıyordum. Hamileler için pançolar var. Onlarda iyi :)Amin canim insallah. Gorucem bakalim nasil olmuslar. Karnim baya baya cikti buydu yaa son bi kac gundur daha gozume batar oldu. Yarin ne giyicem onu dusunuyorum hava karli soguk tuniklerim dar kesim montum zar zor kapaniyo kabanim hic kapanmaz artik.
Pancomda var ama cokta sicak tutacak bisey degil. Lahana gibi giyinmeyi de sevmiyorum. Alisveris sart oldu ben biraz daha diretirim saniyodum da olmucak bu gidisle.Ben önceki hamileligimde içime hırka giyip montun önünü açık bırakıyordum. Hamileler için pançolar var. Onlarda iyi :)
Bizim burası öyle kara kış yapmadığı için rahatım ben şuanda, belki yaza dogru ince hamilelik kıyafetleri alırım. Şuanda oğlumdan kalanlar yetiyor :)Pancomda var ama cokta sicak tutacak bisey degil. Lahana gibi giyinmeyi de sevmiyorum. Alisveris sart oldu ben biraz daha diretirim saniyodum da olmucak bu gidisle.
Ne guzel saklamissin. Hos bende yapicami bilsem saklardim. Simdi belki bi daha giymicem icin bastan kislik yazlik alisveris yapicam. Buraya da kar yagmaz saniyodum pespese gunlerce yagdi bugunki gunese ragmen erimedi gitti karlar. Yerdekiler bile duruyor tas olmus resmen.Bizim burası öyle kara kış yapmadığı için rahatım ben şuanda, belki yaza dogru ince hamilelik kıyafetleri alırım. Şuanda oğlumdan kalanlar yetiyor :)
Benim oglan 3 buçuk yaşında olduğu için herşeyi sakladım. Bebeklik kıyafetleri beşiği bile kurulu. :)Ne guzel saklamissin. Hos bende yapicami bilsem saklardim. Simdi belki bi daha giymicem icin bastan kislik yazlik alisveris yapicam. Buraya da kar yagmaz saniyodum pespese gunlerce yagdi bugunki gunese ragmen erimedi gitti karlar. Yerdekiler bile duruyor tas olmus resmen.