2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Benim bir oglum var haliyle hep gözüm pembe kız elbiselerinde. Yakında doktora gidecegim, inşallah cinsiyeti belli olur. Birde şuanda kış kıyafetleri var, bizimki yaz bebegi mecbur yazı beklemek lazım. Eşim bir battaniye almış. O benden meraklı :KK70:
İster istemez insan hevesleniyor iste allahm heyecanlarimizi arttırsn güzel gunlerde alisverislerimizi yaparız cinsiyetler belli olduktan sonra ilk parcalarimizi paylaşalım ay çok heyecanli:KK53::KK48::spor:

Kiz lar bişey soliycem. Benim etrafımdaki bazı düşüncesiz insanlar şaka yollu doğuma dayanamayacagimi söylüyor. Işte ben seni gorucem sancı gelince diye. Izne ayrıldım bu sefer mesajla arayarak söylüyorlar. Hepsi farklı kişiler. Tam unuttum diyorum korkuyu biri hatırlatıyor zaten az kaldı doğuma.
Allah'ım bunlar bı tür grup gibimi mjla devam ediyorlarmis bide allahm dayanma gucy vermeseydi bizlere dogum yetisi vermezdi bebeğin ve senin sağlığın tehlikede olmadigi surece her anne normal dogurur çünkü doğamız bu sen bakma onlara canım:dua::anne:

Canım sana bir şey sormak istiyorum benimde bir kızım var senin de oğlun varmış Allah bağışlasın oğluna kardeşi olacağını söyledinmi ben hala söylemedim ne zaman söylesem diye de düşünüyorum bana yardımcı olur musun
Evet ilk baştan beri biliyor, hep tedavi aşamasında yanımızdaydı. Kardeşin olacak, sende abi olacaksın. Ona hediye almak ister misin, oda sana alacakmış dedim. Kumbara aldık, hergün para atıyor. Sorunca da kardeşime çıngırak alcam diyor :)
Sende karnımdaydın, büyüdün yanımıza geldin, oda gelecek diyorum. Hatta hergün soruyor. Kardeşim uyuyor mu, anne karnın büyüdü mü? Oda alıştı valla. Hastaneye gidince hemen kardeşimi görmeye geldik diyor.

Geçende doktorun yanına gitti, kardeşim nerde diyor. Ultrason da gösteriyoruz :-)

Burda hamile takvimine bu benım kardeşim mi anne diyor :confused:

Benim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız

Benim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
AA niye öyle olmuş ki, çok üzüldüm yaa :KK43:

Rabbim sabır versin, dayanma gücü versin. Hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin :KK43:

Canım allahm sabir versin guzel kardeşim ne kadarlik olmustu? Allah'ım sana daha daha guzel rüyalar yasatsin inşallah :dua:

Ne denir ki bole bir duru
Canım çok üzüldüm.Allahım en kısa zamanda bir evlat nasip etsin.

Allah dayanma gücü versin canım. Rabbim doğal yollardan en yakın zamanda yeniden anneliği nasip etsin sana. Çok üzüldüm

Ay çok üzüldüm başka doktotada git bence bizim bir akrabamızda tüp bebek yaptırdı ona da aynı söylediler oda başka doktora gitti şimdi 9haftasında

Evet ilk baştan beri biliyor, hep tedavi aşamasında yanımızdaydı. Kardeşin olacak, sende abi olacaksın. Ona hediye almak ister misin, oda sana alacakmış dedim. Kumbara aldık, hergün para atıyor. Sorunca da kardeşime çıngırak alcam diyor :)
Sende karnımdaydın, büyüdün yanımıza geldin, oda gelecek diyorum. Hatta hergün soruyor. Kardeşim uyuyor mu, anne karnın büyüdü mü? Oda alıştı valla. Hastaneye gidince hemen kardeşimi görmeye geldik diyor.

Geçende doktorun yanına gitti, kardeşim nerde diyor. Ultrason da gösteriyoruz :-)

Oyy masallah ona aferim cok iyi yapmssn asilamakla:KK66: bnde gecn hastanedeydim ikiz cocuklari vrdi kadinin son ayiydi snairm hamileliginin anne hadi kardesimi gorelim hadii diyorlardi esimle bayilmstk o cocuklara:)

:KK200:

Oyy masallah ona aferim cok iyi yapmssn asilamakla:KK66: bnde gecn hastanedeydim ikiz cocuklari vrdi kadinin son ayiydi snairm hamileliginin anne hadi kardesimi gorelim hadii diyorlardi esimle bayilmstk o cocuklara:)
Aynen canım, büyüdükçe insan şaşırıyor verdiği tepkilere. Rabbim sizlere de o günleri göstersin :)

X