İster istemez insan hevesleniyor iste allahm heyecanlarimizi arttırsn güzel gunlerde alisverislerimizi yaparız cinsiyetler belli olduktan sonra ilk parcalarimizi paylaşalım ay çok heyecanliBenim bir oglum var haliyle hep gözüm pembe kız elbiselerinde. Yakında doktora gidecegim, inşallah cinsiyeti belli olur. Birde şuanda kış kıyafetleri var, bizimki yaz bebegi mecbur yazı beklemek lazım. Eşim bir battaniye almış. O benden meraklı
Canım sana bir şey sormak istiyorum benimde bir kızım var senin de oğlun varmış Allah bağışlasın oğluna kardeşi olacağını söyledinmi ben hala söylemedim ne zaman söylesem diye de düşünüyorum bana yardımcı olur musunAfiyet şifa olsun canım :)inşallah iyi gelir
Allah'ım bunlar bı tür grup gibimi mjla devam ediyorlarmis bide allahm dayanma gucy vermeseydi bizlere dogum yetisi vermezdi bebeğin ve senin sağlığın tehlikede olmadigi surece her anne normal dogurur çünkü doğamız bu sen bakma onlara canımKiz lar bişey soliycem. Benim etrafımdaki bazı düşüncesiz insanlar şaka yollu doğuma dayanamayacagimi söylüyor. Işte ben seni gorucem sancı gelince diye. Izne ayrıldım bu sefer mesajla arayarak söylüyorlar. Hepsi farklı kişiler. Tam unuttum diyorum korkuyu biri hatırlatıyor zaten az kaldı doğuma.
Agız mendili ile başlayabilirimİster istemez insan hevesleniyor iste allahm heyecanlarimizi arttırsn güzel gunlerde alisverislerimizi yaparız cinsiyetler belli olduktan sonra ilk parcalarimizi paylaşalım ay çok heyecanli
Evet ilk baştan beri biliyor, hep tedavi aşamasında yanımızdaydı. Kardeşin olacak, sende abi olacaksın. Ona hediye almak ister misin, oda sana alacakmış dedim. Kumbara aldık, hergün para atıyor. Sorunca da kardeşime çıngırak alcam diyor :)Canım sana bir şey sormak istiyorum benimde bir kızım var senin de oğlun varmış Allah bağışlasın oğluna kardeşi olacağını söyledinmi ben hala söylemedim ne zaman söylesem diye de düşünüyorum bana yardımcı olur musun
AA niye öyle olmuş ki, çok üzüldüm yaaBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Canım allahm sabir versin guzel kardeşim ne kadarlik olmustu? Allah'ım sana daha daha guzel rüyalar yasatsin inşallahBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Ne denir ki bole bir duruBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Canım çok üzüldüm.Allahım en kısa zamanda bir evlat nasip etsin.Benim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Allahım dayanma gücü versin.Benim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Allah dayanma gücü versin canım. Rabbim doğal yollardan en yakın zamanda yeniden anneliği nasip etsin sana. Çok üzüldümBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Allah sabır versin canım. Rabbim dayanma gücü versin.Benim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Ay çok üzüldüm başka doktotada git bence bizim bir akrabamızda tüp bebek yaptırdı ona da aynı söylediler oda başka doktora gitti şimdi 9haftasındaBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Oyy masallah ona aferim cok iyi yapmssn asilamaklaEvet ilk baştan beri biliyor, hep tedavi aşamasında yanımızdaydı. Kardeşin olacak, sende abi olacaksın. Ona hediye almak ister misin, oda sana alacakmış dedim. Kumbara aldık, hergün para atıyor. Sorunca da kardeşime çıngırak alcam diyor :)
Sende karnımdaydın, büyüdün yanımıza geldin, oda gelecek diyorum. Hatta hergün soruyor. Kardeşim uyuyor mu, anne karnın büyüdü mü? Oda alıştı valla. Hastaneye gidince hemen kardeşimi görmeye geldik diyor.
Geçende doktorun yanına gitti, kardeşim nerde diyor. Ultrason da gösteriyoruz
Burda hamile takvimine bu benım kardeşim mi anne diyor
Uzuldm canim cok zor gercektn allah sana guc ve sabir versin tez zamanda nasip etsn inssBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın dayanması çok zor inşallah siz sağsalim kucağınıza alırsınız
Evet ilk baştan beri biliyor, hep tedavi aşamasında yanımızdaydı. Kardeşin olacak, sende abi olacaksın. Ona hediye almak ister misin, oda sana alacakmış dedim. Kumbara aldık, hergün para atıyor. Sorunca da kardeşime çıngırak alcam diyor :)
Sende karnımdaydın, büyüdün yanımıza geldin, oda gelecek diyorum. Hatta hergün soruyor. Kardeşim uyuyor mu, anne karnın büyüdü mü? Oda alıştı valla. Hastaneye gidince hemen kardeşimi görmeye geldik diyor.
Geçende doktorun yanına gitti, kardeşim nerde diyor. Ultrason da gösteriyoruz
Burda hamile takvimine bu benım kardeşim mi anne diyor
Aynen canım, büyüdükçe insan şaşırıyor verdiği tepkilere. Rabbim sizlere de o günleri göstersin :)Oyy masallah ona aferim cok iyi yapmssn asilamaklabnde gecn hastanedeydim ikiz cocuklari vrdi kadinin son ayiydi snairm hamileliginin anne hadi kardesimi gorelim hadii diyorlardi esimle bayilmstk o cocuklara:)
Amin canim hayirli evlat olsnlar insAynen canım, büyüdükçe insan şaşırıyor verdiği tepkilere. Rabbim sizlere de o günleri göstersin :)
rabbim kolaylik ve guc versin, cok uzuldum yaBenim rüyam bitti malisef kuzunun kalbi durmuş yarın alıcaklar onu benden rabbim kimseye böyle