Açıklamaların için çok teşekkür ederimEvet ama sen gormuyorsun, perde oluyor. Ben karnımı siliyor zannediyordum, megersem bebek doğmuş, karnımı dikiyormus doktorsonra bebisi gösterdiler, gözleri yumuk yumuk bakıyordu
Filmlerde hersey abartı zaten :)Açıklamaların için çok teşekkür ederimEtrafımda normal doğum yapmış arkadaşlarım korkma felan diyor ama bu dizi ve filmlerdeki doğum sahnelerinde bağıra çağıra saç baş yola yola doğum gösterdikleri için insan ister istemez biraz korkuyor.
Hayırlı olsun öncelikle :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Herkeste belirti farklı oluyor. Bende de uyku hali var. Sen birde çalışıyorsun, Allah yardımcın olsunkızlar ben de 11 haftalık hamileyim
çalışıyorum ama bir de bana sorun
sanki ayakta uyuyorum öyle yorgun öyle halsizim ki
son ıkı haftadır boyleyım
hergun acil işlerimi yapıyorum diğerleri duruyor aksam olsa da eve gidip yatsam modundayım hep
sizlerde de var mı halsizlik
bu halsizlik ne zaman gecer
bende 10. haftaya kadar hıc belırtı yoktuHayırlı olsun öncelikle :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Herkeste belirti farklı oluyor. Bende de uyku hali var. Sen birde çalışıyorsun, Allah yardımcın olsun
Allah kolaylik versin.bende 10. haftaya kadar hıc belırtı yoktu
bu uyku hali benı mahvetti
çalışıyorum evet sabah 8 aksam 6 baya zorluyor beni
amin inşallah hepimizi bebeği sağlıkla gelsin
amin hepimizeAllah kolaylik versin.
Bilgilerini yazarsan senide listeye ekleyelim :)
Yaşın kaçtı canım ?amin hepimize
1. deneme
sperm hareket azlığı , sıfır morfoloji
8 haziran 2019
38Yaşın kaçtı canım ?
Ekledim canım
tesekkurlerEkledim canım
Allah mı soyletti haftalık dicegime aylık dedim hadi inşallah5.bucuk haftalik mı ?
Duydun mu kalp atımınıBenim kontrolüm önümüzdeki salı ertelenmezse. Ama geçen sefer kese çapı vermemişti çok kısa kalp atımını dinletti tamam. 2-3saniyecik
Bende dedim hangi ara aylık olduAllah mı soyletti haftalık dicegime aylık dedim hadi inşallah
Valla amin insallah :) hepimizeBende dedim hangi ara aylık oldu
Rabbim o günleri de göstersin
Allah kolaylik versin canım, ne seyahati ? :)Valla amin insallah :) hepimize
Çok uykusuzum ya seyahatteyim bi de
Yok normalde pzt gidecektim doktorum üniversitedeymiş salıya kaldı. Haftaya salı 9;45 yalnız bu ara karnım inanılmaz şiş yüzümde şişmeye başladı. Tuzsuz yesem iyi olacakDuydun mu kalp atımınıtebrik ederim
TesekkurlerAllah kolaylik versin canım, ne seyahati ? :)
İyi haberler getirirsin insallahYok normalde pzt gidecektim doktorum üniversitedeymiş salıya kaldı. Haftaya salı 9;45 yalnız bu ara karnım inanılmaz şiş yüzümde şişmeye başladı. Tuzsuz yesem iyi olacak