Ya ikiz olsun da. Benim doktor anlattı. Bi hastasına 2 embriyo transfer yapmışlar. Sonra onlar kendi içinde tek yumurta ikizi olmuş. 4 üz olmuşlar. Ondan korktum. İki karından fazla yükselmiş ya.Uykum geldi benmde calsrken yatasm geldi bi arabnmde 14. Gun bugun ben bugn vermedm artik canim 12. Gun 900 lerde deglmydi snde 2 gunde 2 kat digorlar fazla gibi ole dusunursek ikiz bence senin:) ben kacim acaba bak aklima merak dusurdun:)
İnşallah canımmBenim tek kese görüldü canım. Sağlıkla ilerler inşallah hepimizin gebeliği
Bende bulantı falan yok şükür. Tuzlu cubuk ve naneli şeker iyi geliyor diyorlarKızlar bugün bulantım arttı, bulantıda bende halsizlik bitkinlik yapıyor. Sizde durumlar nasıl?
Cantamda hep çubuk kraker. Birde soda iyi geliyor, asitli diye yasakmı bilmiyorum ama içiyorum hergün 1 taneBende bulantı falan yok şükür. Tuzlu cubuk ve naneli şeker iyi geliyor diyorlar
Evet çok heyecanlı, bugün bebek mağazalarına baktım. Insan çok güzel hissediyorKızlar bu arada listeye baktım. Heppimiz temmuzda sırasıyla doğuruyoruz.
Maden suyu magnezyum içeriyor. Tok karna bişey yapmaz herhalde :)Cantamda hep çubuk kraker. Birde soda iyi geliyor, asitli diye yasakmı bilmiyorum ama içiyorum hergün 1 tane
Neyyy 3 u duydm da 4 u dutmamstm tatlimYa ikiz olsun da. Benim doktor anlattı. Bi hastasına 2 embriyo transfer yapmışlar. Sonra onlar kendi içinde tek yumurta ikizi olmuş. 4 üz olmuşlar. Ondan korktum. İki karından fazla yükselmiş ya.
Ohh iyi uapmssn kuzumEvet çok heyecanlı, bugün bebek mağazalarına baktım. Insan çok güzel hissediyor
Aynen canım, bebek alışverişi çok güzel oluyo.Ohh iyi uapmssn kuzumbenm ilk deneym olck henuz ilk cocugm oldgu icin anca baskalarina hediye aliyodm sukurler olsn kendi melegimize bakcz artik
Sizin için zordur belki ama ben de keşke bir belirti olsa diyorumKızlar bugün bulantım arttı, bulantıda bende halsizlik bitkinlik yapıyor. Sizde durumlar nasıl?
Önemli olan sağlıkla devam etmesi. Sorunsuz ilerliyordue inşallah hepimizin bebişleriSizin için zordur belki ama ben de keşke bir belirti olsa diyorum
Olumsuz dusunme canim saglikla sursun inss belrtiye taklma kimilernde gec oluyoKızlar ya bende hiçbir değişiklik yok.ilk zaman olan belirtiler de yok
Önemli olan sağlıkla devam etmesi. Sorunsuz ilerliyordue inşallah hepimizin bebişleri
Orası öyle tabi de ilk zamanlar olup şimdi kaybolunca korktum açıkçası.Neyse cumaya az kaldı beklicem mecburOlumsuz dusunme canim saglikla sursun inss belrtiye taklma kimilernde gec oluyo
12.gun 945 14.gun 2599 çok tesekkurlerÇok sevindim canım sağlıkla al kucagına. Kan değerlerin kaç çıkmıştı canım
Insallah yaSukurler olsn keseyi gordun canim supr tabiki saglikli olsn en onemlisi oinss gumbur gunbur onuda duyacaksn
Yok ya naaptınız degerlerimiz aynı sayılır ben tek gordum bugun korkmayınYa ikiz olsun da. Benim doktor anlattı. Bi hastasına 2 embriyo transfer yapmışlar. Sonra onlar kendi içinde tek yumurta ikizi olmuş. 4 üz olmuşlar. Ondan korktum. İki karından fazla yükselmiş ya.
Ara ara bana da oluyo şişliğim iniyo birden belirtisiz normale donüyom sonra tekrar sisiyom kasılma oluyo balon misali dolanıyom oleOrası öyle tabi de ilk zamanlar olup şimdi kaybolunca korktum açıkçası.Neyse cumaya az kaldı beklicem mecbur
5.bucuk haftalik mı ?kızlar kese kontrolunde doktor 5 bucuk aylık dedi sat 4 ekim hesapladıgım gibi yani
Kese ebatına da 17-18 mm dedi siz de yazsanıza sonucları iyi mi buyuklugu bilmiyorum benim prof pek konusmuyo