Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım :) bünye ile alakalı olabilir.Kızzzlaaarrrr günaydın. 1.5 kilo birden almışım çok moralim bozuldu. Çokta yemiyorum aslında
Maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)Ben ben ben
ay sahi doğru ya :)Maşallah :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Bilgilerini yazarsan seni de ilk sayfada ki listeye ekleyeyim
Kaçıncı deneme canım :)ay sahi doğru ya :)
29 yaşındayım sperm azlığı- erkek- 03.02.2019
çok şükür 1. denemeKaçıncı deneme canım :)
Ekledim canım, şuanda ilk doğum yapacak olan sensin. Rabbim tamamına erdirsinçok şükür 1. deneme
ay ne güzel ben anlatırım size Biraz korku var ama ne yapalım artıkEkledim canım, şuanda ilk doğum yapacak olan sensin. Rabbim tamamına erdirsin
ilaçlardan canım. İlaçlar kesilince kilo alımı yavaşlıyo. O şuan kullandıgın ilaçlardanKızzzlaaarrrr günaydın. 1.5 kilo birden almışım çok moralim bozuldu. Çokta yemiyorum aslında
Ilk bebis çok normal :) doğumu nasıl düşünüyorsun ?ay ne güzel ben anlatırım size Biraz korku var ama ne yapalım artık
valla heryönden normal doğum düşünüyorum. Son dk bir aksilik olmassa. Benim regl sancılarım çok şiddetli olurdu. Ağrılardan gözümden yaş gelirdi. Birde biryerde okudum. Taş düşürmek doğum sancısından daha beter diye. Ben taşda düşürdüm. onu atlattıysam bunuda atlatırım herhalde diyorumIlk bebis çok normal :) doğumu nasıl düşünüyorsun ?
O zman hayırlı zamanda gelsin minik :) ben sezeryan ile doğum yapmıştım oğlumu, mecbur buda sezeryan :) kucağına aldığın zaman acıyı falan unutuyorsun zaten .valla heryönden normal doğum düşünüyorum. Son dk bir aksilik olmassa. Benim regl sancılarım çok şiddetli olurdu. Ağrılardan gözümden yaş gelirdi. Birde biryerde okudum. Taş düşürmek doğum sancısından daha beter diye. Ben taşda düşürdüm. onu atlattıysam bunuda atlatırım herhalde diyorum
Zaten normal doğum istememin sebebi bebek doğar doğmaz ilk ben görmek istiyorum. Kucağıma hemen atacaklar yaO zman hayırlı zamanda gelsin minik :) ben sezeryan ile doğum yapmıştım oğlumu, mecbur buda sezeryan :) kucağına aldığın zaman acıyı falan unutuyorsun zaten .
Ben spinal ile doğum yaptım ve ilk ben gördüm bende normal doğum yapmak isterdim ama insan korkuyorZaten normal doğum istememin sebebi bebek doğar doğmaz ilk ben görmek istiyorum. Kucağıma hemen atacaklar ya
Spinal ne epütüral ne hiç bir bilgim yok Çok mu cahilim neBen spinal ile doğum yaptım ve ilk ben gördüm bende normal doğum yapmak isterdim ama insan korkuyor
Spinal anestezi sezeryan doğumda belden aşağısını uyusturuyorlar, bunada spinal doğum deniyorSpinal ne epütüral ne hiç bir bilgim yok Çok mu cahilim ne
Spinal anestezi sezeryan doğumda belden aşağısını uyusturuyorlar, bunada spinal doğum deniyorSpinal ne epütüral ne hiç bir bilgim yok Çok mu cahilim ne
ama karından kesip bebeği ordan çıkartıyorlar dimiSpinal anestezi sezeryan doğumda belden aşağısını uyusturuyorlar, bunada spinal doğum deniyor
Evet ama sen gormuyorsun, perde oluyor. Ben karnımı siliyor zannediyordum, megersem bebek doğmuş, karnımı dikiyormus doktor sonra bebisi gösterdiler, gözleri yumuk yumuk bakıyorduama karından kesip bebeği ordan çıkartıyorlar dimi