- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim gecms olsun. Crinine jel mi tedaviden beri kullaniyorm gebelktede sabah aksm devm ettm gercktn etkili bnce bi sorun olmadi bnde. Usutmssndr bncede. Ay bnde bu sabah actm ya az hareket ettiler ac kalfi cocuklarim dr da acil doguma grms biraz bekledk oldulr aclktn:))Kızlar bugün doktora gittim vajinal ve karından baktı. Kanama başka sorun görünmüyor dedi. İdrar verdim yarında nifty için kan vericem. Crine galiba öyle bir jel yazdı kasılman geçene kadr kullan en azından hiçbirşey olmasa bile boşuna kullanmış olursun en fazla dedi riske atma diyede söyledi. Magnezyum içtim ağrım azaldı o yüzden jeli kullanmadım. Sanırım üşüttüm yılbaşı için şileye gitmiştik hotel kaloriferi geç yakmıştı ilk gece dondum oda ve yatak ısınana kadar sonrada ayaklarım buz tutmuştu. İnşallah başka sorun yoktur karnımda aç gitmiştim bebiş hiç hareket etmiyordu. Telaştan ne boy sormuşum nede başka birşey
Çok rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallahGunaydin sekerler❤ aktf giremiyorm ya aksmlari kayiyorum ben yogn bi haftaydi yine isyernde. Bugun bebekleri gorduk teyzeleri 12+5 olmusz kan vermedm ikzde ikili test olmuyons dogru sonc ckmiyoms kanda ultrssndan bakti iyims ense kalnlklati falan buyumsler cok duygulandm❤ jeli birakanilirsn dedi corasprn devam edicekmsm. Kasklara baski vardi bu hafta hep bnde buyudkleri icin dedi rahim agzi kapaliyms sukur. Ikiside kiz gibi sanki dedi dr 1 aya detyli ultradnda belli olckms kesn renkli fotoda alcm makinesi renklymd cok sevndm her gttgmde verck suan kucuk die belli olmz ikzde 1 aya guzel pozlar alirz dedi❤
Aminn tatlim cumlemz saglikla kucagimza alalim inss❤Maş
Çok rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
Canim rahim agzinin kapali olduguna vajinal mi bakiyor karindan mi.benim doktorum rahim agziyla ilgili bisey soylemefi de merak ettim.hep karindan bakiyor banaGunaydin sekerler❤ aktf giremiyorm ya aksmlari kayiyorum ben yogn bi haftaydi yine isyernde. Bugun bebekleri gorduk teyzeleri 12+5 olmusz kan vermedm ikzde ikili test olmuyons dogru sonc ckmiyoms kanda ultrssndan bakti iyims ense kalnlklati falan buyumsler cok duygulandm❤ jeli birakanilirsn dedi corasprn devam edicekmsm. Kasklara baski vardi bu hafta hep bnde buyudkleri icin dedi rahim agzi kapaliyms sukur. Ikiside kiz gibi sanki dedi dr 1 aya detyli ultradnda belli olckms kesn renkli fotoda alcm makinesi renklymd cok sevndm her gttgmde verck suan kucuk die belli olmz ikzde 1 aya guzel pozlar alirz dedi❤
Canim benim pek bulantim olmadi bastan beri ama 1 haftadir yorgunlugum azaldi karnimda yemeklerden sonra sislik olurdu o da baya azaldi.kendimi hafiflemis gibi hissediyorum.kasiklarimdaki agrilar azaldi.3 6 ay arasi rahat derlerdi inanmazdim. Az bekle seninde azalir sikintilarin insallahDr ekip nasil diyor bize cogulz die verdgm kilodan birini almism iyi gidiyorum suan:) yemek olayi sknti bnde ayni degsmedi ins arti doner 3 ay diyorlardi bisi degsmedi
Cok güzel haberler bunlar masallahallahm hep güzel haberlerini almayi nasıp etsinGunaydin sekerler❤ aktf giremiyorm ya aksmlari kayiyorum ben yogn bi haftaydi yine isyernde. Bugun bebekleri gorduk teyzeleri 12+5 olmusz kan vermedm ikzde ikili test olmuyons dogru sonc ckmiyoms kanda ultrssndan bakti iyims ense kalnlklati falan buyumsler cok duygulandm❤ jeli birakanilirsn dedi corasprn devam edicekmsm. Kasklara baski vardi bu hafta hep bnde buyudkleri icin dedi rahim agzi kapaliyms sukur. Ikiside kiz gibi sanki dedi dr 1 aya detyli ultradnda belli olckms kesn renkli fotoda alcm makinesi renklymd cok sevndm her gttgmde verck suan kucuk die belli olmz ikzde 1 aya guzel pozlar alirz dedi❤
Aa masallah gozun aydin canim.bende haftaya sali gidicem ense kalinligi icin insallah senin gibi guzel haberler alirimGunaydin sekerler❤ aktf giremiyorm ya aksmlari kayiyorum ben yogn bi haftaydi yine isyernde. Bugun bebekleri gorduk teyzeleri 12+5 olmusz kan vermedm ikzde ikili test olmuyons dogru sonc ckmiyoms kanda ultrssndan bakti iyims ense kalnlklati falan buyumsler cok duygulandm❤ jeli birakanilirsn dedi corasprn devam edicekmsm. Kasklara baski vardi bu hafta hep bnde buyudkleri icin dedi rahim agzi kapaliyms sukur. Ikiside kiz gibi sanki dedi dr 1 aya detyli ultradnda belli olckms kesn renkli fotoda alcm makinesi renklymd cok sevndm her gttgmde verck suan kucuk die belli olmz ikzde 1 aya guzel pozlar alirz dedi❤
Karindan goruyolarms canim suan ama alttanda bakck sanirm zaman ilerledkce erken risk gormedgi icin bnce. Ikizlerde dikis atilan cok oluyo ins saglikla devam eder bakalim.Canim rahim agzinin kapali olduguna vajinal mi bakiyor karindan mi.benim doktorum rahim agziyla ilgili bisey soylemefi de merak ettim.hep karindan bakiyor bana
Arada onu hep cekicez sanirm tedavi oldgmz icin canim. Gecn hagta karnim sksti bugun inms normalde belli olmuyor:) aminn tatlim hepimizin herkes guzel haberler versn hep sevinelim❤Slm kizlar bendeki bu bitmeyen siskinligi ne yapacagim bilmiyorum artik
Cok güzel haberler bunlar masallahallahm hep güzel haberlerini almayi nasıp etsin
Sagol canim alirsn allahin izniyle ins❤ ikize gore iyi gidiyorms masallah. Boylati uzams ve keseler dibdibe artik iki kese boyututa ayni buyklkte arada kalin bi czgi ayiriyor ayaklariyla birbirlerini durtebilirler sende yaz kuzular nasil bakalim:)Aa masallah gozun aydin canim.bende haftaya sali gidicem ense kalinligi icin insallah senin gibi guzel haberler alirim
Inss canim oyle diyorlar sabirszlkla bkliyorm. Gebe kaldgmdan beri bulantm hic gecmedi yemekte kesiliyorm az yedgmde hemen hic yiyesim yok zorla tikiniyorm:) sanslisin tadini cikar. Gerci ikizlerde daha baskin oluyorms dr normal diyor hap da vermedi bulanti icn:) benim kasklara baski basladi hep ama rahm agzi kapalyms sknti yok dedi bakalim hepimiznki allaha emanet tatlim❤a 3 ayi gectikten sonra
Canim benim pek bulantim olmadi bastan beri ama 1 haftadir yorgunlugum azaldi karnimda yemeklerden sonra sislik olurdu o da baya azaldi.kendimi hafiflemis gibi hissediyorum.kasiklarimdaki agrilar azaldi.3 6 ay arasi rahat derlerdi inanmazdim. Az bekle seninde azalir sikintilarin insallah
Gözün aydın canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. Hayırlısı ile gelsinlerGunaydin sekerler❤ aktf giremiyorm ya aksmlari kayiyorum ben yogn bi haftaydi yine isyernde. Bugun bebekleri gorduk teyzeleri 12+5 olmusz kan vermedm ikzde ikili test olmuyons dogru sonc ckmiyoms kanda ultrssndan bakti iyims ense kalnlklati falan buyumsler cok duygulandm❤ jeli birakanilirsn dedi corasprn devam edicekmsm. Kasklara baski vardi bu hafta hep bnde buyudkleri icin dedi rahim agzi kapaliyms sukur. Ikiside kiz gibi sanki dedi dr 1 aya detyli ultradnda belli olckms kesn renkli fotoda alcm makinesi renklymd cok sevndm her gttgmde verck suan kucuk die belli olmz ikzde 1 aya guzel pozlar alirz dedi❤