Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim gözün aydın olsun allah tamamına erdirsn saglikla ilerlesinKizlar 8.gun degerim 64,5 cikmis
hayirli olsun canim benimde transfer gunu sayiliyorsa eger 9.gun 60.93 11.gun 147 oldu, sayiya bakma sen 2 ye katlanmasi onemli, ins 2 gun sonra daha guzel sonuclat alirsn :)
Gözün aydın cici anne inşallah sağlıklı kucağınada alırsın
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Süüüpperr bir haber buu
Mendilleri sallayalım
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah canım
Canım yaş riskim zaten çıktı ama biyokimya testimde sınır 250 benim 305 çıktı. Sınıra yakın olduğu için yaptırmamı önerdi. Yarın bir yerden daha fiyat alıcam şimdilik 2800 dediler
hilal1907 canım tebrik ederim. Bariz çizgi çıkmıştı zaten testinde de ortaya çıktı inşallah herşey yolunda gider sizin için
Hepinize cok tesekkur ederim kizlarrr cok mutluyum ama hala endise devam ediyor. İnsallah artar degerim.Masallah canim gözün aydın olsun allah tamamına erdirsn saglikla ilerlesin
İnşallah daha uyguna yapan bir labaratuvar bulunur canım. Hayırlısıyla sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah bebeklerimiziCanım yaş riskim zaten çıktı ama biyokimya testimde sınır 250 benim 305 çıktı. Sınıra yakın olduğu için yaptırmamı önerdi. Yarın bir yerden daha fiyat alıcam şimdilik 2800 dediler
hilal1907 canım tebrik ederim. Bariz çizgi çıkmıştı zaten testinde de ortaya çıktı inşallah herşey yolunda gider sizin için
Ben 39+0 da sezeryan ile dogum yapmıştım. Senin ki biraz erken dogmus ama fark etmiyor. Kilosu da gayet iyi :) benim ki 3.850 dogmuştuKizlar oglumda ki hamilelik gununu hesapladim. 264 gun yani 37 hafta 5 gunlukken dogmus. Erken mi dogmus? 3.140gr di
Valla bende wc’ye kalkmaya okadar üşeniyorumki. Uykum bölünüyor diye sızlanıyorum. Birkaç gün önce akşam 8de yattım sabah 10da kalktım eşim kızıyor uyuya uyuya şişiyorsun diyor anlamıyrki hormonlar yapıyor
hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerini alırız.
Kızlar şimdi perinatologun hemşiresi ile görüştüm ikili taramam sınırda çıkmış hoca nifty önermiş. Çok sorun değil ama yaş 35 üstü ve test sınırda deyince laboratuvar araştırıyorum. Bakalım kaç para isteyecekler :-(
Heralde 2019 fiyatıyla 2800 dediler bana. Geçen sene arkadaşım 1800e yaptırmıştı. Birkaç yerden yine fiyat alıcam artık bu testler türkiyede yapılıyormuş fiyat neden yüksek anlamıyorum.İlk hamileliğinizde uyuyun kızlar. O uykularımı çok özlüyorum. İkinci de günde toplam 5-6 saat ancak uyuyorum. Deliksiz 2-3 saati geçmez herhalde.
Ben de nifty yaptırdım 2600 civarı
Gunaydin canim benimde sezaryan ama suyum geldigi icin gitmistik hastaneye 10 saatten sonra inemeyince almislardi sezaryana. Bu erken geldiyse ikizlerim de erken gelir mi acaba diye dusundum. Doktor en erken 36 dedi ama daha dururlarsa daha iyi demisti.Ben 39+0 da sezeryan ile dogum yapmıştım. Senin ki biraz erken dogmus ama fark etmiyor. Kilosu da gayet iyi :) benim ki 3.850 dogmuştu
Senin bu sefer 36 falan olur herhalde, ikizler biraz erken geliyor dünyaya
Gunaydinnnn. O pit pit bebekte olabilir damarda atmis olabilir canim. Eger gunden gune hissetmen cogalirsa kesin bebek diyebilirsin bende oglumu 16.haftada hissetmistim.Kızlar iyi geceler benim biraz önce sol tarafımda pıt pıt diye birşey oldu 7-8 kere fln pıt pıt oldu sonra durdu 3-4 kez daha pıt pıt diye attı ilk kez böyle birşey oluyor bu bebek hareketi olabilirmi tecrübeli anneler nasıl bişey bebek hareketi :)
benim arkadaşlarım yaptıralı yaklaşık 2 yıl oldu 1800 TL gibi rakamdan bahsettiler. 2si de Londra'ya gönderdiValla bende wc’ye kalkmaya okadar üşeniyorumki. Uykum bölünüyor diye sızlanıyorum. Birkaç gün önce akşam 8de yattım sabah 10da kalktım eşim kızıyor uyuya uyuya şişiyorsun diyor anlamıyrki hormonlar yapıyor
hayırlısı olsun inşallah pozitif haberlerini alırız.
Kızlar şimdi perinatologun hemşiresi ile görüştüm ikili taramam sınırda çıkmış hoca nifty önermiş. Çok sorun değil ama yaş 35 üstü ve test sınırda deyince laboratuvar araştırıyorum. Bakalım kaç para isteyecekler :-(
canımcım çok tebrik ederim sonucu da görünce baya bi rahatlamışsındırKizlar 8.gun degerim 64,5 cikmis
gebelik çizelgesine baktım 16.haftanın sonunda Allah izin verirse hissetmeye başlicaz canımKızlar iyi geceler benim biraz önce sol tarafımda pıt pıt diye birşey oldu 7-8 kere fln pıt pıt oldu sonra durdu 3-4 kez daha pıt pıt diye attı ilk kez böyle birşey oluyor bu bebek hareketi olabilirmi tecrübeli anneler nasıl bişey bebek hareketi :)
Merhaba canım, artık hissedebilirsin. Kelebek kanat çırpar gibi, nabız atar gibi oluyor ilk başta :) tatlı falan yersen yada yatış pozisyonunu değiştirirsen hissedersinKızlar iyi geceler benim biraz önce sol tarafımda pıt pıt diye birşey oldu 7-8 kere fln pıt pıt oldu sonra durdu 3-4 kez daha pıt pıt diye attı ilk kez böyle birşey oluyor bu bebek hareketi olabilirmi tecrübeli anneler nasıl bişey bebek hareketi :)
Saglıkla sıhhatle zamanında gelirler inşallah canımGunaydin canim benimde sezaryan ama suyum geldigi icin gitmistik hastaneye 10 saatten sonra inemeyince almislardi sezaryana. Bu erken geldiyse ikizlerim de erken gelir mi acaba diye dusundum. Doktor en erken 36 dedi ama daha dururlarsa daha iyi demisti.
Gecmis olsun. Ben dahil bir kac kisi daha var canim endiselenme. Bende 7. Hafta gibi kanama yasadim benim bebeklerden uzaktaydi cok sukur. Fitilim hemen kesmisti kanamayi. Surekli uzan doktor ne kadar dediyse o kadar zaman is yapma. yemek ve wc harici kalkma. Igneni baska verdiyse mutlaka gunu gunune yaptir. fitilde verdiyse saati saatine asla aksatma.Günaydın güzel anneler. Beni de aranıza alır mısınız?
Aslında güne kötü başlamıştım. Sabah bi uyandım ki kanamam vardı. Hemen doktora gittik. Kan değerim 6795 çıktı. Alttan muayene etti kanamam vardı, üsten bakınca keseyi gördü. 9 mm dedi. Pruloton iğne vurdurduk. Evet biraz rahatladım ama gene de çok korkuyorum. Böyle birşeyler karşılaşan oldu mu? Çok endişeliyim.
Canım ben ikizlere hamileyken doktorum en geç 36. Haftadadoğarlar dedi. Benim hedefim 32 idi ama maalefef 25+4de geldiler dünyaya. 4 ikiz annesiydik iki kişi 26-28. Haftalarda doğum yaptı diğer ikisi 34 civarıydı hemde maşallah 2500kilonun üstünde doğmuşlardı bebişleri. Benden sana tavdiye boş bulduğun an uzan. Benim kasıklarım hep taş gibiydi, bel ağrım ve nefes darlığım çoktu doktorum hep ikiz ondan ikiz ondan dedi. Belkide kasılmalarım vardıGunaydin canim benimde sezaryan ama suyum geldigi icin gitmistik hastaneye 10 saatten sonra inemeyince almislardi sezaryana. Bu erken geldiyse ikizlerim de erken gelir mi acaba diye dusundum. Doktor en erken 36 dedi ama daha dururlarsa daha iyi demisti.
Çok teşekkür ederim. İnşallah geçer biran önce, Ben aslında elektrik süpürgesi açmıştım. Hata yaptım galiba, çünkü sonrasında ağrım oldu biraz. Kanama olacağını hiç düşünmedim çok korktum. Crinono jel kullanıyorum. İnşallah kanama Durur. ALlah yardımcımız olsun.Gecmis olsun. Ben dahil bir kac kisi daha var canim endiselenme. Bende 7. Hafta gibi kanama yasadim benim bebeklerden uzaktaydi cok sukur. Fitilim hemen kesmisti kanamayi. Surekli uzan doktor ne kadar dediyse o kadar zaman is yapma. yemek ve wc harici kalkma. Igneni baska verdiyse mutlaka gunu gunune yaptir. fitilde verdiyse saati saatine asla aksatma.
Çok geçmiş olsun canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ben bu şekilde kanamayla oglumu dünyaya getirdim. Bazen böyle kanamalar oluyor malesef. Keseye yakın yerde kanama oluyor ve bazı durumlarda kanama şeklinde geliyor. İnşallah tekrarlamaz. :)Günaydın güzel anneler. Beni de aranıza alır mısınız?
Aslında güne kötü başlamıştım. Sabah bi uyandım ki kanamam vardı. Hemen doktora gittik. Kan değerim 6795 çıktı. Alttan muayene etti kanamam vardı, üsten bakınca keseyi gördü. 9 mm dedi. Pruloton iğne vurdurduk. Evet biraz rahatladım ama gene de çok korkuyorum. Böyle birşeyler karşılaşan oldu mu? Çok endişeliyim.