2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kizlar arada canim aniden bisey cekiyo o an evde olmuyo. genelde evde olmayacak seyler cekiyo zaten. Haliyle yiyemiyorum ama ertesi gun yada 1 saat sonraya istemiyo cekmiyo canim. Yememem bi sorun olur mu?
Canim asermek vucutta eksik olan vitaminleri barindiran besinleri insan vucudunun istemesidir. Sen yiyebiliyorsan yemeye çalış.

Su icmek bile bulandiriyor ac karina su ictgm icin kustum dun sabah:) idrar acayip siklasti bende kzlar normal heralde artik. Birde bu hafta hissediyorum hafif kipirtilari hareketlerini sukurler olsn❤ ctesi icin cok heyecanlym bakalim:)

Canim asermek vucutta eksik olan vitaminleri barindiran besinleri insan vucudunun istemesidir. Sen yiyebiliyorsan yemeye çalış.
Gunaydinnn meric egenin annesi isim vermiyim ama olmadik anda olmadik sey cekiyo. Bizim oralarda yapilan bisey mesela anam yakin olsa da istesem. odun atesinde is simmis sekilde. Bazen diyorum keske koyde olsam canimin cektikleri hep orda gurbete alisik olmayinca istedigin seyi de bulamiyon

Tek hissettm hep ayni anda olsa suan erken hissedlmz sanirm:) saglkli olsnlarda bakalim❤ sen nasilsn nasi gidiyo
Gunaydinnn nerelerdeydinnnn bende sadece solumda arada bi tabiii.sirt ustu yatarken kipirti hissediyorum bi anlik. Ultrasonda da soldaki kipir kipirdi. Sagdan simdiye kadar bisey hissedemedim. Bazen acaba diyorum bebis midir sonra yokyaa ne bebisi olsa olsa bagursaktir diyom.

Anladım canım.Çok haklısın burada o dediklerini yapmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…