Valla bende de öyle oluyor. O an olmasa da sonra yiyorum. İnsanın aklında kalıyor böylede, ye gitsin :)Kizlar arada canim aniden bisey cekiyo o an evde olmuyo. genelde evde olmayacak seyler cekiyo zaten. Haliyle yiyemiyorum ama ertesi gun yada 1 saat sonraya istemiyo cekmiyo canim. Yememem bi sorun olur mu?
Canim asermek vucutta eksik olan vitaminleri barindiran besinleri insan vucudunun istemesidir. Sen yiyebiliyorsan yemeye çalış.Kizlar arada canim aniden bisey cekiyo o an evde olmuyo. genelde evde olmayacak seyler cekiyo zaten. Haliyle yiyemiyorum ama ertesi gun yada 1 saat sonraya istemiyo cekmiyo canim. Yememem bi sorun olur mu?
Hayirli olsn canimm saglikla sursn inss gozun aydin❤Tesekkur ederiiim
Test gunum 5 ocak canim en erken 3 unde veririm beklerim bikac gun daha
Masallah canim cok hos olmuss mutlulukla huzurla odasina kavussun inss oglusun❤
Maşallah canım, ikiz olunca hareket de iki katı oluyordur :)Su icmek bile bulandiriyor ac karina su ictgm icin kustum dun sabah:) idrar acayip siklasti bende kzlar normal heralde artik. Birde bu hafta hissediyorum hafif kipirtilari hareketlerini sukurler olsn❤ ctesi icin cok heyecanlym bakalim:)
Tek hissettm hep ayni anda olsa suan erken hissedlmz sanirm:) saglkli olsnlarda bakalim❤ sen nasilsn nasi gidiyoMaşallah canım, ikiz olunca hareket de iki katı oluyordur :)
Bende iyiyim canım, uyumaya hazırlanıyorumTek hissettm hep ayni anda olsa suan erken hissedlmz sanirm:) saglkli olsnlarda bakalim❤ sen nasilsn nasi gidiyo
Cok tesekkur ederim canim insallah devam eder dedigin gibi su asamada olmak bile benim icin hayaldi. Cok mutluyum rabbim bozmasinHayirli olsn canimm saglikla sursn inss gozun aydin❤
GunaydinnnValla bende de öyle oluyor. O an olmasa da sonra yiyorum. İnsanın aklında kalıyor böylede, ye gitsin :)
Gunaydinnn meric egenin annesiCanim asermek vucutta eksik olan vitaminleri barindiran besinleri insan vucudunun istemesidir. Sen yiyebiliyorsan yemeye çalış.
Gunaydinnn nerelerdeydinnnnTek hissettm hep ayni anda olsa suan erken hissedlmz sanirm:) saglkli olsnlarda bakalim❤ sen nasilsn nasi gidiyo
Valla birdaha hamile olma şansım yok, durumu iyi degerlendiriyorumGunaydinnnkalmiyo aklimda o anlik yedim yedim yani sonra hayatta canim cekmiyo. Oglumda yasamadim as ermek nedir bunlar hormonlarimla oynuyooo
Anladım canım.Çok haklısın burada o dediklerini yapmak çok zor.Gunaydinnn meric egenin annesiisim vermiyim ama olmadik anda olmadik sey cekiyo. Bizim oralarda yapilan bisey mesela anam yakin olsa da istesem. odun atesinde is simmis sekilde. Bazen diyorum keske koyde olsam canimin cektikleri hep orda gurbete alisik olmayinca istedigin seyi de bulamiyon
Niye kiz 1 ken 2 oldu 2yken 3 olur belkiValla birdaha hamile olma şansım yok, durumu iyi degerlendiriyorum