2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Selamlar, bende sessiz takipçilerindenim.. merak ettiklerim var. .! Mesela, Beta hcg değer artışı ne kadar süre ile istiyor doktorlar ?
Bir de bugün reçete yazdırmak için doktora gittiğimde estrofem gebelik görüldükten kullanılmıyor dedi.. Tüp bebek merkezindeki doktorda ilaçlar 12 haftaya kadar devam demişti.. ne yapacam bilemedim. .!

İki kan değeri arasında düzgün artış varsa birdaha istemiyorlar ben estrofemi dün bıraktım diğer doktorların söylediğini değilde tüp bebek doktorunun dediğini yap

Maşallah canım, ikiz olunca hareket de iki katı oluyordur :)
Selam İlaçları bırakma birakmama isini doktorn takip eder bu hafta bunu bırak gibi benim prednol diye bı ilacm vardi mesela 8 hafta kullandım sonra tasniyonumu yukseltti biraktk beta ya gelince 2 günde bir ister benden 2 kere istedi ben 3 kere yaptm dayanamayp

Betahcg 10 gun sonra iki gun sonra istedi benden bidaha istemedi.estrofemde kalp atisini duyana kadar kullandim

Merhaba canım, bana estrofemi gebelik testini öğrenene kadar kullanın demişti. Tekrar sor bence

Tüp bebek doktorun ne diyorsa o olmak zorunda.. bende 12.haftaya kadar günde 3 estrofem, günde 2 kere jel, 1 coraspin ve 1 folikasit içiyorum.. 30 ocakta bırakıyorum.. ve gebelik takibi yapan doktorumda tüp bebekteki verilen ilaçlarım bittikçe reçete yazıveriyor ek olarak haftalık B12 iğnesi ve bir tane vitamin verdi..

Evleneli 6 yıl bitti, bir kere normal yolla hamile kalamadım
Ben kaldim da noldu ikinci icin senelerce ugras didin 1 senesi bos yere doktorda gecsin sonuc tup bebis. Once bebislerimiz saglikli olsun ama dediydi diceksiniz kalacaklarrrr. Kim bilmiyorum ama var bi kac kisi. Ben burda olmasam da akliniza gelicem

Günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik aranızda tansiyonu düşük olan arkadaşlar var mı benim sürekli düşük başım ağrıyor halsizim sürekli tuzlu ayran içmekten bıktım başka önerisi olan var mı bana söylerseniz sevinirim

Ben kaldim da noldu ikinci icin senelerce ugras didin 1 senesi bos yere doktorda gecsin sonuc tup bebis. Once bebislerimiz saglikli olsun ama dediydi diceksiniz kalacaklarrrr. Kim bilmiyorum ama var bi kac kisi. Ben burda olmasam da akliniza gelicem
Sen niye burda olmuyorsun, zaten herkes bebegin dogumundan sonra ortadan kaybolacak. Benim 1 arkadas kaldı burdan, Digerleri siteye girmiyor.

Gecmis olsun. Doktoruna soyle belki ilaclardan biri yapiyodur biraktirir yada dozu dusurur.

En güzeli ayran valla, benim genelde 11 çıkıyor. Nabzım yükseliyor, nefes darlığı yaşıyorum. Gebelik ilerledikçe daha da artıyor

Sen niye burda olmuyorsun, zaten herkes bebegin dogumundan sonra ortadan kaybolacak. Benim 1 arkadas kaldı burdan, Digerleri siteye girmiyor.
Olurum ama basta bi aylarca giremem gibi geliyor hele memlekete gidersem orda benim hat asla cekmiyo giremem. sonra soyle boyle diye girer yazarim ama genelde uzaktan takip ederim

Tansiyonun yuksek dusuk nasil anliyosun en son doktorda 9a 6 denildi dusuk mu degil mi yorum yapan olmadi sinra unuttum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…