2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Ya kızlar bu crınone jeli sıkıyorum yarısı içinde kalıyor :-( siz tecrübelisiniz. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum
öncelikle jeli sicak ortamda tutma böylelikle igneyle delmene gerek kalmaz. sicak ortamda eridigi icin kapak acilir acilmaz disari cikar jel. kapagini acmadan önce jelin biriktigi kare yerden tutup asagi dogru salla ilac asagi insin. kapagi uzandiktan sonra ac ve yap. ben hep böyle yaptim bir hafta oldu birakali
Arkadaslr gebeligim ilk donemlerinizde neler yaptınız yada yapıyorsunuz, gezmeyi falan öneriyor musunuz yoksa hep dinlenerek mi geçirelim ilk etapları, ve beslenme konusunda özellikle dikkat etmemiz gereken birsy var mi bildiklerimizi paylaşalım, tecrübesiziz sonucta :)
canim ben cikiyorum disari geziyorum da aracda kullaniyorum. cok fazla günlük rutinden sasmamak lazim sürekli yatmak da dolasimi engelledigi icin problem olur. ciddi düsük riski olur vs. o ayri. beslenme konusunda da ben hic konusmayayim hala bulantilardan bir sey yiyemiyorum

öncelikle jeli sicak ortamda tutma böylelikle igneyle delmene gerek kalmaz. sicak ortamda eridigi icin kapak acilir acilmaz disari cikar jel. kapagini acmadan önce jelin biriktigi kare yerden tutup asagi dogru salla ilac asagi insin. kapagi uzandiktan sonra ac ve yap. ben hep böyle yaptim bir hafta oldu birakali

canim ben cikiyorum disari geziyorum da aracda kullaniyorum. cok fazla günlük rutinden sasmamak lazim sürekli yatmak da dolasimi engelledigi icin problem olur. ciddi düsük riski olur vs. o ayri. beslenme konusunda da ben hic konusmayayim hala bulantilardan bir sey yiyemiyorum
Tamam canım tekrar deneyeyim bakalım. Teşekkürler

Bende oda ısısında olsun diye normal kalorifer yanan yerde tutuyordum. Bende soguk odaya alayım canım. Çok sagol
o yüzden ilac disari cok cikiyor canim soguk odada tutarsan sorunun cözülür birde ucu asagi dogru kalmasin koydugun yerde kare tarafi asagi gelsin

Günaydın kızlar bu sabaha kirginlikla uyandm grip olcakmsm gibi bı agirlik var ustumde insallah hasta olmam Ankara'da hava buz gibi disari cikamiyorm soğuktan vallahi :hasta: su kış hayirlisyla gecseydi bı gve gve senin baharn geliyor az kaldı :anne:
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebişlere❤️
Selam arkadaşlar bende tüp bebekle hamileyim 6+1eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum herkesin bebekleri hayırlı olsun sağlıklı kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
hoş geldin canım, rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bilgilerinı yazar mısın, senide listeye ekliyeyim

Kızlarrr slm herkese bir sorum var bu marketlerde hazır satılan turşular varya kavanozlarda çok canım çekiyor onlardan alıp 1-2 tane yesem acAba zararlımıdır ev yapımı bulamadım bilginiz varmı tüketiyormusunuz ??

Ama canım o zaman da kapağı açtığım gibi dışarı fışkırıyor. Bi arkadaş del iğneyle demişti o zaman fışkırmıyor gerçekten. Ne değişik bi jel ya :bicak:
Canım sen farkında olmadan sıkarak ucunu kırıyorsun sanırım..
Canım o küçük pimi
1 aşağı 1 yukarı indirince açıliyor zaten güzel bişekilde

Acaba sen çevirerek mi açmaya çalışıyosun
Ondan mı fışkırıyor.
Bende çevirerek açıyorum ama fışkırmıyor.. sanırım arkadaş farkında olmadan sıkarak açmaya çalışıyor gibi..

Kızlarrr slm herkese bir sorum var bu marketlerde hazır satılan turşular varya kavanozlarda çok canım çekiyor onlardan alıp 1-2 tane yesem acAba zararlımıdır ev yapımı bulamadım bilginiz varmı tüketiyormusunuz ??
Ev yapımı turşu bulup yiyebiliyorum ama malesef ki canım cips çekiyor 3 gündür aklımdan çıkmıyor evde kocaman cips paketi var ama dokunamıyorum napıcam bilmiyorum:KK43:

Canim icinde mutlaka katki maddesi vardir ama benimde bazen cok canim istiyor.nefsini köreltecek kadar cok az bir kerelik yersen bence bisey olmaz.

Ev yapımı turşu bulup yiyebiliyorum ama malesef ki canım cips çekiyor 3 gündür aklımdan çıkmıyor evde kocaman cips paketi var ama dokunamıyorum napıcam bilmiyorum:KK43:
Sorma ya ben de cok severim hamile kaldigimdan beri 1 kere lays firindan varya ondan yemistim.bugunde yilbasi kuruyemis cips bisuru sey yemek istiyorum dayanabildigim kadar dayanicam

Ben yiyorum, bir sıkıntı olmaz canım :KK53:
Ben onuda yedim :skandal:
Kola da içtim
Başka şeylerde var canınız çeker diye yazmıyorum :deli:

Günaydın kızlar bu sabaha kirginlikla uyandm grip olcakmsm gibi bı agirlik var ustumde insallah hasta olmam Ankara'da hava buz gibi disari cikamiyorm soğuktan vallahi :hasta: su kış hayirlisyla gecseydi bı gve gve senin baharn geliyor az kaldı :anne:
Canim dikkat et kendine. Ben bu gun çok yogunum. Evi bi görseniz bir birimizi sesimizden buluyoruz :KK70:Ama güzel oldu temizlendik :KK70: foto koymak icin sabirsizlaniyorum :KK37:

X