- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Gecmis olsun canim hemen tavuk suyuna karabiberli corba yap sicak sicak ic. Ustunu ort kalkma.Günaydın kızlar bu sabaha kirginlikla uyandm grip olcakmsm gibi bı agirlik var ustumde insallah hasta olmam Ankara'da hava buz gibi disari cikamiyorm soğuktan vallahisu kış hayirlisyla gecseydi bı @gve senin baharn geliyor az kaldı
Saol Canim şimdi yattm portakal suyu sktm içtim aksamada bı çorba yaparmGecmis olsun canim hemen tavuk suyuna karabiberli corba yap sicak sicak ic. Ustunu ort kalkma.
Hos geldin canim hayirli olsun seninde bebegin.Selam arkadaşlar bende tüp bebekle hamileyim 6+1eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum herkesin bebekleri hayırlı olsun sağlıklı kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
Kiz resmi gorur gormez ne bu dicektimEki Görüntüle 2220532
Canım benimki tam olarak böyle bişey henüz bu kadar koyu değil ve göbek deliğime kadar geldi. Ben esmer olduğum için daha çabuk oluştu diye düşündüm açıkcasıBenbirdost
Hos geldin, Hayırlı olsun bebeğin ins:)kese ve kalp atışını duydun muSelam arkadaşlar bende tüp bebekle hamileyim 6+1eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum herkesin bebekleri hayırlı olsun sağlıklı kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
Aksama birakma ic ki etki etsin canim varsa tavuk koy kaynaya dursunSaol Canim şimdi yattm portakal suyu sktm içtim aksamada bı çorba yaparm
Sen de hosgeldin. Aramizda calisan kisilerde var benim gibi ev hanimi da normal hayatindan fazla sasma ani degisiklik yapma yani ama dikkatli ol kendini yorma cok ayakta durma aniden egilip kalkma. Yeme konusunda et tavuk balik iyi pismis olacak. Salam sucuk sosis kola kahve yasak.Arkadaslr gebeligim ilk donemlerinizde neler yaptınız yada yapıyorsunuz, gezmeyi falan öneriyor musunuz yoksa hep dinlenerek mi geçirelim ilk etapları, ve beslenme konusunda özellikle dikkat etmemiz gereken birsy var mi bildiklerimizi paylaşalım, tecrübesiziz sonucta :)
Hosbuldk , Tsk ederim cevabın icin, normalde çıkmam disari igne disinda, gecen avmye gittik tur atalım iyi gelir bana hastaneye yakındı 2 saat falan kaldı alışveriş falan, yürüyerek dikkatli bi sekildr eve geldim eve yakın zaten, yinede kotu oldm cikmsamiydm diye o yuzdn ozellikle sormak istedimSen de hosgeldin. Aramizda calisan kisilerde var benim gibi ev hanimi da normal hayatindan fazla sasma ani degisiklik yapma yani ama dikkatli ol kendini yorma cok ayakta durma aniden egilip kalkma. Yeme konusunda et tavuk balik iyi pismis olacak. Salam sucuk sosis kola kahve yasak.
Hoşbulduk canım sağolHos geldin canim hayirli olsun seninde bebegin.
Hoşbulduk canım kese görüldü ama kalp atışını duyamadık Perşembe günü tekrar çağırdı inşallah duyarımHos geldin, Hayırlı olsun bebeğin ins:)kese ve kalp atışını duydun mu
Yok ki benimki gelirken alir ben cikamiyorm disari erken gelecek bugün yaparm hemen içerim yarınada iyi olurum insallahAksama birakma ic ki etki etsin canim varsa tavuk koy kaynaya dursun
Aaa niye deliyorsun kız fışkırmaz o merak etme sakın bi daha delme hava alınca gitmiyor demek kiValla bende hızlı şekilde sıkıyorum ama yine de kalıyor baya. İğneyle deliyorum açmadan dışarı fıskırmasın diye. Ondan mı hava alıp gitmiyor anlamadım :-(
Ben okadarını çok hatırlamıylrum ama göbek deliğime gelmek üzere benimki şimdiden. Doğumdan sonra geçtiği için çok dert etmiyorum açıkcasıKiz resmi gorur gormez ne bu dicektimaaa benim de sadece gobek deligine kadardi o cizgi ustune cikmamisti anam bu resimde asiri var.
Aaa bak işte benimki alt çizgi gibi.. ama üstte yok.. ozaman senin erkek mi olucak acaba ayy çok heyecanlı bişey bir an önce cinsiyetleri öğrensek artık:))Eki Görüntüle 2220532
Canım benimki tam olarak böyle bişey henüz bu kadar koyu değil ve göbek deliğime kadar geldi. Ben esmer olduğum için daha çabuk oluştu diye düşündüm açıkcasıBenbirdost
Ama canım o zaman da kapağı açtığım gibi dışarı fışkırıyor. Bi arkadaş del iğneyle demişti o zaman fışkırmıyor gerçekten. Ne değişik bi jel yaAaa niye deliyorsun kız fışkırmaz o merak etme sakın bi daha delme hava alınca gitmiyor demek ki
Canım o küçük pimiAma canım o zaman da kapağı açtığım gibi dışarı fışkırıyor. Bi arkadaş del iğneyle demişti o zaman fışkırmıyor gerçekten. Ne değişik bi jel ya
Evet canim igneyle delersen iceriye gidince hava alip gidemez.delmeden yap bence.ben aniden sıkıyorum.sonra sıkılı bisekilde o plastiği geri cekiyorum yavaş yavaş.benim de son kutu insallahValla bende hızlı şekilde sıkıyorum ama yine de kalıyor baya. İğneyle deliyorum açmadan dışarı fıskırmasın diye. Ondan mı hava alıp gitmiyor anlamadım :-(