2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Gecmis olsun canim hemen tavuk suyuna karabiberli corba yap sicak sicak ic. Ustunu ort kalkma.

Arkadaslr gebeligim ilk donemlerinizde neler yaptınız yada yapıyorsunuz, gezmeyi falan öneriyor musunuz yoksa hep dinlenerek mi geçirelim ilk etapları, ve beslenme konusunda özellikle dikkat etmemiz gereken birsy var mi bildiklerimizi paylaşalım, tecrübesiziz sonucta :)

Kiz resmi gorur gormez ne bu dicektim aaa benim de sadece gobek deligine kadardi o cizgi ustune cikmamisti anam bu resimde asiri var.

Selam arkadaşlar bende tüp bebekle hamileyim 6+1eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum herkesin bebekleri hayırlı olsun sağlıklı kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah
Hos geldin, Hayırlı olsun bebeğin ins:)kese ve kalp atışını duydun mu

Sen de hosgeldin. Aramizda calisan kisilerde var benim gibi ev hanimi da normal hayatindan fazla sasma ani degisiklik yapma yani ama dikkatli ol kendini yorma cok ayakta durma aniden egilip kalkma. Yeme konusunda et tavuk balik iyi pismis olacak. Salam sucuk sosis kola kahve yasak.

Hosbuldk , Tsk ederim cevabın icin, normalde çıkmam disari igne disinda, gecen avmye gittik tur atalım iyi gelir bana hastaneye yakındı 2 saat falan kaldı alışveriş falan, yürüyerek dikkatli bi sekildr eve geldim eve yakın zaten, yinede kotu oldm cikmsamiydm diye o yuzdn ozellikle sormak istedim

Aaa bak işte benimki alt çizgi gibi.. ama üstte yok.. ozaman senin erkek mi olucak acaba ayy çok heyecanlı bişey bir an önce cinsiyetleri öğrensek artık:))

Ama canım o zaman da kapağı açtığım gibi dışarı fışkırıyor. Bi arkadaş del iğneyle demişti o zaman fışkırmıyor gerçekten. Ne değişik bi jel ya
Canım o küçük pimi
1 aşağı 1 yukarı indirince açıliyor zaten güzel bişekilde

Acaba sen çevirerek mi açmaya çalışıyosun
Ondan mı fışkırıyor.

Valla bende hızlı şekilde sıkıyorum ama yine de kalıyor baya. İğneyle deliyorum açmadan dışarı fıskırmasın diye. Ondan mı hava alıp gitmiyor anlamadım :-(
Evet canim igneyle delersen iceriye gidince hava alip gidemez.delmeden yap bence.ben aniden sıkıyorum.sonra sıkılı bisekilde o plastiği geri cekiyorum yavaş yavaş.benim de son kutu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…